Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. 

אני בדרך לרכישת סקודה אוקטביה 2019 מליסינג, כמובן בכפוף לבדיקה שאבצע לרכב. 

אני מתכנן לשדרג אליה מהונדה סיוויק האצבק 2011. 

אשמח לשמוע רשמים על הרכב, מה צריך לדעת יותר, מה פחות. הרכב עבר כ85 אלף ק"מ בשלוש שנים. כן, קצת גבוה אני יודע. 

כמו שאמרתי, אשמח לשמוע כל דבר שתוכלו להגיד לי, בין אם דברים טובים, בתקווה שיהיו כאלו הרבה, ובין אם דברים רעים שאצטרך לשמוע. 

תודה מראש לכולם. 

פורסם (נערך)

לקנות מליסינג זה סיכון, הרבה רכבים בליסינג ננהגים באגריסיביות ובכלל זוכים ליחס פחות מכבד וזה יתבטא בבלאי ואוקטביה רגישה לבלאי (בין היתר גיר/ מצמדים/טורבו).

לא שווה את ההנחה במחיר, אם בכלל ניתנת לך הנחה.

חפש רכב מאדם פרטי מבוגר ואפילו תרד בשנתון אם המחיר גבוה לך.

עריכה אחרונה על ידי evc
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, evc כתב:

אני אגיד משהו שאמרתי בעבר, אני לא רוצה להיכנס עם הרכב שלי לשוק הפרטי מהסיבה שאין לי זמן. אני רוצה לחסוך לעצמי את הכאב ראש הזה וללכת למקום שמאפשר לי טרייד אין. 

עברתי שלושה מקומות עד שהגעתי למקום הזה(לובינסקי) והם נתנו לי את ההצעה המשתלמת ביותר. 

עכשיו כן, קראתי על בעיות בגיר וכו'. יש לי איך לבדוק את זה לפני הקנייה? זאת אומרת, האם מכון בדיקות בודק דברים כמו טורבו, גיר וכו? 

פורסם

זמן שווה כסף.
מי שאין לו זמן... שלא יתפלא אח"כ שקנה חתול בשק.

כפי שכתב קודמי, חפש רכב מלוקק מפרטי.
זה אולי יעלה יותר וידרוש "זמן" אבל היתרונות גדולים מהחוסרונות בעיקר לרכב שרגיש להזנחה והתיקונים שלו יקרים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 שעות, maor23 כתב:

אני אגיד משהו שאמרתי בעבר, אני לא רוצה להיכנס עם הרכב שלי לשוק הפרטי מהסיבה שאין לי זמן. אני רוצה לחסוך לעצמי את הכאב ראש הזה וללכת למקום שמאפשר לי טרייד אין. 

אני אוכל להבין את הטענה הזו כשמדובר ברכב חדש מהסוכנות.

שם באמת יהיה לך ראש שקט ואת העניין של מפתח תמורת מפתח.

אנחנו מדברים פה על אוקטביה מליסינג. לפני כמה ימים פתחו פה פוסט על זה שהלך למישהו מנוע של סופרב מליסינג ורק אחרי שזה קרה הוא גילה שהטיפולים לרכב היו כל 30K ואני יכול רק לשער שזה היה בתחזוקת שבר עם החלפים הכי זולים שאפשר.

אני אישית עבדתי בחברת השכרה וראיתי איזה יחס נוראי הרכבים האלו עוברים.

במגרש שלהם הם יציירו לך שהכל מדהים - הרכב אחרי השבחה, הצבע נראה מושלם, במבט ראשון נראה הדיל המושלם.

הבדיקה כמובן תצא מושלמת, והם יגידו לך שהם יתנו לך אחריות שלא שווה כלום, וכדי לצאת אחלה גברים יציעו לך אפילו לקבל רביעיית צמיגים חדשה או משהו כזה אחרי התמקחות.

כמובן שאי אפשר להכליל ותמיד יהיו מציאות, אבל אתה לא חושב שאת המציאות בעלי המגרש ישמרו לקרובי משפחה שלהם? לי אישית יש קרובי משפחה עם רכבי ליסינג שעושים 40-50K ק"מ סהכ בשלוש שנים. לא זוכר אי פעם שראיתי רכבים עם קילומטראז כזה נמוך במגרשים בלי איזו תקלה שהשביתה את הרכב לכמה זמן.

אם אין לך את הזמן ללכת לחפש, אולי שווה לשקול בעל מקצוע שעושה את זה בשבילך תמורת תשלום שבעצם תחסוך על בעיות עתידיות כתוצאה מתחזוקה לקויה?

• רעיון טוב! 3

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני שעה, iEminem כתב:

אני אוכל להבין את הטענה הזו כשמדובר ברכב חדש מהסוכנות.

שם באמת יהיה לך ראש שקט ואת העניין של מפתח תמורת מפתח.

אנחנו מדברים פה על אוקטביה מליסינג. לפני כמה ימים פתחו פה פוסט על זה שהלך למישהו מנוע של סופרב מליסינג ורק אחרי שזה קרה הוא גילה שהטיפולים לרכב היו כל 30K ואני יכול רק לשער שזה היה בתחזוקת שבר עם החלפים הכי זולים שאפשר.

אני אישית עבדתי בחברת השכרה וראיתי איזה יחס נוראי הרכבים האלו עוברים.

במגרש שלהם הם יציירו לך שהכל מדהים - הרכב אחרי השבחה, הצבע נראה מושלם, במבט ראשון נראה הדיל המושלם.

הבדיקה כמובן תצא מושלמת, והם יגידו לך שהם יתנו לך אחריות שלא שווה כלום, וכדי לצאת אחלה גברים יציעו לך אפילו לקבל רביעיית צמיגים חדשה או משהו כזה אחרי התמקחות.

כמובן שאי אפשר להכליל ותמיד יהיו מציאות, אבל אתה לא חושב שאת המציאות בעלי המגרש ישמרו לקרובי משפחה שלהם? לי אישית יש קרובי משפחה עם רכבי ליסינג שעושים 40-50K ק"מ סהכ בשלוש שנים. לא זוכר אי פעם שראיתי רכבים עם קילומטראז כזה נמוך במגרשים בלי איזו תקלה שהשביתה את הרכב לכמה זמן.

אם אין לך את הזמן ללכת לחפש, אולי שווה לשקול בעל מקצוע שעושה את זה בשבילך תמורת תשלום שבעצם תחסוך על בעיות עתידיות כתוצאה מתחזוקה לקויה?

אני אגיב על כל מה שכתבת מאוחר יותר, ממש מודה לך. זה אמנם מערער אבל מלמד. 

לגבי הקטע האחרון, איזה איש מקצוע יכול לטפל לי בעניין המכירה? אני אשמח למצוא מישהו כזה. 

פורסם

בכיף. זה תמיד לא נעים לשמוע ביקורת על דרך שחשבת שהיא טובה, אבל בקריאה של שנים בפורום אתה לא מאמין אילו מקרים קורים לאנשים שבסך הכל רוצים כלי תחבורה נורמלי. וכל עוד אפשר למנוע את זה אז למה לא?

יש בפורום בחור בשם הלוחש למכוניות, הוא מגיב פה לפוסטים מדי פעם. אם אני זוכר נכון הוא מלווה אותך עד לקבלת המפתח תמורת תשלום כלשהו. 

למען הסר ספק אין לי שום קשר אליו, לא יצרתי איתו קשר אי פעם, זה נטו מהודעות פה בפורום. אבל אני מניח שאיש הקשר שאתה מחפש הוא ״מתווך רכב״ או משהו בסגנון. אולי אפילו אם אתה מכיר קרוב משפחה מכונאי שמוכן לסגור לך את הטיפול הזה תמורת עמלה כלשהי (הם לא יפרסמו זאת באינטרנט, אבל אולי מפה לאוזן תוכל למצוא מישהו כזה באזור שלך. אולי חבר שמכיר חבר? אולי פוסט בפייסבוק?)

אתה תמצא את הרכב שאתה רוצה, בתנאים שאתה רוצה ובמחיר שאתה רוצה. מה שצריך זה סבלנות. העסקים הכי רעים קורים כשאתה לחוץ בזמן. אז כל עוד הרכב שלך לא עושה בעיות מיוחדות - אתה תמצא את מה שאתה מבקש ואתה תהיה הרבה יותר מרוצה מאשר קנייה ממגרש. 

בהצלחה :) 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

שלחתי לו הודעה, ועדיין אני כאן כדי לשמוע המלצות ותובנות על מה דרך הפעולה שלי. 

שמתי כבר מקדמה על הרכב, אני צריך לדעת אם לבטל את המקדמה או שיש דרך לדעת מה עבר על הרכב והאם הוא נשחק או ששמרו עליו..

אשמח לעזרה 

פורסם

הייתי מחפש מיד פרטית.

הכאב ראש זה חלק מהעניין.

אם זה מליסינג, אולי כדאי לבקש היסטוריית טיפולים וכמה נהגים היו לרכב + לברר אם עבר תאונות.

אם לרכב יש נקודת חולשה, שלא ניתנת לבדיקה, הייתי נזהר שבעתיים.

לא בא להוריד אותך, פשוט זה מה שאני הייתי עושה שחיפשתי רכב.

עוד דבר, אני הייתי חופר למוכר בטלפון, נפגש איתו ואם הייתי מוצא 2 שקרים - הרכב היה נפסל. אבל אתה כבר אחרי השלב הזה.

פורסם

@Lior_Django אני אכן מחר אבקש היסטוריית טיפולים, אבל אני כפסע מלבקש לבטל את הרכישה ולקבל סכום חלקי מהמקדמה.. אמנם הלכו כ500 ש"ח אבל עדיף שיילכו כפרה מאשר להפסיד את כל הכסף מאוחר יותר.

אני ממש בהתלבטויות קשות, לא יודע מה לעשות... 

פשוט אין לי כוח להתחיל להיכנס לשוק הפרטי 🤦🏽‍♂️

כן יש בי מחשבה לחכות מספר חודשים, להרוויח הון עצמי יותר משמעותי ולאחר מכן לקנות אולי רכב חדש מהחברה, אבל עדיין זה אומר להתחיל להיכנס לכל עניין מכירת הרכב..... ובאמת שאין לי כוחות לזה. 

פורסם (נערך)

עשיתי חיפוש קצר ביד2, על אוקטביות 2018-2019 - יש איזה 10 עמודים, אז כל עוד זה לא גרסה מיוחדת לא הייתי נלחץ.

תנסה להשיג ספר רכב באינטרנט, להשיג היסטורית טיפולים ואז תבדוק אם עשו הכל.

אם יש לך מספר רכב, אני חושב שאפשר לבדוק אם הרכב עבר תאונות - אבל אני לא מכיר את זה.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני 6 דקות, Lior_Django כתב:

עשיתי חיפוש קצר ביד2, על אוקטביות 2018-2019 - יש איזה 10 עמודים, אז כל עוד זה לא גרסה מיוחדת לא הייתי נלחץ.

תנסה להשיג ספר רכב באינטרנט, להשיג היסטורית טיפולים ואז תבדוק אם עשו הכל.

אם יש לך מספר רכב, אני חושב שאפשר לבדוק אם הרכב עבר תאונות - אבל אני לא מכיר את זה.

מספר רכב יש, ניסיתי לחפש בגוגל איזשהו חיפוש לתאונות לפי מספר רכב אבל לא מצאתי. 

כשאתה אומר לא היית נלחץ, אתה מתכוון לכך שלא היית נלחץ מלקנות מליסינג? או שלא היית נלחץ מלחפש ביד2? כי הכוונה פה משמעותית, צריך לדעת למה התכוונת חחח 

• תוכן חדש...