Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי החלפת רכב

Ilangl97
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי היום טויוטה קורולה 2019 ואני רוצה להחליף אותה כי היא מאוד נמוכה בשבילי. אני מחפש משהו משפחתי או ג'יפון שיהיה מרווח ולא נמוך. אני יחסית גבוה אז מרווח ראש ומקום לרגליים חשוב מאוד. 

רצוי משהו חסכוני בדלק ותא מטען נגיש, עדיפות לגיר ידני, אפשר אוטומט אבל לא רציף. 

כמובן מחפש משומשת מ2019 ומעלה, (אפשר גם 2018 אם הרכב שווה את זה) 

אשמח להצעות והמלצות. 

עריכה אחרונה על ידי Ilangl97
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'יפון עם גיר ידני - סוזוקי קרוסאובר או דאצ'יה דאסטר. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, vladclar כתב:

ג'יפון עם גיר ידני - סוזוקי קרוסאובר או דאצ'יה דאסטר. 

הרכב הקודם שלי היה סוזוקי קרוסאובר טורבו ידני, אחלה רכב אבל מעדיף משהו אחר. איך הדאצ'יה באופן כללי? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקטביה TDI 2.0 - מהדור האחרון אני חושב שהגיעו מעט ידניות. יש גם DSG7 רטוב.

מה שכן, אל תצפה לצריכת דלק של הקורולה הרובוטית, בטח לא בעיר ובפקקים. מחוץ לעיר תקבל מספרים יפים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, dorsht כתב:

אוקטביה TDI 2.0 - מהדור האחרון אני חושב שהגיעו מעט ידניות. יש גם DSG7 רטוב.

מה שכן, אל תצפה לצריכת דלק של הקורולה הרובוטית, בטח לא בעיר ובפקקים. מחוץ לעיר תקבל מספרים יפים.

חשבתי על אוקטביה 1.5 tsi, שנת 2019-2020, לא חייב גיר ידני, סתם העדפה. 

דרך אגב הקורולה גיר רציף לא רובוטי. אחרי ניסיון עם רציף לא מעוניין בגיר רציף יותר. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התכוונתי להגיד קורולה היברידית ומשום מה יצא לי רובוטית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...