Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון קצת מחוץ לקופסה, אופל קומבו 7p
עם טיפה מתיחת תקציב אתה מקבל רכב עם המון מרחב , ומימדים סבירים (4.7 מטר אורך לעומת 5.20 של  קרניבל).

פורסם

ואתה מקבל את אותו מנוע 1.2 פיורטק של פיג'ו/ סיטרואן עם רצועת טיימינג טבולה בשמן,  שאי אפשר לדעת מה יקרה איתה בעתיד .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מבין הדגמים הנפוצים קודיאק, סורנטו, 5008. בסופו של דבר תהנה ממה שתקנה. (לא אאוטלנדר). 

ביחס לאמבטיה, לנו היה בוגבו הדפנות של האמבטיה מתקפלות גם וכל העסק נכנס שטוח גם לתא מטען של פיאסטה.  

ואם לחשוב מחוץ לקופסא, למה לא מיניואן קלאסי? grand voyager בפחות מחצי התקציב שלך. סיינה קצת יותר יקר. אודיסי להבנתי פשוט אין מלבד ייבוא אישי, אבל לא בדקתי. עם כל כמה שצוחקים על soccr moms הם נוחות בטירוף והמושבים האחרויים הם אמיתיים, לא מתקפלים. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)
בתאריך 6.9.2022 בשעה 17:38, rotemn03cars כתב:

תודה לכל העונים

כרגע אנחנו מתלבטים באמת בין הסורנטו, קודיאק, וה5008. האאוטלנדר נפוצה אבל כרגע אנחנו לא נלך עליה.

@Tiida איך הסורנטו מבחינת תחזוקה שוטפת? כמה עולים טיפולים? הבעיה שמראש כנראה נכוון לרכב משנתון 2019 פלוס מינוס בגלל הבגאז' ואם נמצא מציאה אולי נלך עליה. יש אופציה מ2014- אבל זה יותר מדי שנים מבחינתנו

טיפלתי פעם אחת במוסך (עם חלפים שהבאתי בעצמי), לא זכורה לי הוצאה גדולה במיוחד

רשמית הטיפול הוא פעם בשנתיים, בשנה העוקבת טיפלתי בעצמי (שמן, פילטר שמן, פילטר אויר) ליתר בטחון, לא סומך על ההמלצה לטפל פעם בשנתיים

לגבי 'למצוא מציאה', אל תצפה יותר מידי, השוק חם מאוד על הדגמים הללו, מחיר ריאלי - משמעותית מעל המחירון.

עריכה אחרונה על ידי Tiida
פורסם

בס"ד 

השנקל שלי: 

כמו שאמרו מעלי, רכבי ה-7 המקומות שהוזכרו למעלה, הם לא ואן פול סייז ולכן תא המטען קטן בתפוסה מלאה. 

אם מדובר בתפוסה של 6 מקומות במרבית הזמן ורק מיעוט 7, נראה שתצטרכו להתפשר. 

כיוון שרוב הנסועה שלכם היא עירונית, המלצה חמה להמנע מרכבים עם גיר רובוטי כגון קודיאק, הם לא מסמפטים את אופי הנסיעה הזה. 

שאר הרכבים הם בגדר הסביר עם ריג'קטים לכאן ולכאן. 

הטויוטה בגרסת הליסינג(לא יודע אם קיימת גרסה יותר מאובזרת ) מבחינת המדיה היא מאוד בסיסית, מרווח המושבים בשורה השניה הוא מכובד, שורה שלישית תלויה באיך מיקמתה את המושבים בשורה השניה, תא המטען כמקובל בקטגוריה, הרכב אמין, לגבי הסוללה, תוודא שקיים ביטוח. 

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
לפני 4 שעות, אליהו שבת כתב:

הקודיאק מסתדר מצויין בעיר

גיר כמעט חסין מתקלות, ממש כך.

למעשה גיר כמעט מושלם, גם רובוטי וגם עמיד.

תודה @rotemb @אליהו שבת

העניין המטריד עם הקודיאק 

שהוא נמכר כמו לחמניות, אבל בהרבה מודעות של רכבים מה3 שנים האחרונות מצויין שהחליפו גיר. למה שיהיה גיר חדש לרכב שהוא רק 3 שנים על הכביש?

הנטיה כרגע היא 5008 למרות ששם נראה שיש בעיה מסוימת שהטאצ' סקרין לא אוהב את החום הישראלי והוא נכבה. לא ברור כמה נפוצה הבעיה נפוצה, למרות שקיבלנו המלצות טובות עליו.

פורסם
לפני 5 שעות, אליהו שבת כתב:

הקודיאק מסתדר מצויין בעיר

גיר כמעט חסין מתקלות, ממש כך.

למעשה גיר כמעט מושלם, גם רובוטי וגם עמיד.

בס"ד 

גיר חסין ממש לא, סיפורים כגון" פולקסווגן פתרו את הבעיות בגיר הרובוטי " רצות כאן משחר הימים. 

אין מה לעשות, גיר רובוטי לא מסמפט פקקים וזינוקים בעלייה. 

חבר מאוד מאוד קרוב שלי עובד בתור מכונאי בצ'מפיון והוא מטפל בגירים האלו בתדירות מאוד מאוד גבוה ולא ממליץ להתקרב אליהם. 

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

שנה שעברה עזרתי לבחור עם קודיאק חדשה בחנייה . יצא כמה מטרים ואז הגיר ננעל, האוטו כבה. חסם את היציאה  . הידית לא זזה יותר . הרכב סירב להניע במצב כזה. 

צריך היה מברג כדי לפרק משהו בבורר הילוכים ולהזיז את האוטו בדחיפה. 

פורסם

זה לא נכון, הגיר עמיד, מאוד מאוד, למעשה כמעט חף מתקלות בגרסת DQ 381

לפני 10 שעות, rotemb כתב:

בס"ד 

גיר חסין ממש לא, סיפורים כגון" פולקסווגן פתרו את הבעיות בגיר הרובוטי " רצות כאן משחר הימים. 

אין מה לעשות, גיר רובוטי לא מסמפט פקקים וזינוקים בעלייה. 

חבר מאוד מאוד קרוב שלי עובד בתור מכונאי בצ'מפיון והוא מטפל בגירים האלו בתדירות מאוד מאוד גבוה ולא ממליץ להתקרב אליהם. 

החבר שלך לא מטפל בגיר שמותקן בקודיאק בתדירות מאוד מאוד גבוהה, הוא מטפל בגיר עם המצמדים היבשים שזה גיר שונה.

הנתונים שאני מקבל מ3 מוסכי יבואן שונים בתכלית.

לפני 5 שעות, save כתב:

שנה שעברה עזרתי לבחור עם קודיאק חדשה בחנייה . יצא כמה מטרים ואז הגיר ננעל, האוטו כבה. חסם את היציאה  . הידית לא זזה יותר . הרכב סירב להניע במצב כזה. 

צריך היה מברג כדי לפרק משהו בבורר הילוכים ולהזיז את האוטו בדחיפה. 

הגיא לא ננעל, הידית ננעלה, תקלה טכנית בידית הבורר.

פורסם

אליהו צודק DQ381 נחשב מאוד אמין וכמעט ללא תקלות. 

הגיר הבעייתי הוא DQ200

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...