Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיון ו-20 זה אותם מכלולים, השאלה מה אתה מעדיף יותר, מכונית או קרוסאובר.

הצ'רי לפחות נראה יותר גדול משאר האופציות שהוצעו כאן.

פורסם

לבאיון מושב אחורי יותר מרווח משל יונדאי i20 והדגם הבסיסי שלו מאובזר הרבה יותר טוב מזה של יונדאי i20 עם פנסי לד, בקרת שיוט אדפטיבית ומפתח חכם.

וניו נחות ממנו באבזור בטיחות, תא נוסעים ומרווח פנים, לדעתי אפשר לוותר עליו.

הצ'רי מעניין אבל קח בחשבון שציון הריסוק שלו תקף רק לרמת האבזור הבכירה. מצד שני ליונדאי באיון רק 4 כוכבים בכל הגרסאות. ההתרשמות שלי מהצ'רי היא מפרט מאוד מעניין על הנייר אבל ביצוע לא מבריק בפועל, בעיקר כיול המתלים שמרגיש מרושל ומתקשה להתמודד עם בורות וכבישים גליים.

פורסם

קח בחשבון שבמעבר לבאיון אתה משתנמך לעומת קורולה, זה יורגש כמובן בעיקר במרווח בתא הנוסעים אבל גם בנוחות הנסיעה והעידון הכללי, לא מקום שהקורולה מצטיינת בו אבל היא עדיין טובה מהבאיון. אם אתה בסדר עם זה אני הייתי הולך עליו ולא על הצ'רי.

פורסם
לפני 11 דקות, המהיר הזהיר כתב:

הצ'רי מגיע עם גיר רובוטי דו מצמדי, לא?

נכון. כמו הבאיון.

בסקירה של כלכליסט הם די קוטלים אותו.

פורסם

בסקירה של כלכליסט היו קוטלים גם את מרצדס S קלאס. יש לאוטו יתרונות וחסרונות, כמו לגל דבר בחיים. כל אחד צריך לעשות חושבים לפי השיקולים שלו.

פורסם

היתרון ברכב חברה הוא שלא משנה במיוחד צריכת דלק, שמירת ערך ואפילו אמינות (כל עוד לא נתקעים באמצע הדרך), לכן הייתי הולך על הצ'רי ומקבל משהו קצת יותר מעוצב ומאובזר מהאחרות.

פורסם

למה לשאול בפורום במקום להיכנס לאולמות התצוגה ולבחון בעצמך?

אפילו בלי נסיעת מבחן, סתם לשבת ברכבים השונים יתן תמונת מצב טובה, ובטח אחרי נסיעת מבחן.

• אהבתי 1
  • חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...