Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

מישהו יודע מניסיון אישי או ממקור אמין מה זמני המסירה של כלי הרכב של החברות יונדאי, קיה, טויוטה כיום בישראל ?

כלומר, משך הזמן שלוקח מהרגע שחותמים על הזמנה אצל היבואן עד שהרכב מסופק פיזית ?

ברור לי שזה יכול להשתנות בכל רגע, ברור לי שזה עשוי להיות שונה בין סוגים שונים, מעניין אותי לדעת רק בגדול באיזה סביבה של סדר גודל זה עומד כרגע.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

אלה מותגים שמציעים ליין דגמים רחב במיוחד וזה מאוד משתנה בין דגמים, יחידות הנעה ואפילו רמות גימור.

בטויוטה למשל קורולה סאן וסנס במלאי, גם סטיישן. לימיטד בהמתנה של חודש עד 3. יאריס קרוס בנזין אין, הייבריד המתנה של 3-4 חודשים. ראב 4 המתנה של 4-5 חודשים. היילקס דגמים מסויימים זמינים מידית ואחרים יכולים להגיע לחצי שנה. לנד קרוזר 10 חודשים עד שנה. סיטי יש למסירה מידית. יאריס בעוצר הזמנות טוטאלי ולא מוצעת למכירה. C-HR יש במלאי מידי וגרסאות מסוימות המתנה של 3-4 חודשים. אייגו X תהיה זמינה במהלך החודש ובהתחלה אמור להיות מלאי סביר יחסית.

• אהבתי 2
פורסם

תודה רבה על הפירוט המדוקדק לגבי טויוטה !

אם יש כאן מישהו שיודע משהו על זמני מסירות ביונדאי וקיה, אשמח לדעת.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

אחרי שנה של חיפושים, בכל העולם (ייבוא אישי היום הרבה יותר יקר, וזה רק אם אתה רוצה שיהיה לך לפני אחרים, לא מעוניין לשלם פרמיה מוגזמת על זה, הרי אפשר להשיג הכל אם אתה רוצה לשלם כל סכום שמבקשים) והשלמה עם המצב שגם אם שאמשיך לחכות, גם עוד שנה לא בטוח שיהיה הדגם שאני רוצה.
מנגד המחירים רק יעלו והזמינות לא ישתפר בזמן הקרוב, מאין ברירה חזרתי לדגם ישן אבל עדיין נותן תמורה טובה לכסף (מבחינתי רף עליון של חישובי TCO), חזרתי לסוכן ממנו רכשתי ב-2019 את PHEV, נאמר לי שיש אוניה בדרך בסוף אפריל.
21.03.2022 הוקמה הזמנה עבור NIRO EV,בפועל כבר בשבוע שני של אפריל קיבלתי טלפון להעביר כסף, נפלאות של בנקאות בישראל, לא יעזור שיש לך כסף בחשבון, לא חתומים על העברת סכומים כאלו.
אז לקח כמה ימים, עד שקפצתי ונתתי להם צ'ק מזומן, עם העיקוב הזה הגענו לפסח, כבר גם השלמנו שאולי רק אחרי יום העצמאות נקבל, בפועל ביום שישי ב-29.04.2022 קיבלנו טלפון הרכב הגיע בהפתעה לסוכנות ( רישוי היה ב-27.04).
אז בעידן מטורלל כמו של היום חודש ושבוע, זה יותר ממוכבד ועדיין יש הפתעות !

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, harhanegev כתב:

תודה רבה על הפירוט המדוקדק לגבי טויוטה !

אם יש כאן מישהו שיודע משהו על זמני מסירות ביונדאי וקיה, אשמח לדעת.

אני יודע רק על היונדאי קונה שבכל רמות הגימור יש צפי למלאי ביוני. בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 שעות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

נפלאות של בנקאות בישראל, לא יעזור שיש לך כסף בחשבון, לא חתומים על העברת סכומים כאלו.

לפני לא הרבה זמן העברתי באמצעות אתר האינטרנט של הבנק עלות של רכב חשמלי חדש.  

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני כשעה, discoTD5 כתב:

לפני לא הרבה זמן העברתי באמצעות אתר האינטרנט של הבנק עלות של רכב חשמלי חדש.  

לא כל בנק מאפשר העברת סכומים כאלו אם לא החתימו אותך פיזית על הרשאה כזאת,ולא משהו שאפשר לעשות תמיד דיגיטלי,בו נודע בנק יהב אף פעם לא היה בחזית של קדמה/טכנולוגיה,זה היה מקרה ספציפית שלי,ובמקום לטרוח להגיע לבנק לחתום על טופסולוגיה,העדפתי לגשת ולמסור ציק בהזדמנות הראשונה שהייתי באזור,וכל האזכור היה,כי בגלל זה נוצר עיכוב במסירה,אחרת לפי דעתי פחות מחודש מהזמנה הייתי מקבל את הרכב.

וכולי מתפוצץ מאושר בשבילך שאתה הצלחת !

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...