Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתך בצמיג מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

קניתי ממש לפני שבועיים מאזדה 2, רכב שמור שלא נסע הרבה, לקחתי אותו לפני גם למוסך שאנחנו מטפלים בו(וגם הוא טופל שם) והבחור אמר שבגדול הרכב בריא ואחלה כולל הצמיגים, למעט כמה דברים שצריך להחליף ולעשות.

היום נסעתי באוטו ונדלקה באמצע נסיעה נורת לחץ אוויר, מילאתי אוויר והיא נשארה דולקת, ואז פתאום ראיתי שיש באחד הגלגלים משהו שנראה ממש כמו חתך.

אני מתכנן כמובן לנסוע לפנצ׳ריה אבל רציתי לדעת אם זה נראה לכם כמו משהו שקשור לבלאי של הצמיג והם לא חדשים כמו שחשבתי או שאולי השתפשפתי איפשהו וזה גרם לזה?

תוהה גם אם אצטרך להחליף את הצמיג.

מצרף תמונה

CC214F6D-CCCD-4F9F-9C30-EC6016FE708D.jpeg

פורסם

זה לא חתך, זה אחד מהסדקים שקיימים בכל היקף הצמיג, נפתח.

מה תאריך ייצור של הצמיג הזה? תחפש הטבעה של 4 ספרות נגיד 2817. 

שזה אומר תאריך ייצור שבוע 28 של שנת 2017.

פורסם

בדוק בספר הרכב כיצד לאפס,את נורית ה-TPMS. יתכן שהבעיה אינה לחץ האויר בצמיג אלא צורך באיפוס ההתראה אחרי הניפוח.

חוץ מזה, בדוק שוב את לחץ האויר וודא שאין בריחה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הצמיג נראה לדעתי במצב המחייב החלפה. אני הייתי מקצר לצמגאי לבדיקת כל הצמיגים , נראה לא ממש בטוח לנסוע על צמיג כזה שכנראה במצב דומה לכל האחרים.

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

זה לא חתך, זה אחד מהסדקים שקיימים בכל היקף הצמיג, נפתח.

מה תאריך ייצור של הצמיג הזה? תחפש הטבעה של 4 ספרות נגיד 2817. 

שזה אומר תאריך ייצור שבוע 28 של שנת 2017.

אתה מדבר על המספר הזה? או אחד אחר?

אני טועה או שזה בעצם בעצם אומר שהצמיג מ2015?

35B076E0-4835-4D12-B56F-8BBCD161A01B.jpeg

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, kompy כתב:

אתה לא טועה, הצמיג מ-2015.

וואו.

האחוריים אני רואה מ2019.

יש מה להחליף את הצמיג הראשון שצילמתי עם הקרע או שפשוט לנסוע דוך לפנצ׳ריה ככה?

פורסם

איזה צמיגים אלה?

גם הצמיגים ה״חדשים״ בני 4 או קרוב לכך. החלף את כל הרביעיה לצמיגים מדגם ראוי. הרכב חדש אצלך, מן הסתם תחזיק בו כמה שנים, אז זו השקעה נכונה.

לגבי הנסיעה לפנצ׳ריה הייתי שוקל החלפת הגלגל, בתלות במרחק הנסיעה. אם אינך מחליף סע לאט מאוד, לפנצ׳ריה הקרובה לביתך.

הבעיה היא שברכב כה מוזנח סביר שהרזרבי ריק ולא תוכל לנסוע עליו. לפני שאתה מתחיל לעבוד על ההחלפה בדוק את לחץ האוויר בו. שים לב שאם מדובר בגלגל קטן נדרש לחץ אוויר גבוה (סביב 60psi), בד״כ יהיה כתוב עליו או על הלוחית על קורה B השמאלית.

מעבר לכך, המלצה חמה להחזיק ברכב משאבה לניפוח צמיגים, וגם ובסטר התנעה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...