Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש שמועות שה- K44 שהפרסי מוכר הוא זיוף, בגלל מחירו הזול, יחסית למחיר שמצהיר עליו היבואן הרשמי.

מישהו יכול אשש/להפריך את הטענות?

פורסם

יש הרבה אנשים שחושבים שהמחירים של הפרסי לא סבירים. עם זאת, מהיכרותי עם הפרוחזאדים - קשה לי מאוד להאמין שמדובר בזיוף. מלבד העובדה שהם עובדים בנפחים מטורפים וכך מקבלים הנחות מפליגות מטעם היבואנים, הם לעיתים גם שמים ידיהם על כמויות של מוצרים במחירים נמוכים במיוחד. יתכן שזה הסבר לעניין.

ובכלל - "המחיר שמצהיר עליו היבואן" - כל קשר בינו לבין המחיר האמיתי של המוצר מקרי בהחלט.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

QUOTE=niger21]שמעתי שיש שמועות שה- K44 שהפרסי מוכר הוא זיוף, בגלל מחירו הזול, יחסית למחיר שמצהיר עליו היבואן הרשמי.

מישהו יכול אשש/להפריך את הטענות?שטויות ,סיפורים-המחיר שלו סביר לחלוטין לחנויות חלפים לא זול בכלל והחומר אינו מזויף(מניסיון של שימוש בו)

כל החנויות במסגר סלמה הרצל מוכרים במחיר הזה לפני מיקוח.

(רק באוטודיפו זה עולה 90 ש"ח אבל שם הכל עולה כפול ויותר)

ניצן

פורסם

המחיר סביר בהחלט אצל הפרסי.

שים לב שלא התבלבלת בין ה- K44 לבין חומר אחר, המגיע בפחית דומה בגודל זהה.

הוא זול יותר, גם במקומות אחרים.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

1. K44 במחיר 70 ש"ח לפחית זה סביר ?

2. האם זמן התגובה בין לחיצת המצערת לעליה בסל"ד יתקצר ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הפרסי מנסה לדחוף למי שלא מבין מוצר שנקרא 45K מה שהם אומרים שזה הדגם החדש.

הבעיה היא שהקשר בין שני המוצרים האלו הוא מקרי בהחלט.

לא להתפתות למחיר הזול שהם מציעים את החיקוי.

אה ותמיד אחרי שכבר סיכמתם מחיר וקניתם כמה פריטים תגידו לו שיפנק באיזה פחית ריח .

שווה לנסות מה יש.

פורסם

יש משהו שנקרא 69 שזה יותר טוב מ44 וגם זול ממנו, כך לפחות הפרסי טוען.

אבל פותח התראד בסוף לקח את ה44 ב 65 ש"ח.

יש למשהו מושג מה זה ה69?

פורסם

אל תקשיב לפרסי

הוא סתם פרסי

חבר שלי בקשר עם היבואן והוא מארגן פחיות ב 50 ש"ח

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

לא כל מה שזול חייב להיות זיוף או עבודה בעיניים...

אני קניתי מהפרסי את ה K45 (הפרש של 20 ש"ח בינו לבין ה K44 ) והתוצאות מצוינות (יצא לי גם להשתמש ב K44).

הורגשה עליה ביכולת הסחיבה ביחוד במהירות גבוהה.ויש גם שיפור בצריכת הדלק.

אני לא יודע מה ההשפעות של שימוש בחומר לטווח ארוך (אם יש כאלה בכלל) אבל על פניו נראה שהוא עושה את העבודה.

יכול להיות שה K44 טוב יותר ואת זה צריך לבדוק, אבל מכאן ועד ללבוא ולהגיד שהפרסי מנסה לדחוף לך חומר שלא שווה כלום או זיוף זה קצת מרחיק לכת.

מי שרוצה יכול עדיין לקנות את ה K44 .

אני לא עושה קידום מכירות לחנות הנ"ל וגם לא נותן לה עדות אופי אבל יש להעמיד דברים על דיוקם.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מה כל הרעש והפרסומת הגלויה והסמויה שעושים לפרסי?

ואת מי כאן זה באמת משרת? אני הלכתי לשןם בצפיה ויצאתי עם פרצוף חמוץ..

עברתי אצלו וביקשתי מים אדומים לרדיאטור לגולף שלי.

הוא הציע לי בקבוק לא מזוהה והסביר לי שזה מגיע בתרכיז מחו"ל ובארץ מערבבים את זה עם מי ברז!!

ואמר שזה עולה 28 שקל.

אמרתי לו שאצלי למנוע לא נכנסים מי ברז וגם לא מים מזוקקים אלא רק G12 מתוצרת גרמניה

ביקשתי ממנו נוזל קירור של חברת HEPU מתוצרת גרמניה שהם מייצרים את הG12 לVW

אז הוא אמר שהוא הולך למחסן להביא...

עברו 10 דקות והוא לא הלך להביא... אז נידנדתי לו ושוב הוא ניסה לשכנע אותי לקחת את המיץ קירור שלו ולא הסכמתי ואז הוא הלך למחסן... 20 דקות היה במחסן, אח"כ חזר ואמר שאין לו כרגע HEPU ושזה עולה 40 שקל!!! (גנב.. זה עולה 30 שקל אצל אורי גל בפ"ת)

אני לא נכנס לשם יותר, ואני לא מבין מדוע כל הזמן דוחפים אותו כ"כ כאן, הלכתי אליו לקנות 4 בקבוקים של G12 ויצאתי בלי כלום.... ובגלל שלא היו לי המים דחיתי למחרת את החלפת הפלאנ'צ מים שנוזל לי..

ראו בתמונה את הראש לאחר שימוש ב G12 במשך 6 שנים, בנוזל קירור במנוע שעולה קרוב ל 10 אלף שקל אסור לחסוך, גם לא בשמן ולא בפילטרים....רק את הכי טוב.

הכי הרגיז אותי שהוא נתן מחיר מופקע למה שביקשתי כדי שאשתכנע לקנות את הנוזל הלא מזוהה שלו.

כאילו שאנו לא מכירים מחירים, וכאילו שהוא החנות היחידה בעולם....

הלו פרסי עלי לא הצלחת לעבוד.

• תוכן חדש...