Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש יעד לroad trip עם רכב מהנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אני מחפש יעד לזוג לשבוע לסוף אפריל הקרוב בו אוכל להשכיר רכב כיפי ולטייל בכבישים מפותלים והרריים עם נופים יפים (גם אוכל טוב ומלון מפנק לא יזיק).

על פניו נשמע שהאלפים הם המקום המושלם אבל התקופה, להבנתי, פחות מתאימה שכן יש כבישים סגורים וגם הרבה מלונות ומסעדות אינן פעילות. יש אולי איזורים באלפים שכן פעילים?

רצוי שיהיה מספיק קרוב לגרמניה, כי אפשרויות השכרת הרכב שם טובות וזולות בהרבה משכנותיה.

מבחנת תקציב, לא חושב שתיהיה בעיה. זה לכבוד יום הולדת 30 אז מוכנים להשקיע.

יחד עם זאת, לא הולך לשכור פורשה בעשרות אלפי שקלים. יותר לכיוון של Z4. 

רכב מהנה מבחנתי = קופה קטנה/קבריו ואני רואה שלSixt בגרמניה יש אופציות נחמדות.

עריכה אחרונה על ידי Maza
פורסם (נערך)

אגב, הכביש באיזור זלצבורג, בערך שלוש-ארבע שעות נסיעה ממינכן. מן הסתם, אפשר גם להגיע מוינה, שם הרכבים יותר יקרים אמנם אבל הטיסות יותר זולות.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • רעיון טוב! 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הייתי ממליץ לך לבדוק אם יש אופציות השכרה מעניינות ברומניה כדי לצאת לנסיעה ב transfagarasan, נחשב לאחד מכבישי הנהיגה היפים בעולם.

יצא לי לנסוע שם אבל לצערי הייתי עם רכב משפחתי.

ככה או ככה, הנופים היו מדהימים ויש פוטנציאל גדול להנות שם ובסביבה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תמצא טיסה משתלמת לשדה כלשהוא בגרמניה, תשכיר רכבמקטגוריה שתגרום לך להנאה (הניסיון שלי תמיד טוב עם סיקסט) וצא לדרך. מזל טוב

https://majesticgermany.com/wp-content/uploads/2021/05/Make-that-dream-come-true.mp4?_=1

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 5 שעות, Dor7 כתב:

הייתי ממליץ לך לבדוק אם יש אופציות השכרה מעניינות ברומניה כדי לצאת לנסיעה ב transfagarasan, נחשב לאחד מכבישי הנהיגה היפים בעולם.

הטרנספגרשן לא רלוונטי בתקופה הזו של השנה, רק בסביבות יוני או יולי הכביש נפתח.

יש גם את הטרנס אלפינה ששמעתי עליו המלצות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עוד יעד מומלץ זה NC500 (סוג של סובב סקוטלנד). אבל כמו שאמרו לפני כנראה שצריך לכוון יותר לכיוון יולי אוגוסט.

• תוכן חדש...