Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הרבה מידע חסר ולא חושב שאפשר לתת תשובה מלאה בלי לדעת יותר פרטים.

זו חנייה של בניין או של בית פרטי?

חנייה שלך בטאבו (יש מסמכים)?

אתה גר שם או מישהו בשכירות?

כמה זמן הגרוטאה שם?

והשאלה הגדולה היא למה אתה רוצה לגבות שכירות (בדיעבד) על מפגע שהונח בשטח כנראה שלך ולא לסלק אותו?

• רעיון טוב! 1
פורסם

זוהי חניה של מוסד פרטי (יש שלט בכניסה למוסד כך שא"א לפספס שזה מקום פרטי) ,והחניה שלי בטאבו.

אנו נמצאים שם בשכירות, והגרוטאה הייתה שם במשך כחודש ואני רוצה לגבות שכירות על כך מכיון שהרכב הוזק במקום זה ובעל הרכב מנסה לתבוע את הנזק (מדובר על רכב מיצובישי לנסר 2007 לחלפים ללא מנוע - שווי שוק של 800 ש"ח) ואנו טוענים לו שבכלל לא היה ברשותו להניח שם את הרכב וכן לגבות ממנו כסף על שכירות החניה. 

(וכן יש לציין שפנינו למשטרה על כך שהגרוטאה חונה אצלינו, ואמרו ללנו שזה לא קשור אליהם אלא לעירייה. וכשהתקשרנו לעירייה אמרו לנו שזה שטח פרטי  ואין באפשרותם לטפל בכך)

תודה רבה

פורסם
לפני 5 דקות, 1122קובי כתב:

וכן יש לציין שפנינו למשטרה

מעניין, אני הזמנתי משטרה על מקרה דומה, ציינתי בתלונה שזו חניה פרטית בטאבו, הגיעו, איתרו את הבן אדם ופינו. אולי מיותר לומר להם שמדובר בגרוטאה.

פורסם

אתה מוסד? יש לך יועץ משפטי? פמה אליו  בשביל זה הוא מקבל תשלום. הוא ידע לפנות לבית המשפט, לבקש צו לפינוי הגרוטה ואולי גם פיתוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 50 דקות, 1122קובי כתב:

זוהי חניה של מוסד פרטי (יש שלט בכניסה למוסד כך שא"א לפספס שזה מקום פרטי) ,והחניה שלי בטאבו.

אנו נמצאים שם בשכירות, והגרוטאה הייתה שם במשך כחודש ואני רוצה לגבות שכירות על כך מכיון שהרכב הוזק במקום זה ובעל הרכב מנסה לתבוע את הנזק (מדובר על רכב מיצובישי לנסר 2007 לחלפים ללא מנוע - שווי שוק של 800 ש"ח) ואנו טוענים לו שבכלל לא היה ברשותו להניח שם את הרכב וכן לגבות ממנו כסף על שכירות החניה. 

(וכן יש לציין שפנינו למשטרה על כך שהגרוטאה חונה אצלינו, ואמרו ללנו שזה לא קשור אליהם אלא לעירייה. וכשהתקשרנו לעירייה אמרו לנו שזה שטח פרטי  ואין באפשרותם לטפל בכך)

תודה רבה

אם אתה שם בשכירות אז החניה רשומה על שם בעל הנכס. מה הוא אומר על זה?

אתה לא יכול לגבות שכירות על החנייה כשאין הסכם. אחד משלם 5 ש"ח ליום על חנייה ואחר 500. אתה מבין את הכוונה שלי?

שכח מנושא תביעת השכירות ותתרכז בדרך החוקית להוצאת הגרוטאה מהמקום. תשיג את נסח הטאבו ודבר שוב עם המשטרה.

פורסם

הוא יכול להעלות את זה כתביעה נגדית אם תוגש נגדו תביעה על הנזק, והשופט בהחלט יכול לקבוע שאולי הוא חייב לפצות על הנזק אבל בעל הרכב חייב לו שכירות עבור השימוש בשטח, על פי מחיר סביר (אם השכרת חניה באותו איזור עולה 300 שח לחודש, הוא לא יפסוק לו 1000).

וכעת שאולי עומדים לתבוע אותו, לסלק את הרכב משם באופן חד צדדי עלול לפעול לרעתו, אלא אם המשטרה תקח אחריות.

לא בטוח שתוגש תביעה, אבל כדאי להתחיל לאסוף מסמכים רלוונטים: תיעוד הפניה למשטרה ולעיריה, אישור בעלות על השטח והשילוט הרלוונטי, הקלטת שיחות עם בעל הרכב, צילום הרכב במקום והנזק שנגרם לו, הערכת שווי הרכב וכו׳

• אהבתי 1
פורסם

הייתי ממתין. אם תגיע תביעה, תעלה אותה לכאן בטשטוש פרטים מזהים. הקייס שלו קטן מאוד אלא אם אתה מודה שהזקת את הרכב.

כאמור, ניתן להגיש תביעה נגדית ולחייב אותו בפיצוי על שימוש בשטח, מה שמוציא לו את כל האויר מהתביעה.

• אהבתי 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...