Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום ראיתי איביזה 1.4 2013  סטיישן ויש לי מספר שאלות:

א. הנזילת שמן שמצויינת בבדיקה, היא בעייתית?

ב. למה רשום תיבה אוטומטית בבדיקה כשהרכב הוא ידני

ג. הרכב הוא מאוטו סנטר והם אומרים שאין להם היסטוריית טיפולים אבל מוכנים להוריד במחיר (כדי לכסות החלפת רצועת טיימינג במידה וצריך)

ד. האם זה בעייתי שיש תביעה פתוחה בדוח סליקה?

ה. יש רעשים של דפיקות (כמו דפיקות פטיש בבפנים של הרכב) כאשר מדליקים את הרכב ומפעילים את המזגן ולאחר כמה דקות זה מפסיק- למישהו יש רעיון במה מדובר?

הסוכן טוען שזה צינור שצריך לנתק ושזה בעיה מוקרת באיביזה אבל לי עוד לא יצא לי להיתקל בזה במהלך החיפושים שלי.

תודה מראש!

WhatsApp Image 2022-04-03 at 14.55.10(1).jpeg

WhatsApp Image 2022-04-03 at 14.55.10.jpeg

פורסם

הנייר הזה לא שווה את הדיו של המדפסת

הסוכן ימכור את אחותו בכדי לעשות מכירה... אל תאמין

קח את הרכב לבדיקה מטעמך במוסך רון. הוא יגיד לך כמה הנזילה חמורה, מה מקור הרעש וכמה יעלה ישור קו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מקבל את התשובות שלכם, כנראה אוותר על הרכב.

בכל מקרה, במקרה שאתקל בזה שוב,  יש למישהו רעיון למה המזגן עשה רעשי דפיקה?

פורסם

לא מכיר איביזה אבל מזגן לא אמור לדפוק!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...