Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התרחבנו מזוג לזוג + 1 ורוצים למכור/להחליף את הרכב שלנו (מיצובישי סטאר 2020) לרכב היברידי גדול יותר.

את המיצובישי סטאר לפי המחירון אנחנו יכולים למכור ב68 אלף שח ואנחנו רוצים להוסיף עוד 50 אלף שח ולקנות רכב היברידי שמתאים למשפחה צעירה.

הייתי רוצה לקבל מחברי הפורום המלצות על רכבים היברידיים עד 120 אלף שח.

מעדיפים חדש אבל לא מתנגדים גם לרעיונות יצירתיים אחרים(טרייד אין עם חברות ליסינג ועוד רעיונות יצירתיים)

מה שחשוב לנו זה לא לקנות חתול בשק, ולכן חוששים קצת משוק היד 2.

תודה רבה.

פורסם

אין היברידיות חדשות במחיר הזה.. 

אם אני לא טועה, הכי קרובה היא טויוטה יאריס קרוס שעולה סביב 140,000.

ב-yad2 אפשר למצוא טויוטה קורולה hybrid / יונדאי איוניק שנתון 2020 סביב התקציב שלכם. 

פורסם (נערך)

האם ניתן לרכוש דגמים לא חדשים בתקציב שלנו ממקומות מוסמכים?(לקנות מליסינג אולי?)

במידה וכן הולכים על יד 2, איזה מאפיינים הייתם מגדירים בשביל להקטין את הסיכון לעסקה גרועה?

עריכה אחרונה על ידי דור2392
פורסם

אתה יכול לחפש בטרייד אין של יבואנים כמו כלמוביל טרייד אין, קרסו טרייד אין וכו', או לחפש בטרייד אין מוכרים כמו טרייד מוביל, אוטודיל וכדומה.

בנוסף לטויוטה יש את הטרייד אין שלהם, טויוטה סלקט.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 11 שעות, דור2392 כתב:

שלום,

התרחבנו מזוג לזוג + 1 ורוצים למכור/להחליף את הרכב שלנו (מיצובישי סטאר 2020) לרכב היברידי גדול יותר.

את המיצובישי סטאר לפי המחירון אנחנו יכולים למכור ב68 אלף שח ואנחנו רוצים להוסיף עוד 50 אלף שח ולקנות רכב היברידי שמתאים למשפחה צעירה.

הייתי רוצה לקבל מחברי הפורום המלצות על רכבים היברידיים עד 120 אלף שח.

מעדיפים חדש אבל לא מתנגדים גם לרעיונות יצירתיים אחרים(טרייד אין עם חברות ליסינג ועוד רעיונות יצירתיים)

מה שחשוב לנו זה לא לקנות חתול בשק, ולכן חוששים קצת משוק היד 2.

תודה רבה.

כשמתרחבים לזוג+1 וקונים היברידי אז תכל'ס שמים את התינוק על הסוללה של האוטו, לא? מה אומרת על זה חוכמת ההמונים?

פורסם (נערך)

מאירגון הבריאות העולמי:

Despite extensive research, to date there is no evidence to conclude that exposure to low level electromagnetic fields is harmful to human health.

וזה מסקנות שמבוססות על 25000 מחקרים ברחבי העולם 

אם אני הייתי חושב שזה היה עוזר למישהו הייתי גם מביא לך מחקרים שמראים שיש רכבי בנזין עם קרינה אלקטרומגנטית גבוהה יותר מרכבים היברידיים, אבל למשוגעים לדבר אין מחקר שיעזור . הצ'יפים של ה 5g נמצאים כבר בתוך המוח שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
  • מצחיק 3
פורסם

לפני ההתנשאות והצחוקים של המאמינים, שים לב ששאלתי נגעה באופן ספציפי לעוללים צעירים. האם שלל המחקרים שלך נוגעים גם לזה? יש גם מחקרים שמראים שצריכה מתונה של אלכוהול אינה מזיקה ובכל זאת אני משער שהזוג הצעיר לא מערבב את המטרנה עם עראק.

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Renaultrap כתב:

לפני ההתנשאות והצחוקים של המאמינים, שים לב ששאלתי נגעה באופן ספציפי לעוללים צעירים. האם שלל המחקרים שלך נוגעים גם לזה? יש גם מחקרים שמראים שצריכה מתונה של אלכוהול אינה מזיקה ובכל זאת אני משער שהזוג הצעיר לא מערבב את המטרנה עם עראק.

מש"ל.

ועם יותר ציניות...התקשרתי עכשיו לארגון הבריאות העולמי, מסתבר שב 25000 אלף מחקרים הם לא חשבו לעשות מחקרים על רקמות עוברים רק פה בקארספורום יש גאונים שחשבו לבדוק את הנושא. כל הכבוד לחברי קארספורום, שאפו. 

וההשוואה לאלכוהול  מדגימה את חוסר ההבנה/הפופליזם שלך. כי המחקרים לא אומרים שהרבה קרינה לא מייננת מזיקה. הם אומרים שאולי קרינה אסטרונומית  ,למשך זמן מאוד ארוך מזיקה וגם זה לא וודאי, רק שאין טעם לחקור את זה לעומק. ואם נלך לאנלוגיות פופוליסטיות קצת יותר מוצלחות משלך, חשיפה לשמש היא גורם וודאי לסרטן, לא אולי, לא בערך, בטוח, ועדיין הורים הולכים עם הילדים לים(גם עם קרם שיזוף אתה מעלה את ההסתברות לסרטן בוודאות, לא אולי, לא בערך) ולא מונעים מהם לשחק בחוץ. רוצה את זה ביותר פופוליזם, גז בנזן שנמצא בדלק הוא גורם מסרטן, לא אולי, לא בערך, לא רואה אנשים מורידים את הילדים שלהם לפני שהם נכנסים לתחנת דלק או חניון תת קרקעי כדי לא לחשוף את הילדים לגז מסרטן או מלבישים את הילדים במסכות גז בפקקים , ואלה גורמים מוכחים מחקרית. אם תרצה אני אלוף בפופוליזם, אני יכול להמשיך כך לנצח.

אבל כפי שאני כתבתי בפוסט הראשון, זה לא ממש יעזור, כי אתה לא מחפש מדע, אתה מחפש קונספירציה. רק שרכב בנזין לא מונע את החשיפה לקרינת emf , כך שכדאי שתתחיל לדווש.

פורסם

איזה באסה שנתקלתי באיש מדע שיודע לצטט אלפי מאמרים. אני בטוח שגם קראת אותם… או שהסתפקת בידיעה בוויינט שיש אלפי מאמרים. כשגם תשפוט מאמרים מדעיים אולי תבין שחלק לא מבוטל מהם הם אשפה ברמה של עבודת ביוחקר של תלמידי תיכון.

אין לי מושג למה אתה רדוף בענייני קונספירציות. לי אין עניין בהן. שאלתי שאלה תמימה לגמרי לגבי מידע שנוגע לבטיחות סוללות רכב היברידי לתינוקות. צמצם את החיפוש בגוגל סקולר ותראה עם כמה היטס אתה נשאר.

פורסם (נערך)

קראתי את הסיכומים של אירגון הבריאות העולמי וגם את הסיכומים של אירגון הבריאות האירופי בנושא. מעבר לזה השתתפתי במספר הרצאות בתחום. 

לפני 13 דקות, Renaultrap כתב:

אין לי מושג למה אתה רדוף בענייני קונספירציות. לי אין עניין בהן. שאלתי שאלה תמימה לגמרי לגבי מידע שנוגע לבטיחות סוללות רכב היברידי לתינוקות

כי ככה מפיצים פייק ניוז בסיגנון טראמפ.  להעלות חששות בניגוד למחקרים ולמדע וגם אם זה אומר הנצחת זיהום האוויר שהוא גורם וודאי למחלות ותמותה.

לפני 13 דקות, Renaultrap כתב:

שחלק לא מבוטל מהם הם אשפה ברמה של עבודת ביוחקר של תלמידי תיכון

וכל האשפה הזאת היא טובה לאין שיעור מהפופוליזם בשקל חסר הביסוס שאתה מפזר פה.

פורסם

טוב, אני שאלתי ולא פיזרתי כלום. אבל היי, היית בהרצאה אז אתה יודע.

אולי זה פופוליזם, אבל בתחום העיסוק שלי אם אתה מוכיח משהו במאמר מדעי אין צורך להוסיף עוד 24999 הוכחות. אף כתב עת רציני לא ייתן לך לפרסם בדיוק מה שמישהו אחר, או עשרות אלפי אחרים פירסמו כבר.

פורסם (נערך)

אני לא רוצה לזלזל חס וחלילה, ויש זילזול, ואני לא יודע במה אתה עוסק אבל לא במדעים.  מאמר מדעי הוא רק השערה, אחר כך צריכים לבצע תיקוף בעזרת מחקר וניסוי ואחר כך לבצע ניסויים חוזרים דומים ואף שונים כדי לוודא נכונות, וכשהנושא כל כך קונספירטיבי וחשוב כמו קרינה, זיהום וסביבה עושים עשרות אלפי מחקרים.

אבל היי, בסוף מצאת את הקונספירציה שכל כך רצית 😀

, מחקר נרחב מוביל לחוסר נכונות, כל הכבוד

• תוכן חדש...