Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגנזיום לחיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק ממסע המחקר שלי לגבי החיפושיות למינהם, וחיפוש החיפושית שאותה ארצה לשפץ,

שאלתי את עצמי היכן אוכל למצוא ג'נטים מגנזיום לחיפושית,

ולא מגנזיום המקורי, אלא מגנזיום בחתך נמוך יותר..

אשמח אם תעזרו לי בזה קצת

בנוסף, אשמח לקבל לינקים למקומות שמוכרים קיטים שלמים של מערכת ברקס דיסק קדמיים, ולא את כל החלקים בנפרד.

תודה מראש, אלון.

פורסם

רוב החיפושיות שאני רואה (המשופצות + ) יש להן מגנזיום ממש יפים... (לרוב היה את אותו סוג...) אני בדר"כ רואה אחת קבוע בתחנת דלק בבני דרור, פעם הבאה אני אצלם לך

פורסם
בארץ אין מגנזיום בכלל.

סגסוגת אלומניום יותר נכון לומר.

שבת שלום

לירון

צודק 100%. זוהי סגסוגת אלומיניום, והיא מקנה לחישוקים את האלסטיות הנחוצה להם. חישוקים ממגנזיום מאוד פריכים ופשוט ישברו בכל מפגש עם מדרכה. חישוקים ממגנזיום מקובלים במכוניות פורמולה 1, ומסיימים את חייהם אחרי 2 מירוצים.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תודה על החידוש,

אז מה שאתה אומר זה שאין לנו מגנזיום יש סגסוגת אלומיניום - יותר קשיחה, אבל היא יותר קלה גם?

או שסתם יותר יפה ולא מועילה לביצועים בכלל (כמו מגנזיום שמשפר את הביצועים כי כל משקל לא מוקפץ משפיע הרבה יותר מנגיד עוד כמה קילו על המושב)

פורסם
תודה על החידוש,

אז מה שאתה אומר זה שאין לנו מגנזיום יש סגסוגת אלומיניום - יותר קשיחה, אבל היא יותר קלה גם?

או שסתם יותר יפה ולא מועילה לביצועים בכלל (כמו מגנזיום שמשפר את הביצועים כי כל משקל לא מוקפץ משפיע הרבה יותר מנגיד עוד כמה קילו על המושב)

סגסוגת האלומיניום קלה יותר מברזל / פלדה, ויכולת שיכוך הזעזועים שלה טוב יותר. במכוניות ישנות יחסית, הפרש המשקלים הוא עצום. עם השנים, למדו היצרנים לתכנן חישוקי פלדה בצורה יעילה יותר, וכך משקלם ירד עד כדי שאינו רחוק ממשקל חישוקים מאלומיניום.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...