Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבצע חיפוש בפורום, זה חומר שאמור (אין הוכחה לך) לנקות את מערכת ההזרקה במנוע ובכללי לנקות את הבוכנות מפיח ומשקעים שהצטברו בהם ובדרך אליהם.

כל מי שהשתמש עד עכשיו העיד על תוצאות טובות אז אין תוצאות חד משמעיות.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

צריך לחבר מצלמות עמידות בחום לחלקי המנוע בסיב אופטי תוך כדי הדלקת המנוע ואז להרית בהילוך מהיר ולראות אם יש תוצאות באמת. :)

שלד

פורסם

כולם יודעים שנוזל קירור לא קונים אצלו.

למעשה אפשר לקנות אצלו הכל חוץ מנוזל קירור ,כי מה שיש לו שם זה מיץ פטל.

G12 PLUS קונים ישירות מצ'מפיון.

38 ש"ח (לפני מעמ) לבקבוק של ליטר וחצי (תרכיז) שצריך להיות מעורבב 50-50 עם מים מזוקקים.

במקרה החלפתי נוזל קירור בשבוע שעבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כולם יודעים שנוזל קירור לא קונים אצלו.

למעשה אפשר לקנות אצלו הכל חוץ מנוזל קירור ,כי מה שיש לו שם זה מיץ פטל.

G12 PLUS קונים ישירות מצ'מפיון.

38 ש"ח (לפני מעמ) לבקבוק של ליטר וחצי (תרכיז) שצריך להיות מעורבב 50-50 עם מים מזוקקים.

במקרה החלפתי נוזל קירור בשבוע שעבר.

למה?

מה רע ב "PRESTONE READY TO USE" באריזת גלון צהובה שהוא מוכר ב-30 ש"ח?

אני משתמש בו כבר שנים.

(נוזל מהול 50;50 מוכן לשימוש, דובר בו רבות בפורום כולל תמונות.)

לאחר פירוק טרמוסטט בן 5 שנים שנתפס, לא ניראו כלל סימני איכול קורוזיה ואבנית. המתכת נראתה חדשה ומבהיקה .

אני מניח שזה מעיד גם על שאר מערכת הקירור.

ניצן

פורסם

ושוב אני אמליץ על צנטרל שנמצאים 2 מטר לכיוון הצומת של יצחק שדה והמסגר. אין שם את אווירת השוק והמחירים לא יקרים יותר ברוב המקרים.

גיא

פורסם

1. הפרסי זו חנות לאביזרים וחלקי חילוף - אפשר לחפש בפורום תחת "פרסי" ו"פרוחזאד" . ההודעה הבאה בנידון תימחק.

2. K44 הוא חומר שאמור לנקות את השסתומים ותושבותיהם משאריות פיח המפריעות לאטימת השסתום = בריחת קומפרסיה. אפשר לחפש בפורום תח "K44" ו"אינפוזיה" . ההודעה הבאה בנידון תימחק.

3. חלק מהקנייה אצל הפרסי הוא הויכוח על המחיר , ולדעת בדיוק מה אתה רוצה. גם אווירת השוק היא חלק מהעניין. לאחר מיקוח מתאים , הוא הכי זול באיזור , ולא -אין לי אחוזים שם , הלוואי והיו. לא פוסל את שאר החנויות באיזור ,אבל שווה לבקר אצלו.

4. נוזל הקירור של HEPU הוא מעולה , ולא פחות טוב לדעתי מהנוזל המקורי של PSA (כל זה נאמר על סמך שמנוניות הנוזל ומראהו. לא עבדתי עם הנוזל לאורך זמן (חצי שנה בלבד), אבל אני מניח שבני ל. יכול לתת חוות דעת רצינית יותר לגביו , הוא עובד איתו קצת יותר זמן ממני).

פורסם

היי אייל

במדריך היינס לגולף שלי כתוב שהכי טוב להישתמש ב G12 ואני גם לא מוהל אותו עם מים, G12 נקי, זה ככה כבר 6 שנים, נוזל קירור טוב לא רק שומר על הבלוק שאצלי הוא מפלדה ועל הראש שהוא מאלומיניום, אלא גם במיוחד שומר על הראדיאטור חימום שנמצא מאחורי הלוח שעונים - ואם הוא נוזל צריך לפרק חצי אוטו כדי להחליף אותו.

נוזל G12 גם לפי הייצרן לא דורש החלפה, זה נוזל לכל החיים, בהיינס כתוב שאם זה לא G12 אזי יש להחליף כל שנתיים...

האם ניתן להתרשם ממצב הראש מהתמונה הזו?

המנוע עשה כמה מאות אלפים ולא צורך שמן ולא מתחמם ולא כלום....

כל חיי המנוע היו בו רק נוזל קירור של HEPU, וזה מנוע שהיה 5 שנים עובד כל יום 12 שעות....

אז ניתן להתרשם כמו ששמר אמר שהנוזל של HEPU כמו שכתוב על הבקבוק - G12 אמיתי..הוא יחסית מאוד שמנוני וסמיך-ונוזל מעולה.

יש באזור המרכז מספר יבואנים שמביאים חלפים ומתכלים ל VW - רק מייצרני OEM שמייצרים לVW

גם על החלקים אלו רואים סימני שלייף למחיקת הסמל VW - AUDI על החלק שיצרן הOEM ייצר

אתר החברה שמייצרת G12 ו את משאבות המים ל VW

www.hepu.de

אז מדוע לקנות מצפ'יונס הגנבים, שאני קונה את זה ב 30-32 כולל מע"מ ועוד של היייצרן OEM של VW?

DSC04343-1.JPG

פורסם

עם כל הכבוד להנחייה של היינס, אני מחליף G12 כל שנתיים במקרה הגרוע.

אני מעדיף לקחת את רמת האחזקה של הרכב קצת מעל למומלץ למשתמש הפשוט, במיוחד בהתחשב בעובדה

שאני מאמץ את הרכב בדרך כלל.

38 ש"ח לא יהרגו אותי, ולומר לך את האמת, עד היום לא שמעתי על hepu עד השרשור הזה, ולא ממש טרחתי לחפש תחליף ל G12.

אולי תוכל לעזור לי בעוד נושא, אם אתה כבר מחזיק בהיינס.

האם שמן גיר בממסרה ידנית טיפוסית , אמור להיות מוחלף בשלב מסויים?

אני שואל כי על פי הספר טיפולים, גם הוא לכל החיים...

אם תוכל להמליץ על מקומות שמייבאים מתכלים לVAG באזור ת"א /המרכז , אני אודה לך.

מה שאני עושה בדרך כלל זה מכין רשימת קניות מומלצת וקונה כל חלק במקום אחר.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

HEPU מייצרת את ה G12 לVW, לכן זה לא תחליף, זו אותה גברת בשינוי אדרת.

ואם אתה צריך אני מוכן לצלם לך את הבקבוק....

VW לא מייצרים מים, לא קלאטשים ולא רדיאטורים, הכל מיוצר ע"י קבלני משנה....OEM

כגון ATE ,HEPU, VALEO, ZACHE, LUK, BOSCH,, ITT, MANN HELLA ועוד רבים וטובים

צמפיון גנבים, תקנה G12 של HEPU ואת הנוזל בצמפיון ותשווה ביניהם בעין ובמרקם השומני, ולא תראה הבדלים...., מיוחד אם לא תדע מי המקורי ומי הOEM

זה אותו נוזל, על בקבוק אחד כתוב "של VW" ועל השני כתוב "מיועד ל VW"

כי ליצרן ה OEM אסור להתחרות תחרות בלתי הוגנת בלקוח שלו, לכן מוכרים את אותו נוזל בבקבוק עם כיתוב אחר, כמו כן בחלקי ברזל ואלומיניום משייפים את סמלי הקונצרן מהיציקה של החלק...וכ"ו....

יבואן של חלקי VW : שיא יבואנים, המסגר 10 ת"א,

פילטרים : קומט את פרוגרס - יבואני MANN יצחק שדה, ת"א

אם אתה רוצה יש לי גם מוסך עם ניסיון של 9 שנים בצמפיון, ועם מחירים מצחיקים...

פורסם

אני מצטרף לשאלה של אייל על החלפת שמן הגיר. בפורום כתוב שבאופן כללי מומלץ להחליף כל 40 אלף ק"מ, אבל הרכב שלי כבר עבר 130 ק"מ מטופלים בצ'מפיון ועוד לא הציעו לי להחליף אפילו פעם אחת.

פורסם

הנשוא של החלפת שמן גיר נידון כבר כמה פעמים בפורום, שמן שלא הוחלף הרבה זמן ממלא חסרים בחלקי הגיר ולכן לא כדאי להחליף אותו, אפשר להגיד שהשמן הפך לחלק מהגיר.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

עלה לי 65 ש'

כמו שהרבה סיפרו פה, גם לי הפרסי ניסה לתת מוצרים תחליפיים - 69, 45 וכו' ("אחשלי למה לך 44 זה יקר, קח 69 חומר טוב ויותר זול" :-) ). התעקשתי על ה 44.

ממנו קניתי רק את ה- K44, כל שאר הדברים (מסנן שמן,פילטר אויר ופראפלו) קניתי מחנות ממש קרובה אליו שמוכרת חלקי פיאט מקוריים.

• תוכן חדש...