Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, Lior_Django כתב:

לא הייתי נלחץ מלחפש ביד2.

אגב, למה אוקטביה ?

הלחץ הוא לא מיד2 אלא מלהתחיל למכור את הרכב שלי משם. ושוב, זה לא לחץ זה פשוט מחסור בזמן ובכוח לכאב הראש הזה. 

לגבי למה אוקטביה? ניגשתי לחברות ליסינג והן מחזיקות צי שלם של סקודות 2019, כנראה בגלל שכל שוק הליסינג בעבודות עבר לרכבים היברידיים והסקודות חזרו בחזרה לחברות. 

פורסם

אבל הרכב מתאים לך ?

אתה צריך את הבאגז ? הוא נוסע טוב לטעמך ?

אף פעם לא נסעתי עליו אז מבחינת נסיעה אני לא יודע. 

אבל כן, לגמרי צריך תא מטען גדול ורכב מרווח. חושב על חתונה בקרוב וכמובן ילדים, וזה חלק מהמחשבות. 

אבל חייב להגיד שבשעות האחרונות המחשבות שרצות בראשי זה 'תבטל, תחכה מספר חודשים, תחסוך עוד סכום כסף ואז תלך על זה כשתרגיש יותר בטוח בעצמך'. 

מה גם, שהרכב הנוכחי שלי עם טסט עד ספטמבר 2023, אז אולי שווה לי לקחת קצת את הזמן עד ינואר/פברואר ובתקופה הזו לקנות לעצמי משהו. 

מה דעתך? 

אגב, שאלה אחרת. מתי חברות הרכבים יוצאות במבצעים בדרך כלל? חגים וכאלה? חנוכה? פסח? 

בטוח יש תקופה שבה החברות יוצאות במבצעים משמעותיים יותר, לא? 

פורסם (נערך)

איך שמת מקדמה ולא עשית נהיגת מבחן עליו ?

אם הוא יהיה חלש לטעמך ?

אולי שווה שתיקח קצת זמן, תסע על כמה מכוניות ותראה מה הכי נוח לך ?

לא יודע לגבי השאר.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם

איך שמת מקדמה ולא עשית נהיגת מבחן עליו ?

אם הוא יהיה חלש לטעמך ?

המקדמה נמוכה, כ2000 ש"ח סה"כ, ככה זה עובד אצלם. 

אני חושב שאתה מפספס פרט שאני שמתי מקדמה בחברת ליסינג, יד שנייה! לא מיד פרטית ששמים כמו זכרון דברים כזה.. 

חלש לדעתי לא יכול להיות, היה סקודה לאבא של הבת זוג שלי והרגשתי אותה. זה עולם אחר מההונדה שלי, למרות שאצלי זה 1800 ו140 כ"ס, אבל כן מדובר ב1000 טורבו. 

פורסם (נערך)

קודם כל אני לא מסכים ש-2000₪ זה נמוך.

שנית, גם אם זה עובד אצלהם כך, זה לא אומר שאתה צריך לפעול לפי זה.

הם מוכרים לך ולא ההיפך..אתה הלקוח!

אני חושב שתנסה לחשב מסלול מחדש, וגם לבחון כלי רכב אחרים, האוקטביה בעל נפח הליטר לי לפחות הייתה חלשה.

אני אישית לא רואה בעיה לקנות בטרייאין אם לא מעניין אותך ההפסד הכספי במכירה, אבל תימנע מהתלהבות יתר ולשים מקדמות על רכבים שאתה לא בודק ורואה.

לא חסר כלי רכב בסוכנויות..

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם

עד כמה דחופה לך החלפת הרכב? אם הרכב הנוכחי ממלא את משימותיו בנאמנות ובאמינות אין מה להלחץ.

אתה במחשבות על חתונה וילדים - גם אלה הוצאות שצריך להכניס לתחשיב, המובן בהתאם ללוח הזמנים הצפוי.

לגבי רכישה מליסינג - היתרון הגדול הוא הזמינות והתהליך הקצר, שמתאים למי שזקוק לרכב כאן ועכשיו. החסרון הוא שבדרך כלל מדובר ברכבים עם נסועה גבוהה, ובכך שהמחיר אינו משקלל את הבעלות בליסינג ואת הנסועה, כך שאם יש לך אובדן מוחלט בשנים הקרובות, והביטוח ישלם מחירון משוקלל, יהיה לך הפסד כספי ניכר. האם הסיכון הזה מוצדק? רק אתה יכול לשקול את יתרונות וחסרונות העסקה בשבילך בנקודת הזמן הנוכחית.

והערה לגני מקדמות - אני לא הייתי רץ לשלם אותן. רכבים באים ורכבים הולכים, בודאי במגרשי הליסינג. מצד שני, אם אתה מחליט לויתר על הרכב תהליך הזיכוי לא תמיד מיידי, לפעמים מצריך התעסקות מרגיזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כאחד שיש לו אוקטביה 2020 1.5 בליסינג תפעולי - בדכ מי שלקח את הרכבים האלה הם כאלה שלא שילמו על דלק. הצריכת דלק מאוד תלויה באיך הרגל על הגז.

ה1.5 יחסית חסכוני בנסיעה רגועה. אני מוציא ממנו 13 קמ לליטר ובנסיעה לא איטית בכללל.

הרכב אצלי עובר טיפול כל 15 k על השעון. אין לי מןשג איזה שמן שמים. מצאתי בטיפול 45  שהחליפו רפידות בלם, היתה קופסא של טויוטה ברכב...

פורסם

אתה מתכוון לקנות ממגרש של חברת הליסינג?
אני חייב להגיד שההכללה שיש כאן לא תמיד נכונה,
ישנם חברות ליסינג שמטפלות רק במוסכים המורשים, ישנם לא מעט רכבי ליסינג שננהגו בצורה סבירה וממוצעת (וגם אם הקלומטרג' גבוהה) ובמצב מצויין.

מהצד השני יש לא מעט רכבי "יד ראשונה" מרופא שיש לו 3 נהגים חדשים בבית וכל ילדי השכונה נהגו ברכב (מכיר כמה כאלו).

אז הכללות לא תמיד תופות,

מה כן בכפוף לבדיקה את יכול להיות מודע למצב הרכב,

קח בחשבון שאוקטביה 1.0 מצריכה תחזוקה שוטפת טובה ככל רכב אחר עם רגישות למצמדים ולטורבו.

• תוכן חדש...