Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול לרכב בן 15, מישהו נתקל בזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להפתעתי קיבלתי מכתב מיבואן מרצדס המודיע לי כי ברכב שלי (W211 E350 אוונגארד 2008) נדרש לבצע בדיקה (ותיקון במידת הצורך) של הדבקת הגג שמש, וכמובן שהכל על חשבונם וכו'.

לא שמעתי אף פעם על ריקול לרכב בן 15, זה רק במרצדס או שמישהו נתקל בזה ברכבים אחרים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ב2011 היתה לי אופל אסטרה שנת 2001 ושלחו לי גם הודעה לריקול על חשבונם, לא זוכר מה היתה מהות הבעיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כדאי שתלך, התיקונים בגגות נפתחים הם יקרים מאוד ואם יש כאן הזדמנות להחזיר אותו למצב חדש זה מומלץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 16 דקות, Haim_gds כתב:

לא שמעתי אף פעם על ריקול לרכב בן 15

בריקול הגדול לכריות אוויר של טאקטה נכללו רכבים ממש וותיקים. אני בעצמי הבאתי לריקול שתי מכוניות בנות 15+-.

פורסם (נערך)

כן. בסובארו אימפרזה 2006 היה לנו ריקול של "חשד לכשל" באחת מכריות האויר לפני שנה.

שיחררו את הרכב תוך 10 דקות (אני לא בטוח שבכלל עשו משהו)

היה מוזר להיות עם הרכב החבוט במוסך מורשה , לצד סובארו פורסטר/XV נוצצות עם 8 ספרות.

עריכה אחרונה על ידי Uri82
פורסם
לפני 22 דקות, Uri82 כתב:

שיחררו את הרכב תוך 10 דקות (אני לא בטוח שבכלל עשו משהו)

יכול להרגיע אותך שעקבתי  וראיתי שהם מחליפים בלי לבדוק בכלל. תקתקו עניינים וזה באמת לקח משהו כמו 10 דקות.

• מעניין 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפני מספר חודשים היה ריקול לנפץ כרית אוויר לפאג'רו 1998-2000

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...