Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרישות ומאפיינים:
1. עלייה לכביש לא לפני 2020.

2. עד 100K.

3. משמשת לנסיעות בינעירוניות, ללא פקקים, כמה עשרות ק"מ ביום בממוצע.

4. משמשת נהג יחיד - פחות חשוב חלל נוסעים מרווח מאחור.

5. עדיפות לנהיגה חווייתית, ולכן שתהיה נטייה ספורטיבית (עד כמה שאפשר בקטגוריה הזאת...), לא חובה.

תודה מראש לכל העוזרים, יש המון אפשרויות בשוק ואני חייב עזרה במיקוד. בחיפוש חופשי באינטרנט כבר הלכתי לאיבוד.

פורסם

אני חושב שסיאט איביזה יכולה להתאים לדרישות.

ישנו דגם 1.0 עם 110/ 115 כ"ס או בחריגה קטנה מהתקציב דגם  FR Full Led מודל 2021 מנוע 1.5 עם 150 כ"ס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איביזה fr, זריזה, מושבים טובים, מאובזרת, לדעתי מהנה, הגיר נקודת חולשה מבחינת אמינות.

אופל קורסה gs line, זריזה מאוד, גיר יפני פלנטרי, מאובזרת, לרעה רתועת טיימינג שיכולה להתפורר, יש המלצה על החלפת שמןצכול 10 אלף, וטיימינג כול 4 שנים או 60 אלף על מנת להקטין את הסיכוי, מאוד מהנה.

פיגו 208, סלון איכותי יותר, אותה מערכת הנעה, ההגה יכול להסתיר את לוח המחוונים לחלק מהנהגים.

רנו קליאו 1.3 rs line, גם מהנה, זריזה ומאובזרת

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 22 שעות, yulianx כתב:

רנו קליאו 1.3 rs line, גם מהנה, זריזה ומאובזרת

למה בקליאו אתה לא מציין שזה גם כן גיר רובוטי כפול מצמדים?

חוץ מזה הוא כתב נסיעה בינעירונית ללא פקקים, זה מושלם לגיר רובוטי כפול מצמדים, כך הוא לא יסבול מבלאי גבוה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אכן רובוט, ורובוט מצוין מבחינת הםעולה כמו dsg.

אך לא ידוע לי על בעיות, לא רק מצמדים אלא גם מכטרוניק שמתקלקל ב dSG.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 22 שעות, Jack457 כתב:

ידנית הולך?

בהחלט

לפני 20 שעות, yulianx כתב:

אכן רובוט, ורובוט מצוין מבחינת הםעולה כמו dsg.

אך לא ידוע לי על בעיות, לא רק מצמדים אלא גם מכטרוניק שמתקלקל ב dSG.

אם כך נדמה לי שהקליאו היא האפשרות המועדפת מתוך הרשימה שהעלת.
תודה!

פורסם

קח בחשבון את ענייני השוק אם רלוונטי. קליאו ככל הנראה תהיה פחות סחירה מאיביזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, dorsht כתב:

קח בחשבון את ענייני השוק אם רלוונטי. קליאו ככל הנראה תהיה פחות סחירה מאיביזה.

בהחלט רלוונטי, זה לא אמור להיות רכב לכל החיים.

יחד עם זאת, לכל מותג יש את נקודת התורפה שלו, וגיר בעייתי מבחינת אמינות של האיביזה (כפי שציין יוליאן) מרתיע אותי יותר.

לכן אני נוטה לבחור באפשרות שתשרת אותי הכי טוב בפרק הזמן שבו אחזיק ברכב.

פורסם (נערך)

אני לא חושב שהגיר הרובוטי הקליאו בעת אמינות גבוהה יותר מאשר DSG.

רוצה רכב עם אמינות גבוהה באמת לאורך השנים ושמירת ערך טובה? תקנה מאזדה 2 במצב נורמלי. היא לא חזקה כמו רכבי טורבו, אבל די זריזה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה תקציב יפה מאוד לסופר מיני ידנית, הייתי מציע לבדוק את הקליאו RS Line קצת מצועצעת בפנים אבל נהיגה כיפית ותעלה לך 80K+/- בת כשנתיים. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...