Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כשנה וחצי קניתי צמיגים ברשת פנצ'ריות ארצית. היה להם מבצע של מצבר במחיר יחסית נמוך (לא זוכר בדיוק מחיר) למי שרוכש צמיגים.

מצבר של 62AH שכתוב עליו VOLTA מצברי וולקן. הותקן בניסאן ג'וק 2013.

היום, אחרי כשנה וחצי הרכב לא הניע בגלל מצבר. התקשרתי לפנצ'ריה שממנה קניתי כדי לבדוק אם יש אחריות. בדקו ונאמר שמאחר שעברה שנה וחצי אז אין.

התקשרתי למוכר מצברים מקומי והוא בדק שאכן הבעיה במצבר והחליף למצבר של VARTA עם שנתיים אחריות. את המצבר הישן השארתי אצלי.

אחרי שהגעתי הביתה, התיעצתי עם אבא שלי והוא הפנה את תשומת ליבי לתאריך המוטבע. מתחת לתאריך המוטבע יש תאריך נוסף (שאני לא מצליח לקרא אותו). מה שכנראה אומר שמישהו החזיר מצבר גמור ובאחריות החליפו לו מצבר ואת הגמור כנראה הטעינו והטביעו תאריך חדש.

לרכב אין חיים קשים, אין הנעות מרובות, מעולם לא היה מצב שהמצבר התרוקן ואין זליגת זרם.

האם זה נורמלי שאחרי שנה וחצי מת המצבר? אמנם האחריות נגמרה, אבל יש טעם לפנות לVOLTA?

האם מותר למכור מצברים שמישהו אחר החזיר כחדשים, מבלי ליידע את הלקוח?

WhatsApp Image 2022-10-18 at 19.55.53 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-10-18 at 19.55.53.jpeg

עריכה אחרונה על ידי fixxxer
פורסם

א. למה לקנות בצמיגיה מצבר? זה לא קורה בד"כ.

ב. לא רואה טעם לפנות לוולטה, הם לא מכרו לך את המצבר אלא בצמיגיה.

ג. מצבר יכול לסיים את חייו גם אחרי פחות משנה.

ד. אסור לעסק למכור למכור מוצר משומש בתור חדש, מבלי ליידע את הלקוח.

פורסם

זה לא נכון לגבי התאריך. 

ההטבעה הזאתי נעשית על מנת שהיצרן ייראה מה תאריך המכירה של המצבר.

קורה שמצברים יושבים יותר זמן אצל המפיץ ואז מטביעים מחדש את התאריך.

ראיתי בעיניים שלי איך זה קורה. שהגיעה המשאית של הסחורה והוא נתן לו מצבר חדש וביקש ממנו להטביע לו תאריך עדכני לפני שהוא מתקין ללקוח שעמד שם.

• תוכן חדש...