Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש תקציב 120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש לקנות רכב חדש שהדברים החשובים הם:

1. כניסה ויציאה נוחים לבעלי מוגבלות

2. מחיר עד 120,000 ש"ח בערך

3. רוב הנסיעות בעיר

4. מנוע חזק לעליות של חיפה

5. מזגן חזק

חשבתי על יונדאי וניו או דאצה דסטר או סוזוקי קרוסאובר 

פורסם

רכב חדש מהיבואן? מגביל אותך לסופרמיני, אולי בגרסה ג'יפונית. גם באלה לא תמיד הכניסה/ישיבה/יציאה נוחים, כי יש דגמים עם גג גבוה אבל מושבים נמוכים.

אני מבין שאתה חיפאי - קח לך איזה אחה"צ או ששי בבוקר וצא לסיבוב ברחוב יפו, ועוד יום בצ'ק פוסט, ובחן את הדגמים הזמינים.

וא-פרופו חיפה, אני חי בעיר הזו עוד מהיותי עובר, ולא נתקלתי ברכב תקין שהתקשה להתמודד עם הטופוגרפיה שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיון אישי, חובה לנהוג ברכב ולא מספיק לשבת בו באולם התצוגה. לבדוק נוחות כניסה ויציאה לפני ואחרי נהיגה, נוחות ישיבה, האפשרות להשיג תנוחה נכונה עם הכיסא במצב נהיגה ולא רק בישיבה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מציע לבדוק טויוטה יאריס קרוס בגרסת הבנזין הבסיסית. הביצועים יעמדו בדרישות, קל מאוד להיכנס ולצאת ורמת הבטיחות טובה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, Mike808 כתב:

מציע לבדוק טויוטה יאריס קרוס בגרסת הבנזין הבסיסית. הביצועים יעמדו בדרישות, קל מאוד להיכנס ולצאת ורמת הבטיחות 

לפני 23 שעות, Mike808 כתב:

מציע לבדוק טויוטה יאריס קרוס בגרסת הבנזין הבסיסית. הביצועים יעמדו בדרישות, קל מאוד להיכנס ולצאת ורמת הבטיחות טובה.

רואה שהיאריס קרוס הושקה ב 2021.  למי שמחפש יד שניה (בגלל המחיר) היית ממליץ על טיוטה C-HR וקיה נירו היברידיות ? 
מה מהם עדיף?
שווה לקנות יד שניה?  (רק איזה 30-50K פחות מהחדש כמדומני).

מה שמלחיץ אותי בעיקר זה הקטע של התיקונים. 
ראיתי פה בפורום שדיברו הרבה על בעיות ברצועת טיימינג של רכבים משומשים ועל בעיות במנועים, נדמה לי של טויוטה (תקן אותי אם אני טועה). זה בעייתי בדגמים האלה? יודע על בעיות אחרות?

חוץ מזה- שווה לדעתך לקנות טיוטה C-HR יד שניה מהסוכנות הרשמית או שהמחירים שם סתם יותר גבוהים? כמובן בהנחה שבכל מקרה הולכים עם מישהו שמבין ברכבים (רוצה קודם לקבל כיוון). 

פורסם

יאריס קרוס אכן הושק לקראת סוף השנה שעברה. מרבית המסירות של הדגם היו בתחילת 2022.

קיה נירו וטויוטה C-HR הם רכבים גדולים יותר. הנירו יותר פרקטי, הטויוטה יותר מעוצב ויש לו תא נוסעים נעים ואיכותי יותר. פערי המחיר מול היאריס קרוס משמעותיים, 120K מביא אותך לשנתון 2019 אם מדברים על רכב פרטי ובמצב טוב, וכבר מדובר ברכב בן 3, לרוב ללא אחריות, כך שאם זה החשש שלך כנראה שעדיף חדש.

בעיות הטיימינג שנדונו לאחרונה קשורות למנועי פיג'ו ולא של טויוטה. יחידת ההנעה ההיברידית של ה-C-HR אמינה מאוד ומותקנת כבר הרבה שנים בשלל דגמים של טויוטה. המנוע של היאריס קרוס חדש יחסית, מדובר באותו מנוע גם בדגם הבנזין וגם בגרסה ההיברידית, ועוד לא נצבר איתו מספיק ניסיון כדי לקבוע לגבי אמינותו.

בטויוטה סלקט משלמים פרמייה מסויימת אבל היתרון הוא שמדובר לרוב ברכבים שמורים ומטופלים ויש אחריו מסויימת של היבואן. כמובן שכל מקרה לגופו ובכל מקרה אם אחד הרכבים שלהם מצא חן בעיניך, אחרי שראית את טופס הבדיקה שלהם והיסטוריית טיפולים מלאה, יש לקחת אותו למכון בדיקה לבדיקה משלך ולהחליט על סמך הממצאים.

• רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 2.4.2022 בשעה 10:02, ileeadi כתב:

כניסה ויציאה נוחים לבעלי מוגבלות

תראה לא יודע כמה הסעיף הזה קריטי. הייתי בוחן את ההונדה ג'אז ובודק אם היא מספיק נוחה מהבחינה הזו.
עד לפני שנה היא הייתה יקרה בעיניי אבל עם התמורות שקרו בשוק בשנה האחרונה המחיר שלה הפך להיות די סטנדרטי ומדובר ברכב טוב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...