Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, much כתב:

אני חושב שאתה טועה, פיקדון תפוז במזרחי טפחות הוא ל 4 שנים לא לשנתיים.

ל4 שנים בתפוז תקבל 3.2 שנתי

משנה וחצי מקבלים 3%,אני יודע כי הפקדתי לשם(אישית 50% סולידי שלא מעוניין בסיכון ו50% בשוק ההון 100% מנייתי שגר ושכח מזה ל10+ שנים,זה מה שנותן לי לישון...)

מה שטוב בתפוז זה שאפשר לצאת בכל רגע בהודעה של 35 ימים,בלי קנסות וחפירות. 

פורסם
לפני 10 שעות, Ido12 כתב:

פקדון תפוז לשנתיים תקבל 6%(3% שנתי)וכסף נזיל בהודעה של 35 יום. 

הבעיה שעד השנה וחצי הראשונות הריבית מאוד נמוכה.

צריך למהר כי בסוף החדש הפקדון הזה נעלם.

ומשלמים 15% על הרווח למס,לא 25% כמו צמוד למדד.  

פתרון מעולה. 

למיטב ידעתי...

15% על הריבית ללא קשר אם היה רווח מעל המדד או לא.

בצמוד מדד, אכן 25%, אבל רק על הרווח הריאלי.

פורסם

קיבלתי הצעה כרגע מהבנקאי  מבנק לאומי(הבנק שלי) 3.2% בריבית קבועה על סגירת 450 א₪ בפיקדון לשנה ללא נק יציאה, מה דעתכם לסגור עכשיו? או שבחודש הקרוב כשבנק ישראל יעלה שוב את הריבית יהיה אפשר לקבל אפילו יותר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ההערכה היא שבנק ישראל יעלה את הריבית ככה"נ בשתי פעימות ליעד של 3% עד סוף השנה...

בסופו של דבר אף אחד לא יודע בוודאות, אלא אם פרופ' אמיר ירון גולש כאן בזמנו הפנוי, וגם הוא לא בטוח יודע.

פורסם (נערך)

זה שהריבית צפויה להמשיך לעלות לפחות בחודשים הקרובים זה כמעט וודאי, השאלה אם הבנקים ימשיכו גם להעלות את הריבית על הפיקדונות בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

הם יעדכנו ולכן הייתי סוגר למסלול קצר שבו יש נקודות יציאה ואז נכנס עם תנאים טובים.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

איזה עוד אפיקי השקעה סולידיים יש כיום שניתן להשיג בהם תשואה/ריבית שנתית יותר גבוהה מ3-4% העלובים שנותנים מפיקדונות בבנקים?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
בתאריך 19.9.2022 בשעה 16:06, much כתב:

קיבלתי הצעה כרגע מהבנקאי  מבנק לאומי(הבנק שלי) 3.2% בריבית קבועה על סגירת 450 א₪ בפיקדון לשנה ללא נק יציאה, מה דעתכם לסגור עכשיו? או שבחודש הקרוב כשבנק ישראל יעלה שוב את הריבית יהיה אפשר לקבל אפילו יותר?

לאחר משא ומתן בימים האחרונים עם הבנק התקשר אלי הבוקר שוב הבנקאי והציע ״לשפר״ את ההצעה ולתת לי 3.5% ריבית קבועה לשנה, אך אני עדיין מתלבט, מה הייתם עושים במקומי, סוגרים עכשיו או בכל זאת ממתינים לעליית הריבית הבאה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ממתין עוד קצת.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

יעלו את הריבית גם פה בתחילת אוקטובר זה בטוח אבל השאלה אם הבנקים ימשיכו לגלגל את הריבית על הפיקדונות ויציעו יותר מ3.5% לשנה.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 14 דקות, much כתב:

יעלו את הריבית גם פה בתחילת אוקטובר זה בטוח אבל השאלה אם הבנקים ימשיכו לגלגל את הריבית על הפיקדונות ויציעו יותר מ3.5% לשנה.

מניח שבגלל התחרות זה מה שיקרה (יעלו את הריבית על הפקדונות), אבל מצד שני הם גם מבינים את זה ובדיוק בגלל זה מפתים אנשים לסגור מעכשיו לשנתיים, עם הריבית הנוכחית...

• מעניין 1
פורסם

יש מצב לדעתכם שהבנקים יעלו את הריבית על הפיקדונות בשנה הקרובה לרמה שהם נתנו בזמנו ב 2008(בסביבות 7% שנתי)?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לדעתי לא.

לדעתי הריבית תעלה עוד קצת ותישאר באותה רמה לטווח הקצר ואז תרד בשיעור קל ולכן הבנקים לא יהיו מוכנים להפסיד.

פורסם
בתאריך 20.9.2022 בשעה 14:41, much כתב:

איזה עוד אפיקי השקעה סולידיים יש כיום שניתן להשיג בהם תשואה/ריבית שנתית יותר גבוהה מ3-4% העלובים שנותנים מפיקדונות בבנקים?

לא תרצה להשקיע ב SP500?

• תוכן חדש...