Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות תקציב 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב 7 מקומות תקציב סביב 80K וחשוב לי שיהיה זול מבחינת אחזקה ועם תא מטען בגודל סביר למשפחה.

עברתי על מספר שרשורים בפורום שעסקו בנושא, ואני מבין שאין רכב מרווח (מבחינת תא מטען) וזול מבחינת אחזקה.

רציתי לשאול מבעלי הניסיון, מה דעתכם על מסחריות לסוגיהן? מה היתרונות והחסרונות שצריך לעמוד עליהם?

ובאופן כללי אשמח לשמוע אם יש למישהו תובנה לחלוק לגבי המעבר לרכב 7 מקומות...

פורסם

התובנה שיש לי לתת לך - אל תעבור. האחזקה יקרה משמעותית, השימוש בד"כ די מינורי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

פריוס פלוס יהיה הכי חסכוני, אבל התקציב יגביל אותכם לרכבים עם קילומטראז' גבוה/ שנתון נמוך.

כמה אתם נוסעים בשנה? כמה אנשים צריכים להיכנס ומה הגילאים שלהם?

ל 6 נוסעים אפשר להוסיף לרשימה גם טויוטה ורסו, היא גם זולה יותר מאשר פריוס פלוס, אבל לא היברידית ולכן צריכת דלק כ 1:11, בדומה לאאוטלנדר/ קארנס.

סידור המושבים בטויוטה ורסו/ פריוס פלוס מאפשר ישיבה נוחה יותר בשורה השניה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון לגבי הדגמים הבאים (לגבי אמינות / מחלות ידועות / סתם תובנות):

שברולט אורלנדו.

סיטרואן C4 פיקאסו.

רנו גראנד סניק.

פורדים למיניהם.

אופל זאפירה.

פורסם

רכבים לא ממש אמינים, יש כאלו הם פחות בעיות, יש עם יותר...

אורלנדו, יש את הבנזין והדיזל, הדיזל יהיה סחיר יותר, עם מנוע 2.0, הבנזין זה המנוע 1.4 שיש בקרוז וכדו'.

ויש את התקלה השגרתית של צינור הטורבו שמתבקע, לא עסק זול..

סיטרואן, רכב די מרווח ומאובזר, מצד שני הוא צרפתי. לטוב ולמוטב, אתה יכול ליפול על רכב אמין עם 0 תקלות, ואתה יכול גם לא לצאת מהמוסך...

רנו, מנועים בדיוק כמו בדאצ'יה לודג'י, יש את הבנזין 1.2 הלא ממש מומלץ ואמין ועם התביעה יצוגית, ויש את הדיזל 1.5 שיותר אמין.

גיר רובוטי כפול מצמדים.

שוב, רכב צרפתי. תראה בשרשור המקביל..

פורדים יהיו יחסית ישנים, יש את הsmax ואת הגלקסי. בשניהם גיר ממש לא אמין וחווה בעיות רבות.

אופל זאפירה, משתף מנוע עם האורלנדו 1.4

זה אותו רכב עם סמל שונה ועיצוב שונה.

בכללי, הרכבים המומלצים יותר יהיו קוראינים / יפניים.

תבדוק את המאזדה 5, ורוס, פריוס פלוס.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם (נערך)

תודה על התשובה!

אשתף אותך בשיקול שלי, חשבתי על היפנים / קוריאנים, אבל כרגע אני בתקציב סביב 50K, וכל מה שאני מוצא זה שנתונים ישנים עם קילומטראז' נכבד, בעוד שברכבים שהזכרתי אני יכול למצוא רכבים הרבה יותר שמורים...

עריכה אחרונה על ידי שי עוגן
פורסם

אתה מתפזר,

לא בחינם המחיר שלהם משמעותית זול יותר,

הם רגישות יותר ודורדות הרבה יותר תחזוקה שוטפת.

אמינות חשובה לך מאוד? אז תימנע...

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הדיזלים  טובים מאוד, אבל זה רכב משמעותית יקר יותר. תצטרך להתפשר על שנתון וקילומטראז'.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאוד לא חסכוני והמנועים אמינים פחות. 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...