Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סלטוס חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אשמח לשמוע על הקיה סלטוס, בקבוצת הפייסבוק רשום שיש קצת בעיות עם מחשב כריות אויר וכול מיני בעיות אחרות.

אשמח לשמוע על האמינות שלה.

תודה רבה,

פורסם (נערך)

נראה לי שלקבוצת הפייסבוק יש מה לתרום בנושא.

הייתי מנסה לשאול את מי שהעלה שם בעיות אם הוא יכול לפרט.

לגבי הפורום הזה, מה אתה מצפה?

זה קיה, קוראים סלטוס והיא לא צרפתיה.

לכן לא תקבל כאן מאה חוות דעת מנומקות של אנשים עם ניסיון בדגם המסויים הזה. 🙂

וברצינות:

אני מתקשה להבין את מיצוב הסלטוס במגוון הדגמים הנוכחי של קיה.

יש להם כל כך הרבה דגמים על אותה נישה. זה מבלבל.

היחוד של סלטוס,

כנראה הוא מיועד לשוק הצפון אמריקאי.

שם הדרישה  לרכב פשוט נוח מרווח. כמובן תמורה ל $.

נראה לי שלסלטוס יש את זה.

לגבי אמינות: אין לי שמץ.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • אהבתי 1
פורסם

קראתי דוח של אמינות נראה לי של NHTSA, אני זוכר שהיו מלא תלונות של נזילת שמן במנוע 2.0 nu אם אני לא טועה,

ובנוסף מלא תשלות בתיבת ההילוכים הרציפה.

פורסם

לחבר מהעבודה עם סלטוס נדלקה נורת תקלה, הוא לא יודע לומר פרטים מעבר לכך שסיפרו לו שפתחו מנוע, הוא די התאכזב שברכב בן שנה עם כ-30 אלף קמ הייתה תקלה משמעותית.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

יתרונות - מרווח, מאובזר יחסית, נוחות סבירה.

חסרונות - רועש בנסיעה, ביצועים סבירים למרות נפח המנוע, התגלתה צריכת שמן מופרזת בהרבה רכבים.

הוצגה מתיחת פנים מקיפה בחו"ל. תברר מתי אמורה להגיע ארצה ולדעתי לא להתפשר ולקנות את הדגם שלפני המתיחה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

הסלטוס משתמש ברכיבים זולים יחסית וזה מורגש בפנים הרכב בתא הנוסעים, הוא מרווח ונוח מאוד לנסיעה ודי זריז, על רמת האמינות אינני יודע ולא מכיר.

בעיצובו יותר אגרסיבי ומרגיש גבוה יותר במושב  הנהג.                                                              

פורסם (נערך)

לך על ספורטאג' אם זה אפשרי,

https://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=24630&compare-version[]=24735

תשווה את ההדגם הכי יקר של הסלטוס מול הכי פשוט של הספורטאג' שאמנם עולה 16K יותר,

אך כולל אבזור בעיקר בטיחותי עשיר יותר, והרכב הרבה יותר מרווח ומוצלח, גם איכות חומרים והרכבה כמה רמות מעל,

ואמינות די מובטחת.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • אהבתי 1
פורסם

אין ספק שהספורטאז מקבל את כל הצעצועים החדשים וכחבילה שלמה יותר.

בשוק שיש בו מלא תחרות, הסלטוס לא ממלא את מקומו של הספורטאז אלה נותן מענה זול יותר וזה מורגש מיד כשיושבים בתוכו.

• תוכן חדש...