Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מצערת

מעבר לפיתרון נפתר ע"י tribel,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניקוי מצערת עם ספריי קרבורטור יש הבדל בין מצערת חשמלית למכאנית לגביי 1. מנוע דולק/כבוי 1. ניתוק קונטקטור

וכן האם זה יכול לעשות נזק למנוע או לגרום לנעילה הידרואליסטית?

תודה רבה

(ראיתי כמה בעלי מקצוע שניקו בפאנן ואח"כ שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה יכול לגרום לשריפה במנוע עוד מדריך שראיתי אמר שזה יכול לגרום לנעילה בקיצור אני רוצה להיות בטוח בפעולה שלא יצא לי נזק ונראה לי שזה המקום)

פורסם

המצערת חשמלית צריך לשים סוויץ' שהמצערת תפתח בשניהם לא לגעת הפרפר רק בעדינות ובלי להזיז אותו ולרסס כמה שפחות ספריי

פורסם

או שתעשה ש"ב כמו שצריך, או שאל תעשה בכלל.
בניקוי מצערת, ההבדל בין מצערת מכנית למצערת חשמלית הוא באופן פתיחת הפרפר; במכנית, ניתן לפתוח את הפרפרית עם היד, וניתן לנתק את הקונקטור החשמלי. ואילו בחשמלית, חייב לפתוח את המצערת באמצעות פתיחת סוויץ, ולחיצה על דוושת הגז. פתיחת הפרפר באמצעות היד במצערת חשמלית תביא להרס המצערת, ולכן הקונקטור במצערת חשמלית חייב להיות מחובר.
לגופו של עניין, אין שום טעם רק לפתוח את המצערת ולרסס א ספרי קרבורטורים לתוך. זה לא ניקוי ואם מישהו הדריך אותך לעשות כך, הוא במקרה הטוב טיפש ובמקרה הרע אדם רע.

על מנת לנקות מצערת, צריך לפרק אותה לגמרי, ולנקות את 2 צידי הפרפר.
מוזמן להעיף מבט כאן:
https://knufia.org/סובארו-b3-2009-ניקוי-מצערת/

פורסם

כמובן שצריך להבריש עם מברשת ולהשאיר הכל נקי 

ועדיף לפרק את המצערת לגמרי אבל גם שלא מפרקים אם מנקים טוב זה עוזר

פורסם
לפני 9 שעות, Trhtkf כתב:

בניקוי מצערת, ההבדל בין מצערת מכנית למצערת חשמלית הוא באופן פתיחת הפרפר; במכנית, ניתן לפתוח את הפרפרית עם היד, וניתן לנתק את הקונקטור החשמלי. ואילו בחשמלית, חייב לפתוח את המצערת באמצעות פתיחת סוויץ, ולחיצה על דוושת הגז. פתיחת הפרפר באמצעות היד במצערת חשמלית תביא להרס המצערת, ולכן הקונקטור במצערת חשמלית חייב להיות מחובר.
לגופו של עניין, אין שום טעם רק לפתוח את המצערת ולרסס א ספרי קרבורטורים לתוך. זה לא ניקוי ואם מישהו הדריך אותך לעשות כך, הוא במקרה הטוב טיפש ובמקרה הרע אדם רע.

מוזמן להעיף מבט כאן:

לא צריך לפרק את המצערת בשביל הגיע ל2 הצדדים של הפרפר וגם התגובה שלך כתובה בצורה נורא מתנשאת.

מה אתה חושב שאם פירקת וניקית מצערת עם איזה ממס אתה איזה מישהו מיוחד?

בוא.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, Trhtkf כתב:

בניקוי מצערת, ההבדל  זה לא ניקוי ואם מישהו הדריך אותך לעשות כך, הוא במקרה הטוב טיפש ובמקרה הרע אדם רע.

מוזמן להעיף מבט כאן:

לא רק שהאינפורמציה אינה מדויקת וכן ניתן לנקות כאשר המצערת פתוחה , אלא האופן שבו אתה עונה הוא אגרסיבי ואינו ראוי. 

פורסם

תודה לכל העונים אבל שאלתי נבעה מכך שראיתי כמה אנשים (2 ליתר דיוק) מרססים עם מנוע דולק ואמרו שזה מנקה גם את המנוע?!

ועל זה אני שואל זה באמת נכון לעשות ככה כשהמנוע פועל או שזה יכול להוביל את האוטו לנעילה הידרואליסטית?!

והאם ברכב עם מצערת חשמלית זה יכול לגרות לבעיות (כי אי אפשר לנתק את הקונקטור וזה מסוכן??!! כך אמר לי מישהו)

תודה רבה 

• פיתרון
פורסם

הידרואליזה במיטבה.

לא זה לא יכול להוביל לנעילה וגם לא יעיל.

נקה את המצערת עם מנוע כבוי, אם המצערת חשמלית שים את הסוויץ' במצב פתוח ולחץ על הפדל של ההאצה על מנת שהמצערת תיפתח.

פורסם
לפני 19 שעות, tribel כתב:

הידרואליזה במיטבה.

לא זה לא יכול להוביל לנעילה וגם לא יעיל.

נקה את המצערת עם מנוע כבוי, אם המצערת חשמלית שים את הסוויץ' במצב פתוח ולחץ על הפדל של ההאצה על מנת שהמצערת תיפתח.

תודה רבה 

• תוכן חדש...