Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להחליף בולמים למיאטה (135K קילומטרז) למרות שלפי מבחן הלחיצות הם במצב תקין.

האפשרויות העומדות בפני הם: בולמים מקוריים, בולמי בילשטיין , קוני מתכווננים.

יש המלצות ספציפיות מפורטות :?:

בנוסף אני מעוניין להחליף לדוד פתוח איכותי(:!:) שיתן קצת יותר סאונד לאוטו. איך אני אמור לדעת איזה סאונד יהיה לאגזוז ולפירמה בה אני אבחר :?:

עלול לקרות מצב שהרעש ממש יעצבן אותי :x ומזה אני רוצה להימנע .

לפני שבוע שהייתי ברמת גן (במפגש, לא בבורסה :lol: ) ראיתי ושמעתי סאונד של 2 Z3 (או שבעצם אולי זו הייתה אותה אחת :idea: ) שהיה להם אגזוז סברינג עם סאונד די נחמד... הבעיה היא שמדובר בכלל ברכב מסוג שונה ואין שום הבטחה שלרכב שלי יהיה את אותו הסאונד :!:

עצות יתקבלו בברכה :yum:

פורסם
החלטתי להחליף בולמים למיאטה (135K קילומטרז) למרות שלפי מבחן הלחיצות הם במצב תקין.

האפשרויות העומדות בפני הם: בולמים מקוריים, בולמי בילשטיין , קוני מתכווננים.

יש המלצות ספציפיות מפורטות :?:

בנוסף אני מעוניין להחליף לדוד פתוח איכותי(:!:) שיתן קצת יותר סאונד לאוטו. איך אני אמור לדעת איזה סאונד יהיה לאגזוז ולפירמה בה אני אבחר :?:

עלול לקרות מצב שהרעש ממש יעצבן אותי :x ומזה אני רוצה להימנע .

לפני שבוע שהייתי ברמת גן (במפגש, לא בבורסה :lol: ) ראיתי ושמעתי סאונד של 2 Z3 (או שבעצם אולי זו הייתה אותה אחת :idea: ) שהיה להם אגזוז סברינג עם סאונד די נחמד... הבעיה היא שמדובר בכלל ברכב מסוג שונה ואין שום הבטחה שלרכב שלי יהיה את אותו הסאונד :!:

עצות יתקבלו בברכה :yum:

מה המצב זיסו.

בקשר לבולמים.אתה לא תאמין איזה הבדל יעשה קיט של בולמי קוני,קפיצי אייבאך ומוט גישור עליון.135000 זה באמת הרבה והגיע הזמן להחלפה.

לגבי דוד-קנה משהו ייעודי.לא תוצרת הארץ.אני לא כל כך זוכר אם יש לך ממיר (ואם יש ,הוא בטח סתום גם ככה)-אבל מע' הפליטה של המיאטה מתוכננת להפיק צליל מאוד מיוחד ויצרני הדודים הגדולים מודעים לעובדה ופועלים בהתאם.

לדעתי הדוד הטוב ביותר לאוטו שלך יהיה "סופרספרינט".לא רועש בטירוף,לא ג'ורה,לא תאבד את הצליל הייחודי (הוא רק ייתעבה) ולא יהיה לך "רמוס" כמו לכל העולם ואחותו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...