Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפול קטן שנתי לשברולט סוניק 2013, יש לי מסנן שמן מקורי ACDELCO ואני צריך שמן 5W30 בתקן DEXOS2.

בחנות חלפים שקרובה אליי ואני שנים רוכש אצלם יש שמן של MOTUL או שמן של WOLF בתקן הזה.

אין שמן מתאים מהמותגים היותר מוכרים. שניהם באיזור 120-130 שקל ל5 ליטר.

מה עדיף? או להתעקש ולחפש במקום אחר.

פורסם (נערך)

מה לא מוכר ב Motul? אחת החברות הגדולות והותיקות. 

Wolf אולי מותג פחות מוכר, אבל גם הוא בסדר, חברה בלגית,  מוכרת לא רע באירופה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אמריקן איגל מוכר :) הכוונה הייתה למותגים כמו קסטרול ודומיו שגם עולים 50% (בין 180 ל200).

השאלה האם ההתעקשות על שמן של יצרן גדול מוצדקת או שאפשר להסתפק באלו?

פורסם (נערך)

Motul זה יצרן שמן גדול מאוד, מקביל לקסטרול. 

חברה צרפתית שקיימת רק 170 שנה.

אבל כנראה אתה צריך שעוד מישהו חוץ ממני יסביר לך ש"אמריקן איגל " או Preston ( הכוונה לשמנים ) דוגמה לא מתאימה להשוואה.

לא ל Motul ולא ל Wolf.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגמרי עבודה שיווקית.

יש חברות שמנים ברמה גבוהה מאוד, כמו Shell,  ELF,  Valvoline , Mobile1, Total ועוד שעולים כמו קסטרול המהולל , אני כבר לא מדבר על Royal Purple עם המחיר המופרז.

פורסם (נערך)

תודה חברים לקחתי מוטול 8100 X-CLEEN EFE

סתם שאלה על הדרך ראיתי שהיה מוטול חלק עם מדבקה DEXOS1 GEN2 וחלק רשום DEXOS2. יש הבדל ביניהם?

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם (נערך)

יש לך מנוע 1.4 טורבו?

שני תקנים שונים, יש חילוקי דעות בפורומים מחול לגבי Dexos2 או Dexos 1 2nd gen.

שניהם עברו טסטים על תופעת LSPI ( הצתה מוקדמת במהירות נמוכה ) במנועי טורבו של אופל ו GM. התקן הרשמי הנדרש הוא Dexos 2, אבל בפורומים בחול טוענים שהשמן Dexos 1 2nd gen שומר טוב יותר על מנועי טורבו קטנים .

הייתי נשאר עם ההמלצה המקורית.

פורסם (נערך)

1.6 אטמוספרי.

עד שנה שעברה הרכב טופל על ידי חמי במוסך מורשה שברולט UMI שמו DEXOS2 אז קניתי אותו דבר.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

אז הסיפור של מנועי טורבו לא קשור למקרה שלך. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 8 שעות, קורן בן אשר כתב:

לא יודע למה יש בארץ סגידה לקסטרול, כאילו זה השמן האיכותי היחיד שקיים. לדעתי עניין של עבודה שיווקית ארוכת שנים.

וולף/צ'מפיון למיטב ידיעתי אפילו ספקים של פולקסווגן.

יכול לתת את החוות הדעת שלי עם קסטרול מגנטיק A5, השמן אחרי 5 אלף ק''מ השחיר מאוד מאוד, לי נראה שהוא מנקה או סופח אליו פיח ברמה מאוד גבוהה.

פורסם (נערך)

באיזה רכב? מה הקילומטראז' הכללי וכל כמה קילומטרים אתה מחליף את השמן?

ניסית לגוון עם שמן אחר לאחרונה והתוצאה היתה שונה? השמן האחר הגיע לטיפול הבא בהיר יותר?

פעם החזקתי רכבי דיזל עם קילומטראז' גבוהה, כל שמן היה משחיר אחרי 1000 קילומטרים....ולא כי השמן היה טוב.

עכשיו טויוטה ורסו מגיע לטיפול 10 אלפים עם שמן חום ( רחוק משחור ) , וניסיתי כמה יצרני שמן מובילים.

• תוכן חדש...