Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לג'יפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מסיים תקופה של ליסינג תפעולי עם סיאט ארונה או יותר נכון סיוט ארונה.

הרכב הזה ואיכות הטיפולים של חברת הליסינג הם סיבה עיקרית שאני רוצה להפסיק עם הליסינג ולרכוש רכב פרטי.

מבחינתי, ראיתי את יונדאי באיון שנראית טוב ואני חושב ללכת עליה (קניה,או מימון פרטי/תפעולי מהיבואן).

אשמח לשמוע את דעתכם, כי אני חושש בעיקר מסוג הגיר, מצמד כפול ששאולי זו בעיה של הרכבים כמו הארונה.

ואם לא זאת אז המלצה שלכם על רכב אחר.

אני יכול לנסות לשכנע את אשתי לרדת לכיוון של רכב נמוך יותר אבל דיי התלהבה מהבאיון. 

פורסם

מה אומרים, צריך עוד פרטים?

נוסע גג 15 בשנה.

לא סובל להיות במוסכים ומכוני רישוי ולכן מעדיף רכב חדש ואמין.

פורסם

כן הבאיון יכול לספק את הצרכים גם הארונה כשהיא חדשה לא אמורה לבקר במוסך כול שבוע אולי נפלת על לימון.

ועדיין מדובר בדגם חדש יחסית שמצויד בגיר רובוטי.

במידה ואתה רוצה כמה שיותר פשוט אמין וגיר אוטומט רגיל יש בסגמנט את הCX30 של מאזדה והויטרה וקרוסאובר של סוזוקי.

• תוכן חדש...