Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

הלכתי לראות I20 יד שנייה ידנית

ביציאה מהמקום יש לפעמים דיליי מורגש , כאילו שאני לוחץ על הגז ולא קורה כלום. זה לא שיש קרטועים בזמן נסיעה, זה רק בתחילת נסיעה

אני יודע שזה כנראה קשור ל drive by wire.. זה די מעצבן

השאלה אם זה תקין, זה by design? או שזה בעיה ברכב הספציפי

האם יכול להיות שלא למדתי עדיין את ה bite point ובגלל זה הוא כאילו עושה לי אופטימיזציה ולא נותן גז? (מקווה שהשאלה ברורה)

אני זוכר שיצא לי לנסוע על עוד כמה רכבים מדגמים אחרים (אוטומטיים) כמו kia stonic, citroen c4 וגם ב BMW X3 והרגשתי את הבעיה הזאת גם. וגם באיזו רנו twingo שכורה ידנית באירופה זה הרגיש ככה.

לא מבין למה לתכנן ככה רכב, זה ממש גרוע..

עריכה אחרונה על ידי whiterabbit
פורסם
לפני 49 דקות, whiterabbit כתב:

ביציאה מהמקום יש לפעמים דיליי מורגש , כאילו שאני לוחץ על הגז ולא קורה כלום. זה לא שיש קרטועים בזמן נסיעה, 

אני יודע שזה כנראה קשור ל drive by wire.. זה די מעצבן

השאלה אם זה תקין, זה by design? או שזה בעיה ברכב הספציפי

זה פיצ'ר ....    חוטאים בשם החסכון.

אצלי לא קיימת התופעה למרות שנתקלתי בתלונות כאלה אצל בעלי רכב אחר. 

כנראה גם עניין של לימוד.    מאפסים את ה-ECU  ומאפשרים לו ללמוד מחדש.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...