Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממסר / relay מה משמעות המספרים ?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י מרק10,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להחליף relay  מה עדיף חליפי או מקורי יד שניה מאיביי?

האם רק למספר העליון בתמונה  יש משמעות או גם לתחתון 

תודה

ריליי.jpg

פורסם
לפני 4 שעות, avri6 כתב:

צריך להחליף relay  מה עדיף חליפי או מקורי יד שניה מאיביי?

האם רק למספר העליון בתמונה  יש משמעות או גם לתחתון 

תודה

ריליי.jpg

לכול המספרים על גבי הממסר יש משמעות.

התמונה לא ברורה. צרף תמונה ברורה יותר.

לא מומלץ בכלל לרכוש ממסר משומש אלא רק מקורי או שווה ערך למקורי של ייצרן OEM.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעה, מרק10 כתב:

לכול המספרים על גבי הממסר יש משמעות.

התמונה לא ברורה. צרף תמונה ברורה יותר.

לא מומלץ בכלל לרכוש ממסר משומש אלא רק מקורי או שווה ערך למקורי של ייצרן OEM.

תודה   . טוב אפנה לחברה נראה מה יש להם  . 

בתמונה  המצורפת רשום  מספר של היצרן imasen  ומספר נוסף למטה   . באתרים השונים שמוכרים יד שניה מגדירים את הממסר רק לפי המספר העליון ולא נותנים  משמעות למספר למטה.   הממסרים נראים אותו דבר  המספר העליון שווה אבל התחתון  שונה  . באתר של  partsoug  בכלל מופיע מספר קטלוגי אחר של חברת מאזדה 

1615915219456_bulletin.jpg

פורסם

באיזה רכב כולל שנת ייצור וקוד הדגם של הרכב המופיע ברישיון הרכב מותקן הממסר ומה תפקידו ?

אולי בעבר מישהו כבר החלף את החלק ושם ממסר תחליפי.

נסה למצוא ממסר מתאים לפי מספר שילדה. אתה יכול לצלם את רישיון הרכב ללא פרטים מזהים וננסה למצוא עבורך ממסר מתאים.

פורסם

היי

דגם שלך הוא imasen 3464100120

יהיה לך קשה להשיג חדש.

אני הייתי מפרק את הקיים ,ניתן להוריד מכסה מפלסטיק ויש מצב לתקן אותו , לפעמים ניקוי עוזר.

פורסם

לכל הנתונים שמופעים על הממסר יש משמעות. כאשר ממסר מתקלקל הפתרון האידיאלי הוא להחליף אותו באחד זהה,

יש הבדל משמעותי בין ממסר N.O ל - N.C, ההספק שלו והקונפיגרציה שלו. ממסר יכול להכשל בגלל מגעים שהולחמו

או סליל שנפתח, אני ממליץ לך לקנות רק אחד איכותי מחברות מוכרות (כלומר: לא סיני מעלי אקספרס).

יצא לפרק ממסרים מפירוק (כלומר משומשים) שעבדו בסדר גמור. פתחתי את הממסר לבדוק את ההתנגדות

של הסליל, בדקתי שהמגעים במצב טוב והחלקים המכנים לא פגומים ומעולם לא היתה לא בעיה. אני בטוח

שחלק מחברי הפורום לא יסכימו איתי. אבל עדיף ממסר OEM משומש במצב טוב. מאשר זבל סיני.

בכל מקרה תעלה תמונה ברורה של הממסר שאתה מחפש בתור התחלה עם הכיתוב עליו באופן ברור

(תצלם את הממסר שברכב שלך).

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, alechko01 כתב:

היי

דגם שלך הוא imasen 3464100120

יהיה לך קשה להשיג חדש.

אני הייתי מפרק את הקיים ,ניתן להוריד מכסה מפלסטיק ויש מצב לתקן אותו , לפעמים ניקוי עוזר.

תודה

זה מה שחשבתי שזה הדגם  והאתיות למטה הם איזה קוד פנימי של היצרן ללא משמעות וזאת הייתה השאלה שלי  בתחילת השרשור  .     יש עוד ריליים מהדגם הזה באוטו  והאותיות  למטה שונות 

זה  כנראה הקוד של מאזדה  CA0167730A

הוא היה במאיטה  ב mpv   626  323 

הריליי התקול  אחראי על האורות הראשיים  . אצלי אור אחד דולק בסדר והשני חלש 

לפני הטסט  החליפו לי מנורה אני מגיע למסלול ונפסל על האור  עד שחשמלאי עלה  על הבעיה .מצרף תמונה של המכסה של הריליי  .(הוא מקורי ולא הוחלף )

IMG_20221220_080454228.jpg

עריכה אחרונה על ידי avri6
פורסם
לפני 11 שעות, avri6 כתב:

הריליי התקול  אחראי על האורות הראשיים  . אצלי אור אחד דולק בסדר והשני חלש 

לפני הטסט  החליפו לי מנורה אני מגיע למסלול ונפסל על האור  עד שחשמלאי עלה  על הבעיה .מצרף תמונה של המכסה של הריליי  .(הוא מקורי ולא הוחלף )

IMG_20221220_080454228.jpg

לא הבנתי. הבעיה סודרה ?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, מרק10 כתב:

לא הבנתי. הבעיה סודרה ?

לא . צריך להחליף רק עלה על  הבעיה

בזמן הטסט החוזר במקרה היה אור חזק    זה החמיר עם הזמן  ( אז לא הייתי מודע  זה אוטו ישן שלא זז הרבה ). גם  עכשיו שנותנים מכה קטנה  על הריליי  האור מתחזק  אבל  זה לא  מחזיק  .  

עריכה אחרונה על ידי avri6
פורסם

מדובר על ממסר יחסית פשוט שצריך לאפיין אותו מבחינה חשמלית ומידות מכניות ולנסות למצוא ממסר חדש שווה ערך תוצרת בוש/HELLA/DENSO.

פורסם
לפני 6 שעות, מרק10 כתב:

מדובר על ממסר יחסית פשוט שצריך לאפיין אותו מבחינה חשמלית ומידות מכניות ולנסות למצוא ממסר חדש שווה ערך תוצרת בוש/HELLA/DENSO.

תודה

מכיר חשמלאי רכב שיודע לעשות את זה?

חשבתי שבאינטרנט אמצא שווה ערך  לפי  מק"ט אבל לא מצאתי . 

מוסכי יבואן לא מוכנים לענות  בטלפון 

אופציה נוספת לקנות לקנות משומש מאיביי אבל  הספרות התחתנות שונות  ממסר   לממסר  . לכן שאלתי בתחילת השרשור  אם מאפיינות משהוא 

פורסם
לפני שעתיים, avri6 כתב:

אופציה נוספת לקנות לקנות משומש מאיביי אבל  הספרות התחתנות שונות  ממסר   לממסר  . לכן שאלתי בתחילת השרשור  אם מאפיינות משהוא 

בדרך כלל המספרים/ספרות הם מספר סידרה או קוד פנימי של הייצרן. לפעמים גם תמצא קוד או מספר המצביע על מספר הממסר בשרטוטי החשמל.

בקיצור זה ללא משנה לך.

חסרים לך מספר פרטים בכדי לרכוש ממסר שווה ערך.

זרם עבודה מותר של הממסר ביחידות אמפר (A).

אורך והתצורה של הרגלים בתחתית הממסר.

2 רגלים הם הזנת מתח לסליל של הממסר ו-2 רגלים למיתוג העומס (מנורות).
ראה הסבר בקובץ המצורף.

1970731427_ElectricalProducts-1.pdf

פורסם
לפני 9 שעות, מרק10 כתב:

בדרך כלל המספרים/ספרות הם מספר סידרה או קוד פנימי של הייצרן. לפעמים גם תמצא קוד או מספר המצביע על מספר הממסר בשרטוטי החשמל.

בקיצור זה ללא משנה לך.

חסרים לך מספר פרטים בכדי לרכוש ממסר שווה ערך.

זרם עבודה מותר של הממסר ביחידות אמפר (A).

אורך והתצורה של הרגלים בתחתית הממסר.

2 רגלים הם הזנת מתח לסליל של הממסר ו-2 רגלים למיתוג העומס (מנורות).
ראה הסבר בקובץ המצורף.

1970731427_ElectricalProducts-1.pdf 3.19 \u05de\"\u05d1 · 0 downloads

תודה 

זה מעל רמת הידע שלי

חוץ מזה שזה 4  פינים ומשמש להגנות שונות במודלים שונים של מאזדה( מאוור  / אורות  וכו') לא מצאתי מידע נוסף

יש חנות או חשמלאי רכב שיודע להוציא את הנתונים האלו?

לא מצאתי  מפירוק  בקארפרט 

במאזדה  בארץ כנראה שאין. 

אנסה בעוד חנויות חלפים

ונשאר להזמין  מאיביי יד שניה 

• פיתרון
  • תוכן חדש...