Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שמעתי שב-2008 בתחילת השיווק של הסיטרואן C4 פיקאסו 7 מקומות שווקה גרסה עם מנוע 2.0 אטמוספרי, והייתה אף גרסה עם גיר אוטו' פלנטרי.

אשמח למידע ממומחי הצרפתיות כאן:

מנוע: האם אכן המנוע הזה אמין?

גיר: איזה גיר אוטומט זה? AL4? הוא עדיף על הרובוטי מבחינת האמינות?

יש מחלות מוכרות בדגם הזה?

האם כחבילה הרכב יציג אמינות טובה? זה הדבר היחיד שמעניין אותי. ביחס לאופציות האחרות בגזרת המחיר הזאת שזה לוגאן (גם ידני אפשרי) ומאזדה 5 קצת מעליהם.

ולסיום איך אפשר במודעה ביד 2 לדעת אם זה רובוטי או אוטו? 

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני 16 שעות, tza כתב:

שמעתי שב-2008 בתחילת השיווק של הסיטרואן C4 פיקאסו 7 מקומות שווקה גרסה עם מנוע 2.0 אטמוספרי, והייתה אף גרסה עם גיר אוטו' פלנטרי

נכון. היה מנוע אטמוספרי 2.0 מסוף 2007 (תחילת שיווק הדגם) ועד תחילת 2009, אז הוא הוחלף במנוע 1.6 טורבו.

מנוע 2.0 הוא מנוע  די אמין (פה צריך להוסיף כרגיל שזה אוטו ישן ולך תדע...).

רוב היחידות שנמכרו היו עם גיר רובוטי, אם אני זוכר נכון רק רמת גימור הגבוהה הגיעה עם גיר אוטומטי, AL4 כמובן. כאלה  היו יחסית מעט. 

לפני 16 שעות, tza כתב:

ולסיום איך אפשר במודעה ביד 2 לדעת אם זה רובוטי או אוטו? 

אי אפשר. תבקש מהמוכר צילום של ידית ההילוכים. אם יש בידית R-N-A-M זה רובוטי.

אם יש P-R-N-D-M - זה אוטומטי.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

מודה לך מאוד על המידע המועיל! לא מובן מאליו.

יש חשש למחסור בחלפים או שהמנוע קיים בעוד דגמים ואת שאר החלקים הוא חולק עם ה-1.6 טורבו?

עוד נתון שחסר לי: פוטנציאל הנזק בגיר הרובוטי. אלפים בודדים כמו בקורולה 08 עם הרובוטי  שגם שם חד מצמדי וגם אם צריך להחליף הכל זה נגמר ב3-5 אלף גג או שמשמעותי יותר?

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני 8 שעות, Buki כתב:

נכון. היה מנוע אטמוספרי 2.0 מסוף 2007 (תחילת שיווק הדגם) ועד תחילת 2009, אז הוא הוחלף במנוע 1.6 טורבו.

מנוע 2.0 הוא מנוע  די אמין (פה צריך להוסיף כרגיל שזה אוטו ישן ולך תדע...).

רוב היחידות שנמכרו היו עם גיר רובוטי, אם אני זוכר נכון רק רמת גימור הגבוהה הגיעה עם גיר אוטומטי, AL4 כמובן. כאלה  היו יחסית מעט. 

אי אפשר. תבקש מהמוכר צילום של ידית ההילוכים. אם יש בידית R-N-A-M זה רובוטי.

אם יש P-R-N-D-M - זה אוטומטי.

יש  גם מכוניות עם גיר רובוטי שיש בו מצב P. 

למשל, היונדאי I-20 שלי.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני שעתיים, harhanegev כתב:

יש  גם מכוניות עם גיר רובוטי שיש בו מצב P. 

בחד מצמדי כמו הנ"ל אני לא מכיר מכוניות עם מצב P, בדו מצמדי יש כמובן.

בכל מקרה דיברתי על הרכב הספציפי ושם זה נראה ככה הדגם עם גיר רובוטי:

s-l1600.thumb.jpg.f132e07811607d1c5a42d69574346ff3.jpg

• אהבתי 2

פורסם (נערך)

ברור שיש. הוא כותב מידיעה איך זה בדגם הזה.

אבל קיבלתי רושם כללי שבחד מצמדי אין P ובדו מצמדי יש P. אצלך זה דו מצמדי ופה זה חד מצמדי.

ענינו ביחד..

עריכה אחרונה על ידי tza
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...