Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חכם - המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע עם שעון של פולאר , השעון כבר בן 4 , אבל הבעיה הגדולה שהוא לא מדייק במיוחד בסוגי הספורט שאותם אני מבצע.

אז מה אני מחפש...

תקציב - עד 2000 ש"ח , עדיף בפחות.

סוגי הספורט:

שחיה - כ 3 פעמים בשבוע , חשוב לי מאוד שהשעון יידע לספור בריכות ויהיה מדויק, הנוכחי חלש בקטע ומדי פעם משתגע...

אופנים - רכיבת שטח , לא מענין ניווט בשעון, רוכב במסלולים מוכרים ולא נדרש לנווט

דיוק נדרש כמובן בעקיבה על דופק .

אני איפוניסט ושוקל ללכת על האופציה הברורה אפל , אבל אשמח לשמוע אם יש משהו אחר כמו גארמין \ סונטו שעבורם שווה לפזול הצידה במגבלות התקציב.

אשמח לתובנות והמלצות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רכשתי אך טרם קיבלתי את ה AMAZFIT GTR 4, 

יש תמיכה בשחייה, (Pool swimming, Open water swimming, Fin swimming, Artistic swimming) 

לא יודע מה איכות המדידה, 

נרכש ב812 ש"ח באמאזון, רכשתי אותו ע"ס ביקורות בסיסית ומוניטין טוב,

הושק לפני שבוע-שבועיים. 

פורסם

אפל וואטץ׳ לגמרי סוגר לך את הפינה.

לך על הגודל הגדול יותר (חיי סוללה) ועל דור קודם (series 7) וחכה קצת שהמחיר שלו ירד / מבצעים.

אין שום שדרוג מהותי בדור החדש יותר שחשוב לך.

שחיה עם השעון: https://support.apple.com/en-us/HT209393

יש גם מצב רכיבה מן הסתם.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 5 שעות, CX25GTI כתב:

אני איפוניסט ושוקל ללכת על האופציה הברורה אפל

לפי דר' גוגל הוא לא סופר מדוייק בספירת בריכות. בגדול לרוב השעונים זו בעיה ובשחיה במים פתוחים היא אף מחמירה.

הייתי שוקל Forerunner 945 או 745 (אחד מעל התקציב, אחד מתחת), הם אומנם בעיקר לטריאתלטים, אבל מכיוון שאתה גם ככה עושה 2/3 מענפי הספורט לדעתי השעונים יענו לך את הדרישות.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

סופר במדויק בריכות כשאתה מכוון לו את אורך הבריכה.

גם בלי זה הוא סביר - אבל עם זה - הוא מאוד מדויק.

לגבי open water - גם הניסיון שלי איתו בזה הוא סביר ביותר (להערכתי בגלל הGPS המובנה. כן אני יודע שGPS צריך להיות מעל המים , כן הידיים שלך מעל המים מספיק זמן כדי לקבל קריאה סבירה - לפחות בחתירה)

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Liviur כתב:

סופר במדויק בריכות כשאתה מכוון לו את אורך הבריכה.

בגדול זה תלוי אם אתה עושה קיפרים (סיבוב בסוף כל בריכה), כמה זמן אתה שוחה/צף ביציאה מהקיר בלי לחתור וכו'. זה משתנה בין סגנון לסגנון וגם בקצב כמובן. בנוגע למים פתוחים - אתה שוחה באגם, לא? זה שונה מאוד משחיה בים ממה שאני מבין.

לרוב החבר'ה בקבוצת טריאתלון שלי יש Forerunner או פיניקס (הרבה מעל התקציב). רובם מאוד מרוצים.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 7 שעות, CX25GTI כתב:

סוגי הספורט:

שחיה - כ 3 פעמים בשבוע , חשוב לי מאוד שהשעון יידע לספור בריכות ויהיה מדויק, הנוכחי חלש בקטע ומדי פעם משתגע...

דיוק נדרש כמובן בעקיבה על דופק

לגבי שחיה לא סגור, אבל שאר הדרישות ימלא גם Xiaomi mi watch ב1/6 מהתקציב שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

אתה שוחה באגם, לא? זה שונה מאוד משחיה בים ממה שאני מבין.

צודק לגבי זה שניסיתי אותו אישית רק באגם ולא בים (אוקיינוס פה והים התיכון זה שני דברים מאוד שונים בEast coast)

אני ניסיתי את זה רק דיי straight forward - אבל מכיר כמה חברים ששוחים קבוע - לא ירדתי לעומק - רק דיברתי איתם בזמנו (נראה לי מסביב הseries 5 או 6 היתה קפיצה משמעותית באמינות לשחיה)

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 8 שעות, CX25GTI כתב:

דיוק נדרש כמובן בעקיבה על דופק .

בשביל דיוק מדידת דופק ברכיבת שטח חייב רצועה. מכל הביקורות שראיתי, לא ראיתי שעון מדייק.

פורסם

מנסיון אישי עם מספר גרמינים, כולל פניקס 5, שחייה זה קטע בעייתי בכולם.ספירת בריכות משתבשת, בשל הסיבות שהוזכרו בהודעות קודמות. לגבי דופק, תשיג דיוק מירבי עם רצועה בלבד. גרמין 5 ו6 , מתחילים לזייף בדפקים גבוהים ,מעל 140.מתחת לזה בדרך כלל אין בעיה גם ללא רצועת חזה. משיחה עם טריאתלט מקצועי, שכבר 10 שנים עם גרמינים, רק הפוראנר האחרון יחסית מדוייק בניטור נתוני גוף.

• רעיון טוב! 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מחזק את @Liviur בנוגע לאפל ווטץ'- אחלה שעון ואחלה חוויה יחד עם אייפון.

אך אני חייב לציין: כן, האפל ווטץ תומך בשחייה וכו', אך אני מעולם לא התקרבתי עם השעון למים. לא כי אני לא סומך על אפל, אלא כי השעון הוא סוג של תכשיט ואני רוצה שישמור על הברק שלו. אני מאמין שאם אתה שוחה איתו, הציפוי על האלומיניום(בטח איזה hard anodize, או אנודייז רגיל) יאבד מהברק שלו והשעון ייראה יותר מחוספס ולא כמו תכשיט. לא בדקתי בשטח ואולי אני מדבר שטויות, אך אני לא שוחה עם השעון שלי.

לשחייה הייתי מעדיף לקחת גרמין סבבה כזה.

פורסם

גם לForerunner55 יש פרופיל בריכת שחיה, קניתי בהייטקזון שהיה מבצע 500 שקלים.

לא ניסיתי אותו בשחייה. ראיתי שאפשר לכוון אורך בריכה ולעשות דריי ראן לאיפוס שיהיה מדוייק.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

השעון של אפל קיבל גירסת תוכנה חדשה watch os 9. התקנתי אותה הבוקר, אך טרם יצא לי להתאמן איתה.

מציגה לפחות ע״פ אפל, הרבה תוספות ושיפורים בנוגע לאימונים:

https://www.apple.com/watchos/watchos-9/

לפני 12 שעות, method כתב:

אני מאמין שאם אתה שוחה איתו, הציפוי על האלומיניום(בטח איזה hard anodize, או אנודייז רגיל) יאבד מהברק שלו והשעון ייראה יותר מחוספס ולא כמו תכשיט.

גם אני פחדתי על השעון ולא נכנסתי איתו למים. אבל התארחתי לאחרונה אצל אחותי בארה״ב וראיתי שהיא ובעלה נכנסים עם השעונים חופשי לבריכה (יש להם בריכה בחצר אז זה קורה הרבה) והשעונים שלהם נראים כמו חדשים.

לפני 22 שעות, CX25GTI כתב:

אני איפוניסט

אם ככה הייתי הולך על השעון של אפל, כי מעבר לספורט הוא עובד מעולה עם האייפון ואני משתמש בו גם בלי קשר לספורט.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני עם פניקס 5+ (ספיר) קניתי לפני שנתיים וחצי כמשומש...
לא יודע לגבי שחיה, אבל לריצה ורכיבה הוא מעולה (גרמין pay עובד מצויין ושימושי), וכולל אפשרות לשמיעת מוזיקה שגם לי היא טובה,
סוללה עדיין טובה מאוד ביחס לשעונים חכמים הרגילים (5 ימים עם 2 אימונים של מעל שעה ואימון אחד קצר יותר).
לאחרונה אני חושב להתחדש ואם השעון המוקשח החדש של אפל יתמוך באנדרואיד יש סיכוי שאני אפזול לשם.

• תוכן חדש...