Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008

ROEI-A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן עם הרכב, הוא היה ממש נוח ושקט בנסיעה, גם כח לא חסר והוא נסע מצויין גם בעליות.

האם יש מישהו שיכול לתת עוד חוות דעת על הרכב? לחיוב ולשלילה

פורסם

בנזין/דיזל או חשמל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 57 דקות, ROEI-A כתב:

בנזין.

תחפש על המנוע הזה (1.2 puretech) בפורום. מנוע מאוד בעייתי. אישית לא הייתי קונה מנוע כזה כרכב פרטי, אולי רק בליסינג וכו'. 

פורסם

למנוע יש רצועה שטבולה בשמן, היא מכולה להתפורר לםני מועד החלפתה כול 6 שנים או 100 אלף, לכן יש המלצה להחלפה כול 4 שנים או 60 אלף, והחלפת שמן כול 10 אלף על מנת להקטין את הסיכוי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש חלופות טובות יותר שפותח השירשור יעדיף אז לא צריך.

הבן אדם שרכשתי ממנו קקטוס קנה 2008 חדשה, כי זה מה שהוא אהב.

פורסם (נערך)

אני באופן אישי לא הייתי לוקח סיכון,עם כל היתרונות של הרכב הזה,כי חוץ מהנושא הכאוב הזה,רכב מעולה.

עריכה אחרונה על ידי miatanc
פורסם

יש לי 2008 החדשה GT PACK.

עברתי איתה כבר 10.000 ק"מ.

הרכב מסובב לא מעט ראשים, במיוחד בלילה שכל הלד דולק עם העיצוב האגרסיבי (מת על זה). 

מרוב שהרכב נוח, מפנק, כיפי לנהיגה, בכלל לא הרגשתי שאני כבר הגעתי וחציתי את ה-10.000 ק"מ.

ממליץ מאוד. 

רק תבדוק שהוא מתאים לך פיזית כי זה הדגם הקטן.

יכול להיות שיתאים לך ה3008, יותר גדול ויותר מרווח.

פורסם (נערך)

אם נהגת ברכב ומצאת את תנוחת הנהיגה נוחה לך (הגה במיקום טוב , לוח שעונים לא נסתר וכו׳) אז כבר פתרת את מה שהייתי מגדיר כהעקב אכילס של הרכב הזה.

מעבר לזה, אם הרכב מיועד למשפחה, קח בחשבון שהישיבה מאחור טיפה קלסטרופובית, ואין פתחי מיזוג מאחור. במידה והרכב לא נועד להסיע משפחה, גם זה לא רלוונטי. 

באופן אישי אני מוצא את ה-2008 יותר יפה (מאוד!) מאשר אופה, בניגוד לאחות הגדולה, ה-3008.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם (נערך)
בתאריך 7.11.2022 בשעה 06:16, yulianx כתב:

למנוע יש רצועה שטבולה בשמן, היא מכולה להתפורר לםני מועד החלפתה כול 6 שנים או 100 אלף, לכן יש המלצה להחלפה כול 4 שנים או 60 אלף, והחלפת שמן כול 10 אלף על מנת להקטין את הסיכוי.

להחליף רצועה כל 4 שנים זה לא נורא, זה רק עוד סעיף בטיפול.

הבנתי שגם בדגם הקודם זה היה בעייתי ובדגם הנוכחי כבר הנושא של הרצועה אמין יותר.

לגבי שמן , איך החלפת שמן מנוע קשורה לרצועה?

לפני 19 שעות, robertf כתב:

אם נהגת ברכב ומצאת את תנוחת הנהיגה נוחה לך (הגה במיקום טוב , לוח שעונים לא נסתר וכו׳) אז כבר פתרת את מה שהייתי מגדיר כהעקב אכילס של הרכב הזה.

מעבר לזה, אם הרכב מיועד למשפחה, קח בחשבון שהישיבה מאחור טיפה קלסטרופובית, ואין פתחי מיזוג מאחור. במידה והרכב לא נועד להסיע משפחה, גם זה לא רלוונטי. 

באופן אישי אני מוצא את ה-2008 יותר יפה (מאוד!) מאשר אופה, בניגוד לאחות הגדולה, ה-3008.

הוא מיועד למשפחה, עם 2 ילדים קטנים, אני אישיתי ישבתי בנסיעה מאחור עם אחד הילדים ולא היה חסר לי מקום.

לאנשים גבוהים תהיה בעיה אבל לאנשים בגובה 170-175 אני לא חושב שתהיה בעיה.

עם החלונות מאחור זה בסדר, אישיתי אני מעדיף חלונות פחות גדולים כדי שפחות חום מהשמש יעבור פנימה. 

לגבי המזגן מאחור אני גם היום בלי מזגן מאחור ברכב שלי אבל לדעתי הוא מזגן חזק יותר מ 2008 אז מגיע הרבה אויר קר לאחור.

אצל אשתי יש ברכב מזגן מאחור אבל הוא 99 אחוז מהזמן סגור כי הילדים אומרים שקר להם שם.

לפני 21 שעות, rsm130d כתב:

יש לי 2008 החדשה GT PACK.

עברתי איתה כבר 10.000 ק"מ.

הרכב מסובב לא מעט ראשים, במיוחד בלילה שכל הלד דולק עם העיצוב האגרסיבי (מת על זה). 

מרוב שהרכב נוח, מפנק, כיפי לנהיגה, בכלל לא הרגשתי שאני כבר הגעתי וחציתי את ה-10.000 ק"מ.

ממליץ מאוד. 

רק תבדוק שהוא מתאים לך פיזית כי זה הדגם הקטן.

יכול להיות שיתאים לך ה3008, יותר גדול ויותר מרווח.

הזמנתי בסוף את הפרימיום כי הגג זכוכית פחות חשוב לי וגם אני חושש שיהיה חם יותר בקיץ ברכב עם גג זכוכית, הבנתי שמה שמסתיר את הזכוכית זה וילון בד? זה משהו שאין איתו בידוד חוץ מהבד?

אתה יכול לצלם לי איך זה נראה ולהראות מה נפתח וכמה מתוך כל הגג?

עריכה אחרונה על ידי ROEI-A
  • אהבתי 1
פורסם

היא עמידה יותר, אבל לא פתרה את הבעיה.

אני כבר לא זוכר את ההסבר הטכני, אבל מה שתוקף את הרצועה זה מעט דלק שמתערבב עם השמן.

פורסם
לפני 29 דקות, yulianx כתב:

היא עמידה יותר, אבל לא פתרה את הבעיה.

אני כבר לא זוכר את ההסבר הטכני, אבל מה שתוקף את הרצועה זה מעט דלק שמתערבב עם השמן.

אז אין באמת פתרון אמיתי לבעיה גם בדגמים החדשים של 2022?

פורסם

החלפה מוקדמת של שמן והקדמת החלפת הטיימינג.

פורסם (נערך)

אין "פיתרון" לרצועה.רק טיפול בשמן המתאים (B71 2297) וכמובן שטיפולים בזמן.

עריכה אחרונה על ידי AutoCad
  • תוכן חדש...