Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחה + 1 (בן 3 חודשים) מחפשים רכב אמין ובטיחותי

מבחינת נסיעות אנחנו עושים פחות מ 10K בשנה ככה שפחות חשוב החסכוני אבל אם אפשר אז למה לא.

יש לי הרבה התלבטויות בנוגע לתקציב (עד סדר גודל 120K) וחדש לעומת ישן

בעד רכב חדש:

• אין צורך לדבר עם מוכרים ורמאים (זאת הסיבה העיקרית)
  • אחריות
  • אין טסט
  • להוריד את הניילונים מהמושבים (לא באמת שיקול אבל אף פעם לא היה לי רכב חדש אז יכול להיות נחמד :) )

בעד יד 2:

• מחיר - אנחנו לא משתמשים הרבה ברכב לכן מרגיש לי קצת מיותר לקנות חדש

היו פה הרבה המלצות על ג'אז אבל אין כמעט היצע. מישהו יודע מה הזמינות של ג'אז חדשה?

ראיתי ג'אז שהוחלפה לה דלת אחורית ופגוש בעקבות תאונה (עוד לא לקחתי לבדיקה), מה הסכנות בזה? כמה נהוג להוריד מהמחיר?

וזהו בגדול, אשמח לשמוע תובנות, הצעות, המלצות, דעות וכל דבר שיש למישהו פה להגיד

תודה!

פורסם (נערך)

הג'אז בהחלט מועמדת טובה.
אני לא יודע מה הזמינות שלה, אבל לא הייתי רוכש רכב עם הפגיעות שתיארת.
שווה להיות סבלני ולחפש. אם הכיוון הוא יד 2 מילת המפתח היא סבלנות! גם אם יקח כמה שבועות לאתר רכב ראוי.
אתה יכול לחפש גם טויוטה קורולה עדיף בגירסת סטיישן לטעמי.
ג'יפונים קוריאנים (ספורטג'/טוסון) גם יעשו את העבודה.
אפשר גם ללכת לכיוון אחר לגמרי ולהסתכל על משפחתיות גדולות (כמו מאזדה 6), בגלל אופנת הג'יפונים יש סיכוי שיהיה קל יותר למצוא רכב כזה.

בגדול ביד 2 יש הרבה אופציות אז אולי כדאי שתמקד יותר מה אתה מחפש, סופר מיני? משפחתי? ג'יפון? מוכן לשקול משפחתית גדולה (יותר דלק/יותר מקום חניה)?
*אם אתה חושש מקניית רכב יד 2 אולי תפנה לאדם שמתעסק בזה. מסתובב פה בפורום מישהו שזה העיסוק שלו. רק אומר שאני לא מכיר אותו, לא יודע כמה השירות שלו שווה ולא מכיר אנשים שנעזרו בו אז זו לא המלצה. כן ראיתי מהתגובות שלו כאן בפורום שידע יש לו, והוא נתן לא פעם טיפים טובים.

לגבי חדש אני לא מעודכן... המחירים עלו בכל הקטגוריות. מניח שעדיין תוכל למצוא סופר מיני בתקציב שלך (סביב ה-120), אבל אני לא יודע מה זמין בשוק של היום באספקה יחסית מיידית. אם סופר מיני עונה על הדרישות ויש זמינות זו אכן עסקה קלה כפי שציינת השאלה מה יהיה בעתיד אם יגיע עוד זעטוט. פרט לג'אז לא יודע איזה סופר מיני תספיק לזוג זעטוטים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תודה על התשובה!

אנסה לחפש את הבחור שמתעסק בזה, נשמע שזה יכול להיות פתרון לרכב יד 2.

בנוגע לחיפוש, כמו שכבר הבנת אין לי כל כך כיוון כי זה לא משנה לי יותר מדי מה הרכב ובעיקר חבל לי להוציע סכומים גדולים בשביל משהו שלא מביא (לי) ערך מוסף

אני רוצה כמה שפחות התעסקות עם הרכב (בשאיפה להגיע למוסך פעם בשנה לטיפול) ושהיה בטיחותי

אנחנו סבבה עם סופר מיני, משפחתי וג'יפון (אין בעיות חניה לרוב ולא נוסעים יותר מדי אז פחות חשובה הצריכת דלק)

והמטרה, בגדול, היא לרכוש רכב שישרת אותנו בעשור הקרוב (או פחות) - עד שיהיו רכבים אוטונומיים

פורסם

אתם מתכוונים להחזיק רכב הרבה שנים.

אולי המשפחה תגדל. בתקציב שלכם אפשר למצוא קיה ספורטאז' 2018 מנוע 2.0  עם נתונים טובים ( יד ראשונה,  פרטית, קילומטראז' נמוך, מטופלת ושמורה ).

מאוד נוח להכניס עגלת תינוק,  הרכב אמין,  מאובזר מאוד בטיחותית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם רכב חדש זו לא מילה מגונה צאו לסיבוב ברחוב סוכנויות הרכב בעירכם. תקבלו מושגים על ההיצע והמחירים, וגם ההיכרות עם גודל הדגמים המוצעים והתאמתם לצרכיכם, כמדריך לצרכים שלכם.

אני מסכים עם @vladclarלגבי המחשבה על העתיד היותר רחוק. ועדיין, סופרמיני (רגילה או ג'יפונית) עשויה להתאים  לצרכיכם שנים רבות.

אני חולק על @farkash7לגבי אותה ג'אז - הנזק המתואר יכול להיות תוצאה של רברס לא מוצלח בקניון ב-3 קמ"ש, ועם תיקון טוב הרכב יהיה שימושי ואמין לשנים רבות. בקש מהמוכר להראות לך דו"ח שמאי כדי להבין האם הנזק היה שטחי בלי משמעות בטיחותית או השפעה ארוכת טווח, או שמא משהו עמוק שצריך להרחיק אותך מהמועמדת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

אולי המשפחה תגדל. בתקציב שלכם אפשר למצוא קיה ספורטאז' 2018

באמת עדיף לקחת רכב בן 4 על פני רכב חדש? גם עם ילד נוסף אני מאמין שנוכל להסתדר עם ג'אז (או רכב דומה)

לפני שעתיים, sperial כתב:

אם רכב חדש זו לא מילה מגונה צאו לסיבוב ברחוב סוכנויות הרכב בעירכם.

אולי באמת נעשה את זה, אני פשוט מעדיף להגיע מוכן כשאני יודע פחות או יותר מה לחפש

וגם יש את השיקול הכספי של חדש לעומת יד 2 או שבהינתן שאנחנו לא נרצה למכור את הרכב בעתיד הנראה לעין התוספת שווה את זה?

פורסם (נערך)

אם הכוונה להחזיק את הרכב לטווח ארוך הייתי קונה משהו גדול יותר מסופר מיני.

הספורטג שהמליצו לך עליה תעשה את העבודה.

קורולה/קורולה סטיישן כנל.

אם לא תצליחו לאתר ספורטג׳/קורולה אולי כדאי לפתוח את הראש לאופציה נוספת שהזכרתי, משפחתית גדולה או כמו שמכנים אותן בארץ ״רכב מנהלים״.

הן פחות פופולריות בגלל שאנשים מחפשים ג׳יפונים אז אולי יהיה קל יותר לאתר רכב טוב בתקציב.

קיה אופטימה/מאזדה 6 וכו׳

הייתי מנסה קודם למצוא את שתי האופציות הראשונות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

הייתי ממליץ לך לדבר עם @הלוחש למכוניות העבודה שלו זה לייעץ ולהתאים לך רכב.

אני לא מכיר אותו אישית, אבל מהתגובות שלו בפורום נשמע שהום מבין עיניין ויודע מה הוא מדבר.

לאדם כמוך, יהיה מאוד קל לעקוץ אותו ביד 2. מצד שני גם רכב חדש אתה לא צריך כמו שאמרת. 

לכן המלצתי שתיקח מישהו שיעשה לך את עבודת מציאת הרכב.

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 13 שעות, farkash7 כתב:

אם הכוונה להחזיק את הרכב לטווח ארוך הייתי קונה משהו גדול יותר מסופר מיני.

מה הסיבה לזה? כי יש סיכוי שבעתיד נצטרך רכב יותר גדול?

או שיש סיבות אחרות/נוספות?

לפני 12 שעות, המהיר הזהיר כתב:

הייתי ממליץ לך לדבר עם @הלוחש למכוניות העבודה שלו זה לייעץ ולהתאים לך רכב.

תודה על ההמלצה! אעבור על התגובות שלו בפורום

פורסם

כמו שאמרת, יש סיכוי שבעתיד תצטרכו רכב גדול  יותר מסופר מיני, כי אתה מתכנן להחזיק את הרכב הרבה זמן.

למשל אני חושב שיהיה קשה להסתדר עם זוג זעטוטים על ציודם עם סופר מיני.

פורסם

אם אין בעיה גדולה של תקציב, הייתי הולך על חדש מ 0 ק"מ או חדש מהחברה. אכן יש רמאים ביד 2, יש בלת"מים לתקן ואין תמיד אחריות. ברכב חדש יהיה לך שקט להתעסק עם התינוק. עכשיו תבדוק מה נכנס לתקציב. מזל טוב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...