Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, daniel.asu כתב:

לגבי קבצי השפה - אני מציע פשוט לפנות לNavNGo, פניתי אליהם לפני כשנה לגבי עדכונים למפות והם ענו מהר למדי.

https://navngo.co.il/contact-us/

מעולה!

תודה רבה אעדכן פה במידה ואקבל את הקבצים אןלי זה יעזור

פורסם
לפני 55 דקות, tza כתב:

יש לי כמה סוגי קבצי הנחיות בעברית אבל באמת כדאי קודם לקבל מענה מהם. אם הם לא יעזרו לך אשלח לך בל"נ.

שלחתי להם בקשה אראה

אבל כן אשמח שתצטרף את הקבצים שבמידה ולא יתנו לי מענה רלוונטי בנושא אוכל לבדוק את הקבצים שלך

תודה

פורסם

אוקיי 

מעדכן שאי אפשר להוסיף עברית למערכת 

"

בוקר טוב,

אין שפת הנחיה קולית בעברית למערכת זאת.

לא ניתן להוסיף.

"

תשובה שקיבלתי מ navNgo

הדגשתי את השנתון של הרכב 

פורסם

רוצה עדיין לנסות?

אם כן - הבאת צילום של תיקיית voice עם מגוון שפות. יש לך תפריט שאתה יכול לבחור ביניהם את השפה? אם אין כנראה כדבריך זה נקבע לפי שפת הממשק כולו.

בכל מקרה תעלה את קובץ השפה באנגלית ואני ישווה לקבצים שבידי לראות אם יש לי קובץ עברית בגרסה תואמת לאנגלית שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, tza כתב:

רוצה עדיין לנסות?

אם כן - הבאת צילום של תיקיית voice עם מגוון שפות. יש לך תפריט שאתה יכול לבחור ביניהם את השפה? אם אין כנראה כדבריך זה נקבע לפי שפת הממשק כולו.

בכל מקרה תעלה את קובץ השפה באנגלית ואני ישווה לקבצים שבידי לראות אם יש לי קובץ עברית בגרסה תואמת לאנגלית שלך.

כן בדקתי בוודאות ואין הגדרה נוספת של שפת קול וכדומה

אך ורק שפת ממשק

ואני משער שזה משתנה בהתאם לשפת ממשק משתמש 

נראה לי שאוותר על כל הסיפור

בפועל אעדיף לחפש מדריך לשימוש ב android auto 

גם המפות לא עובדות לי כרגע אחרי שהעברתי את הקבצים שהעלאת לי

האם אתה בטוח שזה תקין להעביר ככה את הקבצים?

העברתי את כל התוכן שבתיקיית content ששלחת לי והחלפתי בין התוכן שבתוך התיקייה content 

שוב זה גם עניין של שנתונים לא בהכרח שיש התאמה בין השנתונים

עשיתי גיבוי לפני אז אני אחזיר כמו שזה היה ופשוט אעבור ל aa 

גם יותר עדכני ופחות בעיות

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...