Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הוספת בעלים לרכב (בעל מוסיף את אישתו), משנה את תאריך העברת הבעלות ברישיון?

ראיתי רכב שברישיון כתוב שהועבר ב2020, אבל בפועל נראה שהרכב אצל המוכר מ2018. הוא טוען שזה בגלל שב2020 הוא הוסיף את אישתו כבעלים לרכב. הגיוני? אני מריח סבון.

• ספונסר פורום
פורסם

הוספת שותף אכן יכולה לשנות את תאריך הבעלות.

בקש מהמוכר שיוציא לך קובץ פרטי רכב מהאזור האישי באתר הממשלתי - שם תוכל לראות את כל העברות הידיים שהרכב עבר.

לחילופין - שיראה לך רישיון משנת 2020, ואז תוכל לראות אם אכן הוא עם אותו השם, רק ללא שותפה.

• רעיון טוב! 2

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

ברכב הקודם שלי הורדנו שותף מהבעלות וכתוצאה מכך תאריך הבעלות השתנה ברישיון (למרות שהבעלים הראשי נותר ללא שינוי)

מסכים עם העצות של הלוחש למכוניות

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 7 שעות, akelev כתב:

הגיוני? אני מריח סבון.

הוספת/הסרת בעלים זה שינוי רישום ותאריך בעלות יופיע באתריך ביצוע השינוי, זה רק לא מוסיף יד. 

פורסם

לפי אתר משומשת, יתכן והטענה שלו נכונה, רישום בעלים נוסף מראה את זה:

image.thumb.png.62b71e045ef547863ea4c024a13b57f6.png

שים לב להערה שלהם שאכן זה לא מייצג את יד הרכב - מה שנכון בוודאות לגבי הרכב שבדקתי (רכב יד ראשונה בבעלות זוגתי ואני).

• תוכן חדש...