Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי קיה ספורטאז' 2017 עם מערכת מולטימדיה מקורית עם מסך בגודל "7 מבוססת אנדרואיד 4.4, ללא מודם סלולרי.

אני מעוניין לשדרג אותה למערכת מודרנית יותר, עם מסך גדול יותר ומודם סלולרי (עם סלוט לסים או eSim).

אשמח להמלצות והכוונה:

• איזה סוגי מערכות מומלץ?
  • האם כדאי מערכת תומכת CarPlay (יש לי אייפון)? 
  • האם כדאי לרכוש בארץ או בחו"ל?
  • מתקינים מומלצים?

תודה מראש!

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 25.9.2022 בשעה 11:55, ronhe כתב:

אהלן,

יש ברשותי קיה ספורטאז' 2017 עם מערכת מולטימדיה מקורית עם מסך בגודל "7 מבוססת אנדרואיד 4.4, ללא מודם סלולרי.

אני מעוניין לשדרג אותה למערכת מודרנית יותר, עם מסך גדול יותר ומודם סלולרי (עם סלוט לסים או eSim).

אשמח להמלצות והכוונה:

• איזה סוגי מערכות מומלץ?
  • האם כדאי מערכת תומכת CarPlay (יש לי אייפון)? 
  • האם כדאי לרכוש בארץ או בחו"ל?
  • מתקינים מומלצים?

תודה מראש!

בוקר טוב, יש ברשותי קיה ספורטז' 2019, שידרגתי למולטימדיה של TEYES CC3 תומך CARPLAY ובנוסף יש גם סלוט יעודי לסים או נקודה חמה. ממליץ לך על SOUND CLUB GARAGE - דניאל הוא ספונסר כאן בפורום.

• אהבתי 1
פורסם

היי,

תודה על התגובות.

ראיתי אזכורים\המלצות ל-Teyes CC3 במקומות נוספים. 

אתם יודעים לומר מה העלות שלה בארץ? ראיתי שהגרסה הכי חזקה נמכרת באלי אקספרס ב-$330 כולל משלוח.

היא תומכת ב-Wireless CarPlay, נכון?

פורסם
לפני 5 שעות, ronhe כתב:

היי,

תודה על התגובות.

ראיתי אזכורים\המלצות ל-Teyes CC3 במקומות נוספים. 

אתם יודעים לומר מה העלות שלה בארץ? ראיתי שהגרסה הכי חזקה נמכרת באלי אקספרס ב-$330 כולל משלוח.

היא תומכת ב-Wireless CarPlay, נכון?

לגבי wireless אינני בטוח 

ולגבי המחיר בארץ teyes -2800 עם עברית ושנה אחריות 

והaddzest -2500

גם עם שנה אחריות

• תוכן חדש...