Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני בדילמה כבר תקופה ולא מצליח למצוא את הרכב שאני צריך ולכן אשמח להמלצה מניסיון בלבד

הצרכים שלי: רכב חסכוני בדלק חובה - נסיעה של 130 קמ בכל יום שרובו בינעירוני, גודל של סופר מיני לפחות (משפחה עם 2 ילדים קטנים) ואמינות מכנית בתקשיב של 35-40 אלף שח

חשבתי על סקודה ראפיד /סיאט טולדו אבל פסלתי בגלל אמינות הגיר (למעשה כל הdsg) , סיאט איביזה ידנית לא כל כך חסכונית (1:13) וגם רנו קליאו דיזל אבל קצת חושש.. יונדאי i25 לא חסכונית מספיק ואני מחפש רכב שיאכל כ15-17 קמ לליטר

דרישות כאלה מוגזמות? אשמח להמלצה על רכב שיענה על הדרישות

פורסם

צריכה כזו כנראה תמצא יותר אצל האירופאיות ופחות אצל האסייתיות.

בבסיס, חסכון בביטוח אחזקה ואמינות כנראה תקבל בדאצ'יה דיזל ידנית אם זה דאסטר, סטפוואי או לוגאן.

הבעיה בגרמניות דיזל ידני, שרובן מוניות, קשה למצוא כאלו שלא נסעו לירח וחזרה מבחינת קילומטראג', ואלו שלא נסעו הרבה, מתומחרות בהתאם.

בנוסף, הביטוח יהיה יקר כי אלו רכבים גניבים.

פורסם

דווקא עם איביזה ידנית מטבריה לבית שמש הייתי עושה 1/15 בכיף, לאילת גם הגעתי ל 1/17.

כל החבורה עם הDSG בבינעירוני די חסכונית ולגבי הגיר לדעתי תחפש רכב שכבר עבר את כל הבעיות, שהכל הוחלף (מוח, קלאצ'ים). כי אתה מתכנן לנסוע נסיעות בינעירוניות ארוכות ומה שהיה עושה לגיר הזה בעיות זה דווקא נסיעות עירוניות ופקוקות אז אתה תהיה בסדר.

ככה מסיבוב שעשיתי עכשיו ביד 2 נראה שאין מה לדבר על היברידי או דיזל בתקציב כזה שלא יהיו גופות, גם אם תגדיל משמעותית את התקציב לאזור ה80 ותקנה איזה איוניק או מגאן גראנד קופה סולר יהיה לך הפרש של 500 ש"ח על דלק בחודש בין האיביזה נגיד, אבל האחזקה תהיה יותר יקרה וייקח לך כמה שנים טובות להצדיק השקעה כזאת. 

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סיטרואן C3 פיקאסו דיזל ידנית יכולה להתאים בצורה מצויינת.

רכב דיזל ידני אמין וחסכוני מאוד, גם מרווח בצורה טובה למשפחה עם 2 ילדים קטנים.

אם לא תמצא אתה יכול לחפש גם c4 קקטוס, דאצחה סנדרו או אפילו משפחתית.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 29.10.2022 בשעה 09:31, GABIUBOGI כתב:

ככה מסיבוב שעשיתי עכשיו ביד 2 נראה שאין מה לדבר על היברידי או דיזל בתקציב כזה שלא יהיו גופות

לא מזמן הייתה C3 picasso  בפורום שהלכה למיטב זכרוני במחיר כזה, ולפני שנה מכרתי במחיר כזה את הקקטוסולר שלי. 

לדעתי אלו אופציות ששוות התמקדות, כמו גם 208 דיזל.

פורסם (נערך)

צריכת דלק כזאת (15-16 ק"מ/ל) תוכל לקבל ביונדאי I25 מנוע 1400 מגיע עם גיר רציף מאוד חסכוני בשיוט. קצת עגלה אבל סה"כ עונה על רב מה שרשמת.

ה1600 באמת שתיינית רצינית.

אולי לחפש גם סוזוקי בלנו או אטראז הן חסכוניות יחסית.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

• תוכן חדש...