Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב 

רכשתי מאזדה 3 ספיריט שנת 2014 לפני כ חודש

הבחור שממנו רכשתי ביצע עדכון מולטימדיה אצל המוסך המורשה של מאזדה (יש לי אפילו את החשבונית)

הגרסה שהם שמו היא 70

האם עצם זה שעושים עדכון מולטימדיה במוסך מורשה של מאזדה יש סוג של "אחריות" שאפשר לבצע עדכונים נניח למשך 3 שנים בחינם?

או משהו דומה

או שזה פר עדכון ופה נגמר הסיפור?

דבר שני במפות במאזדה אצלי הניווט הקולי הוא באנגלית זאת אומרת שהשפת ממשק היא עברית אבל הבחורה מדברת באנגלית האם יש אפשרות לשינוי?

פורסם (נערך)

בזמנו היה אצלי רכב כזה וזכור לי ששיניתי בהגדרות את ההנחיות הקוליות לעברית. נסה לחפש אם לא תמצא אנסה לעזור לך.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני 12 שעות, tza כתב:

בזמנו היה אצלי רכב כזה וזכור לי ששיניתי בהגדרות את ההנחיות הקוליות לעברית. נסה לחפש אם לא תמצא אנסה לעזור לך.

היי

תודה על התשובה.

כמובן שחיפשתי לפני בהגדרות של המפות/המאזדה 

ולא מצאתי הגדרה כזאת

כי שוב השפת ממשק גם במערכת וגם במאזדה היא בעברית

והדבר היחיד שיש בהגדרות זה שפת ממשק

לא נתקלתי בהגדרה של דיבור קולי וכדומה

מדובר על מאזדה 3 שנת 2014

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 שעות, lior00 כתב:

האם עצם זה שעושים עדכון מולטימדיה במוסך מורשה של מאזדה יש סוג של "אחריות" שאפשר לבצע עדכונים נניח למשך 3 שנים בחינם?

או משהו דומה

או שזה פר עדכון ופה נגמר הסיפור?

בזמנו כשעשיתי את העדכון ושאלתי במוסך, הם אמרו שאין שום אחריות מעבר לכמה ימים (אם יש באגים בעקבות העדכון). אבל אם מחר יוצא עדכון חדש - אתה צריך לשלם עליו בנפרד. עם זאת, אם אני זוכר נכון יש לך בוודאי את הגרסה עם האנדרואיד אוטו או אפל קאר פליי, ואז העדכונים הבאים זולים משמעותית כי אין החלפה של רכיב חומרה (סדר גודל של מאות בודדות לעומת 1500-1600 כשזה כולל את ההחלפה של החיבורים).

לגבי שינוי שפת ממשק, מן הזכור לי לא ראיתי הגדרה כזו אבל גם לא ממש חיפשתי. הניחוש שלי זה שמדובר בקובץ קול שיש להוסיף. נסי לחפש לפי זה אולי בפורומים באנגלית. יש גם פה איזה שרשור בנושא.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, daniel.asu כתב:

בזמנו כשעשיתי את העדכון ושאלתי במוסך, הם אמרו שאין שום אחריות מעבר לכמה ימים (אם יש באגים בעקבות העדכון). אבל אם מחר יוצא עדכון חדש - אתה צריך לשלם עליו בנפרד. עם זאת, אם אני זוכר נכון יש לך בוודאי את הגרסה עם האנדרואיד אוטו או אפל קאר פליי, ואז העדכונים הבאים זולים משמעותית כי אין החלפה של רכיב חומרה (סדר גודל של מאות בודדות לעומת 1500-1600 כשזה כולל את ההחלפה של החיבורים).

לגבי שינוי שפת ממשק, מן הזכור לי לא ראיתי הגדרה כזו אבל גם לא ממש חיפשתי. הניחוש שלי זה שמדובר בקובץ קול שיש להוסיף. נסי לחפש לפי זה אולי בפורומים באנגלית. יש גם פה איזה שרשור בנושא.

אכן ראיתי בחשבונית של הבחור שעדכון מולטימדיה עולה 180₪

לגבי הקובץ קול אין לי מושג מאיפה לחפש אם בכלל

הרי גם אם אמצא מדריך כלשהו שמאפשר הוספת קול למפות

אני עדיין אצטרך בנוסף את הקובץ של עברית ואני בספק שיהיה ככה בפורומים את הקובץ הנל

אולי אם אבצע עדכון למפות דרך ה sd card של המאזדה זה יוכל לעדכן ולהוסיף? 

עריכה אחרונה על ידי lior00
פורסם

עריכה.

הכנסתי את ה  sd card והרצתי את התוכנה mazda toolbox 

הגרסה שלי של המפות היא משנת 2014 והמנוי שלה נגמר ב 2017

אז במידה וארצה לעדכן באופן חד פעמי זה עולה 350₪ במידה ואבחר מנוי 3 שנים זה 550₪

מן הסתם שזה לא משתלם 

האם יש דרך לעקוף את נושא התשלום?

אולי דרך להוריד את הקובץ ידנית מהרשת ולבצע התקנה ?

פורסם

כדי לעדכן ידנית ולעקוף את התשלום צריך להחליף לתוכנה פרוצה שתקרא את המפות בלי רשיון בתשלום. אצלך התוכנה יושבת בתוך המערכת ואין גישה אליה ובכרטיס יש רק את המפות. בקיצור אני לא מכיר דרך לעדכן מפות ידנית.

בזמנו עד 2019 IGO שחררו עדכונים חינם למאזדה באתר שלהם. יש לי את העדכון האחרון שהם שחררו בסוף 2019. אם מעניין אותך אני יעלה.

לגבי שפת ההנחיות אשלח לך ה"פ.

פורסם
לפני 4 שעות, tza כתב:

כדי לעדכן ידנית ולעקוף את התשלום צריך להחליף לתוכנה פרוצה שתקרא את המפות בלי רשיון בתשלום. אצלך התוכנה יושבת בתוך המערכת ואין גישה אליה ובכרטיס יש רק את המפות. בקיצור אני לא מכיר דרך לעדכן מפות ידנית.

בזמנו עד 2019 IGO שחררו עדכונים חינם למאזדה באתר שלהם. יש לי את העדכון האחרון שהם שחררו בסוף 2019. אם מעניין אותך אני יעלה.

לגבי שפת ההנחיות אשלח לך ה"פ.

היי

השאלה איך זה יעבוד?

במידה ותעלה את המפות שיש ברשותך זה נטו להעביר את הקבצים כמו שהם?

אני חושב שתהיה איזשהי הגבלה במידה ואעביר ככה בלי התוכנה שלהם

אבל כן אשמח שתעלה זה יעזור לי

תודה

פורסם
לפני 1 דקה, lior00 כתב:

השאלה איך זה יעבוד?

ההוראות שפורסמו עם הקובץ אמרו פשוט להעתיק לכרטיס ולעשות מיזוג ודריסת הישנים. הייתי עושה לכרטיס גיבוי לפני.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, tza כתב:

ההוראות שפורסמו עם הקובץ אמרו פשוט להעתיק לכרטיס ולעשות מיזוג ודריסת הישנים. הייתי עושה לכרטיס גיבוי לפני.

הבנתי..

נשמע מעניין

אשמח שתעלה את הקבצים ואבדוק זאת 

לגבי השפה:

אני בדקתי בכל ההגדרות ולא מצאתי הגדרה של הדיבור קולי

אז אני בטוח שאין הגדרה כזאת.

במידה ויש לך גם את הקובץ הקולי בעברית

אני פשוט מעביר אותו ל sd? 

אם כן אשמח שתאחד את הכל ביחד ורק אצטרך להעתיק copy paste ולקוות שהכל יהיה תקין

תודה

פורסם (נערך)

זה העדכון למאזדה https://www.filemail.com/d/mbicqhxzrezkbrl

לגבי שפת ניווט קולי אני די בטוח שההגדרה הזאת מסתתרת היכן שהוא. גם אם תוסיף קובץ עברית (שלדעתי כבר קיים) צריכה להיות הגדרה לבחור בין העברית לשפות האחרות שכבר מותקנות ואם לא מצאת אותה אז הקובץ לא יעזור לך..

אם לא מסתדר לך לקפוץ אלי אתה מוזמן לצלם את מסך ההגדרות ולהעלות פה וננסה שלב שלב למצוא מרחוק את ההגדרה.

האמת גם טלפוני זה אופציה אשלח לך ה"פ.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, tza כתב:

זה העדכון למאזדה https://www.filemail.com/d/mbicqhxzrezkbrl

לגבי שפת ניווט קולי אני די בטוח שההגדרה הזאת מסתתרת היכן שהוא. גם אם תוסיף קובץ עברית (שלדעתי כבר קיים) צריכה להיות הגדרה לבחור בין העברית לשפות האחרות שכבר מותקנות ואם לא מצאת אותה אז הקובץ לא יעזור לך..

אם לא מסתדר לך לקפוץ אלי אתה מוזמן לצלם את מסך ההגדרות ולהעלות פה וננסה שלב שלב למצוא מרחוק את ההגדרה.

האמת גם טלפוני זה אופציה אשלח לך ה"פ.

היי

בקובץ ששלחת לי את תיקייה של voice

אצלי ב sd card בתוך תיקייה של content יש תיקייה בשם voice וזה בדיוק מה שאני מחפש

אבל הקובץ של ה voice שם כתוב english אשמח אם תוכל להעלות גם את התיקיייה בשם voice / קובץ אודיו בעברית של המפות וככה אוכל להחליף

20221225_175216.jpg

20221225_175211.jpg

פורסם

לדעתי אתה משקיע אנרגיות במקום הלא נכון. שאלתי אותך שאלה פשוטה:

לפני 6 שעות, tza כתב:

גם אם תוסיף קובץ עברית (שלדעתי כבר קיים) צריכה להיות הגדרה לבחור בין העברית לשפות האחרות שכבר מותקנות ואם לא מצאת אותה אז הקובץ לא יעזור לך..

מצאת מקום בהגדרות לבחור שפה שיש שם רק אנגלית? אם כן אז באמת כנראה חסר קובץ אבל אם לא גם אם תוסיף קובץ עברית איך בדיוק תשנה את הקול מאנגלית לעברית?

אאל"ט יש שתי ממשקים נפרדים לחלוטין של הגדרות אחד של המולטימדיה והשני של תוכנת הניווט. את ההגדרה הזאת צריך לחפש בהגדרות הפנימיות של הניווט ולא בהגדרות הכלליות של המולטימדיה.

פורסם
לפני 8 דקות, tza כתב:

לדעתי אתה משקיע אנרגיות במקום הלא נכון. שאלתי אותך שאלה פשוטה:

מצאת מקום בהגדרות לבחור שפה שיש שם רק אנגלית? אם כן אז באמת כנראה חסר קובץ אבל אם לא גם אם תוסיף קובץ עברית איך בדיוק תשנה את הקול מאנגלית לעברית?

אאל"ט יש שתי ממשקים נפרדים לחלוטין של הגדרות אחד של המולטימדיה והשני של תוכנת הניווט. את ההגדרה הזאת צריך לחפש בהגדרות הפנימיות של הניווט ולא בהגדרות הכלליות של המולטימדיה.

אוקיי

הדגשתי שחיפשתי בהגדרות ואני מודע לזה שהתכוונת לחיפוש נפרד ולא בהגדרות של המערכת של מאזדה אלא בהגדרות של הניווט (ומדגיש שחיפשתי בשניהם)

ההשערה שלי היא:

אין קובץ עברית

וברגע שמשנים שפת ממשק מערכת

הדיבור הקולי במפות מתעדכנת אוטומטית

כי שוב בהגדרות של הניווט עברתי על כולם ולא הייתה הגדרה של שפה

וכפי שצילמתי לך בתיקית voice תוכל לראות מגוון שפות אבל אין שפה עברית בקבצים 

וצריך לשלול את עניין הקובץ עברית אז מעדיף להתחיל בזה כי הוא נראה לי יותר רלוונטי 

אשמח שתעלה את הקובץ שאעלה אותו בחזרה

בשביל שנוכל לשלול 

תודה

• תוכן חדש...