Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול העברת בעלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם נחתם זיכרון דברים או הסכם כל שהוא? 

האם קיים תיעוד של חילופי דברים ביניכם? 

האם אמר לך מדוע אינו מעוניין ברכב? 

האם לקח אותו לבדיקה טרם הקנייה? 

יש לי עוד 450 שאלות, אבל בוא נתחיל מה-4 האלו. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, וגם בדיקה לפני קניה על חשבונו, לוודא שלא גרם נזק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה בדיקה ואיזה נעלים
נראה לך שהוא ישלם על בדיקה?
בוא נגיד שהוא שרף את המנוע... עדיף לך לקחת רכב של 100K בלי מנוע של 20K מאשר לא לקחת כלום.
אח"כ תתבע אותו ככל שתוכל

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

איחוד תיקים, תשלום סמלי ועוד כמה שנים הפטר.

את הרכב לא אתה תקבל אלא כונס שימכור אותו בגרושים, אתה תשלם אגרות ושכ"ט לעו"ד ובסוף רק תיפגע יותר.

מחזק בתור אחד שראה את זה מתוך משרד עו"ד כונס נכסים. בא נגיד שיצא גם לשלוח לנושה של שש ספרות צ'ק ע"ס ₪12 טבין ותקילין..

פורסם

מה שבטוח שהבחור לא נוכל מקצועי.

נוכל מוכר מידית את הרכב ולך חפש אותו,היתה על זה כתבה לא מזמן. (במידה וזה עבר יד משטרה כבר לא יכולה להשיב את הרכב).

פורסם
בתאריך 14.3.2023 בשעה 18:29, sperial כתב:

הימים של "רישום" במכולת הסתיימו לפני 50 שנה ויותר

בשתי מכולות שאני קונה בהם נהוג "לרשום" ולסגור בסוף החודש. מי שסוגר בצ'ק מקבל הנחה קטנה לעומת מי שסוגר באשראי.

זה בעיקר מאפשר לילדים לבצע קניות אבל לא רק, וחוסכים את העלויות לחברת האשראי. 

לפות"ש, ג"כ חושב שקודם כל תחזיר אליך את הרכב, אח"כ תתבע. אגב אתה יכול להגיש כבר עכשיו את השיק להוצאה לפועל. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אבל אז אין מה להחזיר את הרכב לחיקו.

פות"ש צריך להחליט כעת מה המסלול בו ירצה לצעוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 14.3.2023 בשעה 18:20, eladts כתב:

מקבלים היום צ'קים בקניה בחנויות בישראל? כשהייתי ילד אפשר להגיד לבעל המכולת שירשום, אבל נראה לי שהיום יקבלו רק כרטיס אשראי או מזומן.

בסופרים דרך ERN.

יש עדיין סוכנויות רכב שנותנות מימון בשיק - אבל עדיף לא לכתוב מאיזה סוג ועם מי היא מנהלת קשרים מסחריים 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...