Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני כשבוע וחצי נכנסו בי מאחורה ונשבר לי הטמבון בקטנה, הכנסתי את הרכב למוסך מורשה, יום אחרי קלטתי שהחצאית של הרכב התעקמה, הם טוענים שזה לא קרה במוסך, לי אין כוח להכנס למריבות (למרות שאני בטוח שלפני לא היה כי אני שוטף את האוטו פעם בשבוע ושם לב לכל דבר)

רציתי לדעת אם דבר כזה הוא בר תיקון ומה בערך העלות? האם בכלל עדיף להחליף את החלק בצורה השלמה ? 

שאלה אחרונה, האם זה עניין אסתטי בלבד? זה יכול לגרום לבעיות בעתיד אולי שארים את הרכב עם ג׳ק? יכול להיות שיש פגיעה בשלדה?

תודה רבה לאנשים פה שמבינים יותר ממני, אשמח לשמוע כל דעה !

84E07D96-DB2E-4BA2-8D68-879730EA435E.jpeg

D366189D-F21E-4021-A0A4-1591F7EBC97F.jpeg

0527570F-E2C3-4924-95C9-0FBE3C05F861.jpeg

פורסם
לפני 14 דקות, yairw כתב:

למוסך המורשה יש מצלמות, בקש שייבדקו במצלמות כיצד הרכב נכנס אליהם, ייתכן ותהיה זווית בה ניתן לראות בבירור

ביקשתי, אמרו שכל המצלמות מלמעלה ואין סיכוי לראות מכה במקום כזה.

• אהבתי 1
פורסם

זה אסטתי בלבד

אין קשר לשילדה זה חלק נפרד שנקרא "סף דלת" או בקיצור "סף"

לגבי הרמה של רכב עם ג'ק לא מרימים משם כי זה פח דק וחלול שלא מחזיק את משקל הרכב  אלא רק מהאזורים המוגדרים על ידי היצרן 

העבודה דורשת פירוק הסף ישור וצביעה או החלפה

סד"ג של 1200-1300 ש"ח

גם אצלי הסף התעקם עקב עליה על אבני שפה שלא ראיתי בחניון

בסוף השארתי ככה זה לא כזה בולט אצלי 

אז המידע שכתבתי מנסיון אישי

פורסם
לפני 21 דקות, nit_zan כתב:

זה אסטתי בלבד

אין קשר לשילדה זה חלק נפרד שנקרא "סף דלת" או בקיצור "סף"

לגבי הרמה של רכב עם ג'ק לא מרימים משם כי זה פח דק וחלול שלא מחזיק את משקל הרכב  אלא רק מהאזורים המוגדרים על ידי היצרן 

העבודה דורשת פירוק הסף ישור וצביעה או החלפה

סד"ג של 1200-1300 ש"ח

גם אצלי הסף התעקם עקב עליה על אבני שפה שלא ראיתי בחניון

בסוף השארתי ככה זה לא כזה בולט אצלי 

אז המידע שכתבתי מנסיון אישי

תודה רבה על התגובה, עזרת לי מאד!

גם אצלך ברכב סף הדלת, מה שאני קראתי לו ״חצאית״ הולך מתחתית הרכב עד מעל החלונות? (אפשר לראות מהתמונה השלישית) מרגיש לי כאילו אצלי זה חלק גדול בלי חיבורים כמו ברכבים אחרים שהסתכלתי שאצלם הוא תחום רק לחלק התחתון שמתחת לדלת.

מה סדר גודל של ירידת ערך של הרכב מדבר כזה ? 

פורסם
לפני 7 דקות, ThinkAboutChange כתב:

תודה רבה על התגובה, עזרת לי מאד!-אין בעד מה

גם אצלך ברכב סף הדלת, מה שאני קראתי לו ״חצאית״ הולך מתחתית הרכב עד מעל החלונות? (אפשר לראות מהתמונה השלישית)-לא, אצלי זה פס ישר מתחילת הדלת הקידמית עד סוף האחורית

בעיקרון אצלך זה נראה זה ענין עיצובי אמנם לא מכיר את הרכב הספציפי אבל לא חושב שזה כמו שאתה מתאר בד"כ זה רק בתחתית הרכב במפתני הדלתות

מרגיש לי כאילו אצלי זה חלק גדול בלי חיבורים כמו ברכבים אחרים שהסתכלתי שאצלם הוא תחום רק לחלק התחתון שמתחת לדלת.-גש לפחח והוא יענה לך הכי טוב 

מה סדר גודל של ירידת ערך של הרכב מדבר כזה ? 

-בעיקרון אין ירידת ערך על חלקים מתפרקים(כנף וכו') שניתן להחליף  או לתקן

אם תתקן ותמכור את הרכב ויעלו על זה במכון בדיקה זה נקרא "משמעות נמוכה" ואין כאן ירידת ערך "מובנית" כמובן שיכול להיות שהקונה "יבקש הנחה" על זה אבל אתה לא מחויב חוקית

תשובות באדום

פורסם
לפני 25 דקות, nit_zan כתב:

תשובות באדום

תשובות מפורטות מאד! באמת שאני מודה לך.

אני מצרף פה עוד 2 תמונות שתבין על מה אני מדבר שאני מתכוון שאין נקודות חיבור נוספות והסף מחובר באופן מלא . מדובר בפיאט טיפו שנת 2017.

וכן ראיתי רכבים שיש להם חלק מתפרק של הסף התחתון שזה נראה הכי פשוט לתיקון. 

32159795-6DB1-49E2-ABC1-80AE07C6B9C5.jpeg

05850E98-EBFB-44BA-BB6D-65646D5EF7C9.jpeg

לפני 5 דקות, dorgo כתב:

הייתי הולך לברר אם ניתן לעשות לזה pdr, מהתמונה אני לא רואה פגיעה בצבע אז יש מצב שזה אפשרי.

יש לך מקום מומלץ? לא חשבתי שאפשר לעשות pdr בחלק הזה, זה ישמח אותי אם יהיה אפשר לתקן בלי צורך בחיתוכים/ריתוכים וכל שאר הדברים שפחחים אוהבים לעשות.

פורסם

זה חלק מהמרכב אבל הוא קוסמטי בלבד.

אני הייתי דורש מהמוסך וידאו של הרכב בכל נק' זמן שבו יש קשר בינו לבין הליפט, כי כמו שזה נראה - אם זה קרה שם, אז זה קרה כשניסו להרים אותו.

מבחינת תיקון, צריך למשוך את זה החוצה, לא בטוח שPDR יתפוס, אבל מרתכים פינים קטנים ומושכים אחורה ואז משייפים, מיישרים עם קצת בונדו ועושים תיקון צבע מקומי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפי אופי המכה זה לא נראה פגיעת מדרכה או משהו כזה, אין סימני שריטות או שפשוף בצבע לפני ואחרי המכה, זה בוודאות משהו שנכנס באוטו ולא שהאוטו נכנס אליו.

מצטרף לדעה של קודמי שזה מהליפט, כנראה לא הכניסו את הזרוע עד הסוף והרימו את האוטו על הפח.

תדרוש לראות צילומים ממתי שהעלו את האוטו לליפט.

• תוכן חדש...