Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן II תוספת של CRUISE??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי 2 שאלות בבקשה (מקווה שרצניות :-)).

1. קיבלתי רנו מגאן II 2004 בעבודה ממשהו שעזב, וחסר לי הספר רכב להבין כמה כפתורים ברכב, משהו יודע היכן ניתן למצוא ברשת? (עברית\אנגלית)

2. דבר שמאד חסר לי זה ה-Cruise Control & Speed limiter שישנו בדגם המפואר ביותר של מגאן II.

לדעתי כל המגאנים יש להם אותו מחשב, אם זה נכון, משהו יודע לומר לי איך אני יכול להפעיל את ה-CRUISE?

תודה מראש.

פורסם
שלום חברים,

יש לי 2 שאלות בבקשה (מקווה שרצניות :-)).

1. קיבלתי רנו מגאן II 2004 בעבודה ממשהו שעזב, וחסר לי הספר רכב להבין כמה כפתורים ברכב, משהו יודע היכן ניתן למצוא ברשת? (עברית\אנגלית)

2. דבר שמאד חסר לי זה ה-Cruise Control & Speed limiter שישנו בדגם המפואר ביותר של מגאן II.

לדעתי כל המגאנים יש להם אותו מחשב, אם זה נכון, משהו יודע לומר לי איך אני יכול להפעיל את ה-CRUISE?

תודה מראש.

1. תפקידו של כפתור Auto הוא לבטל / לאפשר את חיישן אורות הדרך, הנדלקים בעת החשיכה.

כאשר המנוע עובד והאורות כבויים, לחץ ברציפות 4 שניות על כפתור זה.

יישמע צפצוף קצר ובמסך שבלוח המחוונים יופיע: Auto Lights Deactivated.

לחיצה ארוכה נוספת תאפשר את החיישן בחזרה.

2. בדגם המפואר, בו מותקנות מערכות בקרת השיוט והגבלת המהירות קיימים על גלגל ההגה לחצני תפעול. בדגם שלך הם אינם קיימים. בדוק מול המוסך המורשה האם ניתן להתקין המערכת, אני מניח שיהיה צורך הבחלפת גלגל ההגה גם כן.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
תודה EFI,

האם ישנם מקומות שמתמחים בהוספת CRUISE וכד לרכבים?

(ויודעים אולי לעשות ENABLE... :-)).

מכיוון שמדובר ברכב חדש תחת אחריות היבואן, ומכיוון שמדובר במערכת המחשב, אני ממליץ בחום שתפנה למוסך מורשה של רנו.

ספר מהיכן אתה בארץ ונוכל להמליץ לך על מוסך באיזור מגוריך בהתאם.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אגב, הסתכלתי על ההגה ושי חתיכת פלסטיק (שהוסיפו) שיורדת ללא בעיה ויש שם מקום (הוציאו משם?!!) ל עוד מוט (של ה-CRUISE) כך שזה מחזק את מה שחשבתי שיש מקום ל-CRUISE ופשוט הורידו אותו.

חוץ מהיצרן (שלא נראה לי שישמח להוסיף לי\ שיקח סכום...) האם אין חברות שמתמחות בשיפור רכבים שידעו מה לעשות בדיוק?

פורסם

הכי קל יהיה לברר במוסך מורשה של רנו בירושלים (פתח ספר טלפונים) אחרי שתדע מה המחיר שהם רוצים תוכל לחשוב על לעשות את זה במקום אחר.. (מה שעלול לגרום לביטול אחריות אם יש לך עדיין)

...Carpe Diem

פורסם
אגב, הסתכלתי על ההגה ושי חתיכת פלסטיק (שהוסיפו) שיורדת ללא בעיה ויש שם מקום (הוציאו משם?!!) ל עוד מוט (של ה-CRUISE) כך שזה מחזק את מה שחשבתי שיש מקום ל-CRUISE ופשוט הורידו אותו.

חוץ מהיצרן (שלא נראה לי שישמח להוסיף לי\ שיקח סכום...) האם אין חברות שמתמחות בשיפור רכבים שידעו מה לעשות בדיוק?

אתה באנת חושב, שיש סיכוי, שיעשו לך את העבודה במוסך מורשה, בחינם...? עצתי היא, אל תפתח ציפיות.

לגבי הוספת בקרת שיוט:

נתן להוסיף בקרת שיוט AFTER MARKET, ההתקנה יחסית פשוטה, אבל רק בתנאי שאין לך ברכב מצערת מבוקרת מחשב (מצערת עם מנוע חשמלי)

פורסם

דניאל לא חשבתי לרגע אפילו שיהיה לי חינם, אך נראה לי שמוסך מרכזי לא יהיה מעוניין (אחרת כולם יקנו דגם פשוט יותר ויוסיפו תוספות, בפחות כסף...

בקשר למצערת חשמלית, איך אני יכול לדעת אם יש לי?

(אגב, אם אפשר מה זה מצערת חשמלית?)

• תוכן חדש...