Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח לחוות דעת. 
מצב תמונה האם במקום רגיש?

לטענת הפנצ'ריה מיקום בעייתי שהתיקון לא בהכרח יצליח אבל הוא ״ינסה״. 
הוא תיקן ואז הראה לי עם סבון שעדיין ״בורח״ אוויר. או שהוא לא עשה את התיקון כמו שצריך בשביל לדחוף לי צמיג חדש.

ממש הרגיש לי שהוא עובד עליי אמרתי לו תרכיב חזרה אחליט כבר מה לעשות.

אז הוא אמר לי 50 ש"ח שבשלט היה רשום 25. 

ששאלתי למה אמר בגלל ששבת.

ממש מרגיש לי שהוא עשה הכל בשביל שאחליף צמיג.

נאלצתי לקנות צמיג חדש.

ממש מרגיש לי שעבדו עליי בעיניים. יום שבת אין כלום מסביבך.

ד.א.

שהעברתי את היד מתוך פנים הצמיג לא הבורג לא היה מורגש כלל! הוא לא חדר עד הסוף אך כן היה מחסור של אוויר (לא גדול).

יכול להיות שעל אף שהוא לא חדר עד הסוף זה בעיה?

WhatsApp Image 2022-04-02 at 15.37.33.jpeg

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

ראיתי את האיור שצירפת. אם כי לא ברור מתי מתחיל תחום ה"כתף" . האם מהקו הרחב של ה1 ס"מ בצמיג שלי?

להבא

יכול להיות שבורג שלא חדר עד הסוף עדיין יחשב בפנצ'ר?

הכוונה, יכול להיות שבריחת האוויר הייתה מקרית והיה צריך רק לשלוף את הבורג?

הוא בוודאות לא חדר עד הסוף גם הוא אמר.

פורסם (נערך)

אלה החיים שלך. אם מדובר בצמיג חדש  ומולו צמיג חדש החלף אותו. אם מדובר בצמיגים שאינם חדשים החלף זוג, כי חשובה הסימטריה הין הצדדים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חד משמעית מיקום בעייתי, וגם עניין המחיר מקובל - בשבת גובים יותר, אבל היה צריך להיות כתוב איפשהו באופן ברור.

• תוכן חדש...