Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, 

אשמח ממש לקצת עזרה, שפשפתי טמבון של מזדה 6 2008, ולצערי נפלתי כנראה על מישהי שמנסה לגרוף עלי קופה. הנזק הוא שבר של כמה ס"מ בטמבון, והיא מוכנה לתקן רק במוסך שלה שדורש 4000-5000 ש"ח על החלפה מלאה של הטמבון ללא עוד הוספות שיכולות לצוץ בהמשך.

מה אפשר לעשות?

יש לי רק ביטוח חובה..

מצרף תמונה של הנזק

תודה רבה!

IMG20220412083803.jpg

עריכה אחרונה על ידי Chiper80
פורסם (נערך)

אתה לא יכול לקבוע לה היכן לתקן.

אתה כן יכול לבקש לראות את הצעת המחיר, וגם לשלם לשמאי מטעמך שיבחן את הנזק ויקבע אם ניתן לתקן מבלי להחליף (ולהסתכן בתביעה על ההפרש אם היא תביא שמאי משלה שיאמר הפוך).

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

זה לא שפשוף. זאת שבירה כנראה ממכה. 

גם המספר התעקם והתושבת שלו ? 

אם אתה באמת שברת את הטמבון ולא היה שבור קודם. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

כדי להבין יותר על עוצמת הפגיעה, אולי צלמת גם את האזור ברכב שלך שפגע בפגוש של המזדה, העלה את הצילום ומומחי הפורום יתייחסו.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 21 דקות, YaronNahum כתב:

אם אתה באמת שברת את הטמבון ולא היה שבור קודם. 

יותר מזה הטמבון עשוי מחומר יחסית רך שמתעקם בקלות אם זה היה שפשוף אין סיבה שהוא ישבר אלא"כ ברכב הזה יש משהוא קשה מהצד השני כאילו שמאלה לשבר שעליו יושב הטמבון ואז דחיפה קלה פנימה יכולה לקרוע אותו.

פורסם

אתה לא יודע מה עומק הנזק. אם יש צורך להחליף גם את החלק הפנימי של הפגוש וקצת פחחות יצאת בזול. ותגיד תודה שהפגיעה שטחית ושזה לא רכב יוקרה, כי היית עלול להתבע לשלם פי כמה.

אני מקווה שלמדת את הלקח, ושבעתיד לא "תחסוך" על ביטוח צד ג' (או מקיף, בתלות בשווי רכבך וביכולתך לספוג נזקים).

הוזכרו כאן דוחות שמאי - כל דוח כזה עולה כמה מאות שקלים, ואני מסופק האם יחסכו לך במחיר התיקון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ללמוד להבא לא לחסוך כמה שקלים בביטוחים ולחיות בפחד יומיומי שאתה עלול לשלם אלפי שקלים במקרה הטוב ועשרות אלפי שקלים במקרה הפחות טוב..

מספיק שהיית פוגע פגיעה עדינה הרבה יותר ברכב יחסית חדש, משלם פי 5 על החלפת חלק מקורי במקרה הטוב..

פורסם (נערך)

מה הציפיה שלך לתיקון של שבר בפגוש פלסטיק?

הדבר היחיד שעולה לי לראש זה אולי הלחמת פלסטיק, אבל ממש לא כל אחד עושה את זה, ובטח לא בצורה טובה.

וגם נראה שיידרשו כמה וכמה הלחמות

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...