Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גראנד ויטארה 2008 או ראב 4 2008 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מתלבט לגבי רכישה של ויטארה 2008 יד 1 180 אלף קמ או ראב 4 2008 יד 1 170 אלף קמ.

אציין כמה עובדות...

1) ברשותי כ 30 אלף שח.

2) אני מבצע נסיעות של כ 100 קמ ביום, יום יום.

3) מחפש רכב אמין שידע להחזיק לי כמה שיותר קמ ללא החלפת מנוע.

4) לא הולך להיות בשטח מקסימום שטח קל...

אשמח לעזרה בנושא

פורסם

שתיהן מטחנות דלק. אם אתה רוצה מכונית אמינה וגם חסכונית יחסית, חפש אוונסיס כמה שיותר חדשה. הן לא יקרות, וחסכוניות יחסית. בתקציב שלך תוכל לרכוש שמורה מ-2011/0

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 32 דקות, Froyne כתב:

יש סיבה שאתה מתעניין ברכבי שטח כשאתה לא מתכוון לרדת לשטח?

בעיקר כי אני אוהב להרגיש בכביש גבוה, בתאונות לטעמי בטוח יותר וכמובן מרווח יותר, ומי יודע אולי קצת שטח לא יזיק...

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, yanir_ah כתב:

בעיקר כי אני אוהב להרגיש בכביש גבוה, בתאונות לטעמי בטוח יותר וכמובן מרווח יותר, ומי יודע אולי קצת שטח לא יזיק...

רכב גבוה לא בהכרח בטיחותי יותר בתאונות. בסיטואציות של תמרון חירום אפילו להפך.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אני מניח שהסוזוקי אמינה וזולה יותר לאחזקה, זה יצרן מיתולוגי מהבחינה הזו. ה-GV נועדה לתת יכולת שטח מסוימת למי שכבר לא הסתדר עם ג'ימני או סמו לפניו. זו עדיין בחירה קצת משונה לנסועה גבוהה כמו שלך. ה-GV נוסע בסדר בכביש, מנוע קצת עצלן 140 כ"ס, קצת רעשי דרך, שום דבר נורא. אבל אתה משלם על טרנספר + הילוך כוח ונעילת דיפרנציאל רוחבי שלא תשתמש בהם... אז למה?

לדעתי מי שחורש כמוך צריך למצוא בתקציב הזה פרייבט סימפטית ובטיחותית עם הרבה פחות ק"מ, אפילו של אותו יצרן. (שאישית איני אוהב אבל הרכב לא עבורי)

עריכה: בדיוק מישהו בישוב שלי מוכר GV עם 240KKM, לאחר החלפת מנוע, ודורש 42K שלטענתו זה מה שששילם עליו לפני חצי שנה. כך שספק אם בתקציב שלך ממילא. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...