Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכב יד 1 עם 120 א על השעון היסטוריית טיפולים מלאה מהמורשה כל 15 א' כיוון פרונט נעשה לפני שנה עם החלפה של 4 צמיגים (סינים מעפנים). החלפת ברקסים נעשתה בטיפול האחרון.  מה אומרים סעיפי כסת"ח או מצריך ברור מעמיק יותר. לגבי השמן הרכב עבר אתמול טיפול 120 א' לטענת המוכרת לא ביצעה בדיקת שמן מלבד הטיפולים השוטפים....IMG_20220729_083411.thumb.jpg.d1d5fe7f4eea2651d2946d669171f451.jpg

עריכה אחרונה על ידי urich
פורסם

בגדול, הבדיקה טובה לרכב בן 5 עם 120 אלף קילומטרים. 'לגבי צריכת שמן אי אפשר לדעת האם זה כסת"ח.

הרכב עבר טיפול לפני או אחרי הבדיקה? כמה שמן היה חסר בזמן הבדיקה?

אם הטיפול בא אחרי הבדיקה, הגיוני שהיה חסר קצת שמן לאחר 15 אלף קילומטרים. חבל שבעל הרכב לא בדק מפלס השמן בין הטיפולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

עבר טיפול לפני הבדיקה.

מה לגבי הסעיפים של הגיר?

מחירון משוקללים - יד 2  40 א' לוי יצחק 43.5 א' האם בהינתן הנתונים מחיר סגירה 41 א' סביר?

IMG20220729090514.jpg

IMG_20220729_090552.jpg

פורסם

הבדיקה הזאת לא שווה את הנייר עליו היא כתובה.

מה אמר הבוחן בע"פ זה מה שחשוב.

ע"פ כיסוי תחת סטנדרטי לכל רכב בגיל הזה

לגבי המחיר זה לשיקולך אני מניח שהרכב עם שוק חלש מאוד.

בסה"כ יכול להיות רכב שמור ומטופל שיתן לך שקט יחסי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בעל פה אמר יש בלאי סביר לגיל ולק"מ. ניסיתי לקבל אמירה יותר חד משמעית לגבי השמן ולא ניתנה לי. מצד אחד לא בובה של אוטו אם אתה לא קונה אני לוקח ומצד שני לא תזהר אחי יש לך פה לימון.

פורסם (נערך)

מוסיף היסטוריה של טיפולים המוכרת בצורה ש"נוחה" לה למדי לא הראתה לי קבלה על הטיפול המשאבה ב78 א' ק"מ...

IMG-20220729-WA0021.jpg

IMG-20220729-WA0021.jpg

IMG-20220729-WA0023.jpg

פורסם
לפני שעה, urich כתב:

בעל פה אמר יש בלאי סביר לגיל ולק"מ. ניסיתי לקבל אמירה יותר חד משמעית לגבי השמן ולא ניתנה לי. מצד אחד לא בובה של אוטו אם אתה לא קונה אני לוקח ומצד שני לא תזהר אחי יש לך פה לימון.

"בלאי סביר לגיל ולק"מ" זה אומר במילים אחרות "הרכב בסדר אבל אנחנו חייבים לכסת"ח את עצמנו אז אנחנו כותבים שיש בלאי סביר"

הבדיקה נראת מעולה, הכל כסת"ח חוץ מעניין הבולמים תחליך בולמים וסע לשלום.

פורסם

ע"פ הרכב טופל יפה ולא הראה בעיות אמינות.

ק"מ קצת גבוה לגיל

סה"כ אין משהו לטובה או רעה לומר על הרכב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא מחפש לקנות מציאה מתחת למחיר השוק פשוט מחפש רכב סביר עם היסטוריה ברורה וכן אני לחוץ על קניה בהקדם בגלל שיש רכב אחד בבית כרגע והוא מתפקד באופן חלקי ביותר

פורסם

אני מקווה שהרכב הזה ייסע אצלך בקצב קצת יותר נמוך ( עדיף הרבה יותר נמוך )..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...