Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, יוסף2435 כתב:

מעניין כי בגדול כל מי שדיברתי איתו שיש לו את הרכב הזה הם האמת מרוצים ומספרים על אוטו אמין מלבד התקלת מנוע הזאת יש כאן חסרון גדול שהרכב לא טופל במורשה שום דבר חוץ מזה אבל הבעיה הגדולה מאחורי הרכב זה שיקול 

כי דיברת עם מוכרים כפי שציינת בתחילת השרשור..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

יוסף2435

אני מתמוגג מהשרשור ובנתיים על הדרך אתה צובר מוניטין של הודעות, יפה כבר 29 

תמשיך ככה (בהומור ...  אוהב אותך)

עריכה אחרונה על ידי ידני
פורסם (נערך)

הרכב לא טופל. זה רק משביח אותו כמו יין טוב שלא נפתח. אולי טעיתי באנלוגיה ?

גם אצל השכן , הטיפול הראשון היה בסוף .ליסינג 45K שלוש שנים. כנראה מנזקי המגיפה. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

די אחי.. מספיק.. כתבת שהרכב היה ליסינג ובאמת ציפית שיהיה מטופל במורשה - סיכוי אפסי ובנוגע לתיעוד - חברות ליסינג לרוב לא נותנות שום תיעוד.

ראית שהייתה תקלה כזאת ברכב ושטופלה במוסך יש מאין של חברת הליסינג. אתה עדיין מדבר על זה? עדיין חושב להחזיק את הרכב?

חברות אחזקת רכבים חייבות להיות רווחיות ככל שניתן - עם כל התמימות תקרא את זה ותכפיל פי 100.

תשלם את הקנס ושחרר.

פורסם

רוצה יד ראשונה משוטר? אולי שווה לך https://merkava.mrp.gov.il/carpub/index.html#/Tenders/Planned

יש רכבים מחילוט - רכבי יוקרה למשל 🙂

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם הרכב תקין כרגע כן הייתי לוקח כי כדי להפסיד פחות אתה צריך להעיף אותו ב 33.4 (את ה 3.7 מקדמה בכל מקרה הפסדת).

לגבי טיפולים רוב הליסינגים מטפלים לבד במוסכים שלהם אבל איכות הטיפול משתנה בין החברות.

הרכבים שלי מטופלים במוסך של הליסינג אבל לפחות על שמנים הם מקפידים לפי מפרט יצרן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

אם הרכב תקין כרגע כן הייתי לוקח כי כדי להפסיד פחות אתה צריך להעיף אותו ב 33.4 (את ה 3.7 מקדמה בכל מקרה הפסדת).

לגבי טיפולים רוב הליסינגים מטפלים לבד במוסכים שלהם אבל איכות הטיפול משתנה בין החברות.

הרכבים שלי מטופלים במוסך של הליסינג אבל לפחות על שמנים הם מקפידים לפי מפרט יצרן.

הגעת באיחור החברים כאן גרמו לי להתייאש איפה היית עד עכשיו 

פורסם

אני לא הייתי נחרץ כל כך לגבי רכבי ליסינג.

כמו שכתב נהג הלילה, יש חברות ליסינג שמקפידות על טיפול נאות. סתם דוגמא - אלדן. ב 12 שנים האחרונות כל רכבי הליסינג שהיו לי מהם - טופלו במוסכי יבואן.

(מאזדה, פורד, מיצובישי)

מצד שני חשוב לא פחות זה הנהג.

רכב עם עבר ליסינג שטופל בזמן עם נהג נורמטיבי, או יד ראשונה מחוליגן שטיפולים לא ממש עניינו אותו. תחליט אתה מה נכון לך.

אני למדתי דבר אחד. תסתכל על הרכב מבפנים ומבחוץ.  מעבר לטיפול ה"יופי" וספריי הסיליקון שהרכב עובר כהכנה למכירה, מצב השטיחים, ההגה, הריפודים, הפלסטיקה הפנימית וריפודי הדלתות ובמיוחד חוסרים בכפתורים ותריסי מזגן, יעידו הכי טוב על מצב הרכב הכללי ומי נהג עליו.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, ceyal כתב:

אני לא הייתי נחרץ כל כך לגבי רכבי ליסינג.

כמו שכתב נהג הלילה, יש חברות ליסינג שמקפידות על טיפול נאות. סתם דוגמא - אלדן. ב 12 שנים האחרונות כל רכבי הליסינג שהיו לי מהם - טופלו במוסכי יבואן.

(מאזדה, פורד, מיצובישי)

מצד שני חשוב לא פחות זה הנהג.

רכב עם עבר ליסינג שטופל בזמן עם נהג נורמטיבי, או יד ראשונה מחוליגן שטיפולים לא ממש עניינו אותו. תחליט אתה מה נכון לך.

אני למדתי דבר אחד. תסתכל על הרכב מבפנים ומבחוץ.  מעבר לטיפול ה"יופי" וספריי הסיליקון שהרכב עובר כהכנה למכירה, מצב השטיחים, ההגה, הריפודים, הפלסטיקה הפנימית וריפודי הדלתות ובמיוחד חוסרים בכפתורים ותריסי מזגן, יעידו הכי טוב על מצב הרכב הכללי ומי נהג עליו.

טוב אחרי שירדתי מהעניין החלטתי לקנות לאישתי יונדאי I10  אשמח לדעת חוות דעת בכללי עליו והכי חשוב דוח עבר ביטוחי שהוצאתי מראה תאונה עם עלות תיקון של 10 אלף שח מדאיג ??? ירידת ערך של 500 שח  כמובן שהעסקה במחיר אטרקטיבי [כ 5000 אלף מתחת למחירון לוי יצחק ] ומה זה שינוי מספר רישוי קצת קשה לדלות פרטים מבעל הרכב 

2234.jpg

עריכה אחרונה על ידי יוסף2435
פורסם (נערך)

1. "שינוי מספר רישוי" זו גרירת הפוליסה מרכב קודם. נורמלי לגמרי.

2. נזק של 9500 ש"ח לא בהכרח גדול, אפילו יכול להיות פגוש וקצת פחחות. בלי מידע נוסף אי אפשר לדעת את מהותו, צריך לבקש דוח שמאי. ואם אין - להסתמך על בדיקה במכון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

1. "שינוי מספר רישוי" זו גרירת הפוליסה מרכב קודם. נורמלי לגמרי.

2. נזק של 9500 ש"ח לא בהכרח גדול, אפילו יכול להיות פגוש וקצת פחחות. בלי מידע נוסף אי אפשר לדעת את מהותו, צריך לבקש דוח שמאי. ואם אין - להסתמך על בדיקה במכון.

תודה רבה נמכר כבר כנראה לא שלי 

• תוכן חדש...