Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, Heisenberg_00 כתב:

תודה רבה לכל המגיבים!

שקלתי לעלות לכיוון המשפחתי במקום סופר מיני, זו בהחלט אופציה פשוט הרגיש לי שאני צריך למתוח את התקציב יותר לכיון ה80K בשביל לא ללכת אחורה בשנים ובק"מ.

לעיתים רבות המשפחתיות גם צורכות יותר דלק...

לי יש C4 פיקאסו 5-מושבית בנזין.
אחד הרכבים הנוחים והשקטים בקטגוריה, ומאד מתאים לבין-עירוני. למרות המנוע החזק (165 כ״ס, לא מנוע ה-PureTech 1.2 הידוע לשימצה), די חסכני בדלק (בין עירוני מנתניה לי-ם וחזרה, ב-110-120 קמ״ש,  16 ק״מ לליטר; מת״א לצפון בכבישים בין-עירוניים לא מהירים, 90-100 קמ״ש, 17-18 ק״מ לליטר.) תיבת הילוכים אוטומטית רגילה.
כמובן, גירסת הדיזל עוד יותר חסכנית, אבל לא בטוח שסה״כ הנסועה השנתית שלך מצדיקה את עלות התחזוקה הנוספת.
רדיוס סיבוב ממש קטן, אז רכב לגמרי סביר גם בתנאים עירוניים .
הצצה זריזה ביד2 העלתה שאפשר למצוא בתקציב שלך יד ראשונה 2017 (אותו שנתון שיש לי), בעלות פרטית, עם פחות מ-80000 ק״מ.

פורסם
בתאריך 9.1.2023 בשעה 20:53, redroze כתב:

אם אתה הולך על הקקטוס אז עדיף ללכת על אחת עם מנוע דיזל.

המנוע דיזל לא חף מתקלות, אבל התקלות הן לא רציוניות כמו בבנזין. שתקלה ברצועה גורמת להחלפת מנוע.

דיזל בא בידני בלבד

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני שעתיים, איש שמח כתב:

דיזל בא בידני בלבד

עוד יותר טוב, לא צריך לברור את הפגומות החוצה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 8 דקות, redroze כתב:

עוד יותר טוב, לא צריך לברור את הפגומות החוצה.

כן אבל צריך מישהו שבנוי לזה

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
בתאריך 11.1.2023 בשעה 22:40, PinkDolphin כתב:

לי יש C4 פיקאסו 5-מושבית בנזין.
אחד הרכבים הנוחים והשקטים בקטגוריה, ומאד מתאים לבין-עירוני. למרות המנוע החזק (165 כ״ס, לא מנוע ה-PureTech 1.2 הידוע לשימצה), די חסכני בדלק (בין עירוני מנתניה לי-ם וחזרה, ב-110-120 קמ״ש,  16 ק״מ לליטר; מת״א לצפון בכבישים בין-עירוניים לא מהירים, 90-100 קמ״ש, 17-18 ק״מ לליטר.) תיבת הילוכים אוטומטית רגילה.
כמובן, גירסת הדיזל עוד יותר חסכנית, אבל לא בטוח שסה״כ הנסועה השנתית שלך מצדיקה את עלות התחזוקה הנוספת.
רדיוס סיבוב ממש קטן, אז רכב לגמרי סביר גם בתנאים עירוניים .
הצצה זריזה ביד2 העלתה שאפשר למצוא בתקציב שלך יד ראשונה 2017 (אותו שנתון שיש לי), בעלות פרטית, עם פחות מ-80000 ק״מ.

תודה על המידע, בדקתי את הדגם - יש לו לוק כזה של מיני ואן שאני בכלל לא אוהב. אני רוצה רכב שמח :)

בגלל זה גם היונדאי i20 לא באה לי בטוב, רכב פשוט קצת מבאס, לא יודע להסביר. יש בו כל מה שצריך אבל אין בו שום דבר מלהיב.

הולך היום לראות קקטוס 2018, נראה מה התחושה שלה

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, Heisenberg_00 כתב:

תודה על המידע, בדקתי את הדגם - יש לו לוק כזה של מיני ואן שאני בכלל לא אוהב. אני רוצה רכב שמח :)

בגלל זה גם היונדאי i20 לא באה לי בטוב, רכב פשוט קצת מבאס, לא יודע להסביר. יש בו כל מה שצריך אבל אין בו שום דבר מלהיב.

הולך היום לראות קקטוס 2018, נראה מה התחושה שלה

היה לי קקטוס בתור רכב חלופי מהמוסך לפני שנה וחצי, למשך 3 שבועות מהמוסך. מודל 2021, בנזין אוטומטי.
אם אני זוכר נכון, גירסת ה-130 כ״ס. רכב נוח יחסית (לא כמו הפיקאסו 🙂), וסחב יפה עירוני/הין-עירוני רגיל/כביש מהיר. תיבה אוטומטית רגילה, 6 יחסים (יפנית), זהה לזו שבפיקאסו.
לא זוכר את צריכת הדלק, אבל היתה קצת יותר חסכנית מהפיקאסו (רכב קל למדי).

מה שכן (ומי שמתמצא בדגם יותר יתקן אותי), אא״ט גם גירסת ה-110 כ״ס וגם ה-130 כ״ס הם מנועי PureTech 1.2 טורבו עם הרצועה הטבולה בשמן שעושה להרבה אנשים צרות -- חפש את השירשורים הרלוונטים בפורום.
בהצלחה בחיפוש!

פורסם

קקטוס 2021? אין כזה לדעתי. ב 2021 שווקה פה רק ה  C4 החדשה. הקקטוס 2019/2020 אכן אחרי מתיחת פנים ולמעשה שונה לגמרי מהקקטוס הקודמת וכמעט זהה ל C4 החדשה למעט המראה החיצוני וגיר 8 הילוכים ב c4 לעומת 6  בקקטוס. היא נוחה יותר גם מבחינת המתחים וגם מבחינת הריפוד המיוחד, עם מערכות בטיחות, קארפליי וכו. מה שכן, לא חושב שהיא בתקציב של פותח השרשור, עולה קצת יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, dr6633 כתב:

קקטוס 2021? אין כזה לדעתי. ב 2021 שווקה פה רק ה  C4 החדשה. הקקטוס 2019/2020 אכן אחרי מתיחת פנים ולמעשה שונה לגמרי מהקקטוס הקודמת וכמעט זהה ל C4 החדשה למעט המראה החיצוני וגיר 8 הילוכים ב c4 לעומת 6  בקקטוס. היא נוחה יותר גם מבחינת המתחים וגם מבחינת הריפוד המיוחד, עם מערכות בטיחות, קארפליי וכו. מה שכן, לא חושב שהיא בתקציב של פותח השרשור, עולה קצת יותר.

כנראה שזכרתי לא נכון וזו היתה קקטוס 2020. היו עליה מעט ק״מ (שימשה אך ורק כרכב חלופי של מוסך מורשה לובינסקי).

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...