Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחודש אוגוסט 2021 רכשנו דרככם רכב מסוג טי קרוס 
לאחר מס. שבועות הדופן של חגורת בטיחות הנהג החלה להיפרם ולהתכווץ.
פנינו אל צמפיון מוטורס בדרישה להחליף את החגורה הפגומה אולם דרישתנו לא נענתה.
בתאריך 04/08/22 הרכב נכנס אליכם לטיפול ראשון (בצ'מפיון ראשל"צ) ושוב ביקשנו ממנהל השירות בן לוי להחליף את החגורה הפגומה, אך לתדהמתנו בקשתנו שוב פעם נענתה בשלילה.
5. פנינו אל צ'מפיון מוטורס  שוב שוב בכל דרך האפשרית (גם בכתב - בהתאם לבקשת נציגת השירות) ואפילו תשובה הם לא נתנו.
אני את הלקח שלי למדתי - לעולם  (!!!) לא לקנות רכב מצ'מפיון מוטורס.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

מכתב לפי תביעה.

במידה ולא מטופל, מתקן באופן פרטי

ומגיש תביעה קטנה.

אפשר גם דרך אתר של בתי המשפט.

פשוט ומהיר.

דרך אגב, מה הכוונה נענתה בשלילה.

מה נאמר לך? שהדבר לא מכוסה במסגרת האחריות?

עריכה אחרונה על ידי elimalka
פורסם

האם מנהל השירות נימק את סירובו להחלפת החגורה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני את הלקח שלי איתם למדתי אחרי שנכוויתי מהם כשהרכב שלי ,סיאט איביזה בתקופת האחריות, נתקע באמצע נסיעה בשישי בלילה, הזמנתי מונית ואחרי זה גרר, ולבסוף חייבו אותי במוסך 750 על החלפת פלאגים בטענה שזה "חלק מתבלה".

למי שכתב לקחת אותם לתביעה, הם בונים על זה שלאנשים אין כח להתעסק בדברים האלה בשביל מאות שקלים. וגם תמיד הם יטענו שזה שימוש לא תקין או חלק מתבלה או שקר כלשהו.

יש שני סוגים של נותני שירות - כאלה שאכפת להם מהלקוחות שלהם ויפעלו לשביעוץ רצון ולא יתווכחו ויתחשבנו על כל דבר וכאלה (כמו צמפיון) שמצפצפים על הלקוחות שלהם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בשביל נותני שירות כאלה יש בתי משפט.

ואם כולם מוותרים אז זאת בעיה וחבל.

אחרי מספר טירטורים לבתי משפט

הם ישקלו איך להמשיך להתנהג עם הלקוחות.

הגשת תביעה קטנה אין קלה ממנה,

מהבית בכמה צעדים פשוטים.

כמובן שהלקוח צודק, זה לא תמיד ככה.

פורסם

אין עורכי דין בבית משפט לתביעות קטנות.

אבל תתחיל מהגשת תלונה במועצה לצרכנות כדי שתתקבל תגובה רשמית שלהם.

לזה אתה לא צריך לשלם כלום וזה תהליך קל, אבל יכול לקחת להם כמה שבועות עד שיגיעו לטפל בתלונה שלך.

https://www.consumers.org.il/category/complaint-form

• תוכן חדש...