Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היסורים בבחירת רכב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע (או שלא...) אני כרגע נטול רכב.

בשל המערה בה אני גר (באר שבע - למי שלא מכיר זה בסדר לא צריך גם) אין כאן הרבה אופציות מעניינות לרכישה. אך לאחרונה מצאתי פיאט טורבו אפורה.

עדייין לא היה מפגש אישי ביני לבין הרכב אבל אני די מכיר אותו.

ככה:

140,000 ק"מ, יד 4, 79,000 ש"ח - שזה קצת יותר ממה שאני יכול אבל אולי אפשר לדחוק עוד כמה מרשרשים...

3 שאלות:

1) כדאי? (או שזו שאלה מטומטמת).

2) אני מבלה לרוב בראשון אז אולי כדאי להמשיך לגשש? (עקרונית הייתי קונה את הפי'זו של צוקרמן מבלי לחשוב פעמיים אבל אין לי (כרגע) סכומים כאלו).

3) ראיתי את הביקורת ב-Parkers ורציתי לדעת האם כל ארבעת הדגמים הללו יובאו לישראל:

Fiat 2.0ie 16v

Fiat 2.0ie 16v Turbo

Fiat 2.0ie 20v

Fiat 2.0ie 20v Turbo ? ואם כן, מה הדגם המומלץ?

ובכלל... יתרונות, חסרונות...

תודה מראש!

פורסם

את הספציפית הזו, אני לא בטוח שכדאי.

יד רביעית, 140K של התעללות , פיאט ומנגנון טורבו = מתכון מעולה לשעות רבות של כיף במוסך המרכזי של פיאט.

סה"כ האוטו הזה מדהים, בעיצוב שלו, בביצועים שלו, גם בהתנהגות כך אומרים (לא נהגתי עדיין).

מה שכן, מבחינת נוחות נסיעה, הוא קצת קשה מדי והוא מושך הרבה הרבה צומת לב (שזה לא דבר רע בדרך כלל, אבל במדינה שלנו , באר שבע וראשון ..... )

סה"כ, זה אחת המכוניות הכי אטרקטיביות שיכולות להיות, אבל עד כמה שאני זוכר את הדרישות שלך, היא לא בשבילך.

פורסם

למיטב זכרוני אתה סטודנט , מה שמונע ממך לבזבז הרבה זמן וכסף על מוסכים, כפי ששלומי אמר.

שווה לחכות קצת ולמצוא רכב שתפור עליך בצורה יותר טובה.....

(שבועיים חופש פסח, רוץ על זה.....)

אני לא חושב שתהיה בעיה למצוא רכב מתאים באזור ראשון או ת"א....

נשמח לעזור לגבי כל רכב לגופו.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...