Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה דחופה בסוג הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה שלומכם חברים?

אני כעת בתחנת דלק ב-443. נסעתי לתדלק מהר לפני חצות לפני עליית המחירים.

הרכב, פולקסוואגן קראוול 2021 אצלי כבר מס' חודשים, ואני מתדלק תמיד סולר, כמו שרשום ברישיון הרכב ועל פתח התדלוק. כעת כשאני בא לתדלק מופיעה לי הודעה לתדלק 95 אוקטן. אני בהלם. אין מצב שהרכב ישנה פתאום את סוג הדלק, אבל ייתכן שכמה חודשים תדלקתי סולר במקום בנזין והכל הלך כשורה? מאידך גיסא, אכן אחרי 2 תדלוקים הראשונים בעבר ברכב נדלקה נורית מנוע שגם במוסך המורשה לא עלו על הבעיה (באחריות, כן?).

הכי מצחיק שהמתדלק אומר שאם על המכסה דלק רשום דיזל אז זה בטוח דיזל, והקופאי בחנות אומר שאם מופיע במחשב הרכב לתדלק 95 אז זה בטוח 95. וואלה כבר הפסדתי את 12 בלילה והתעריף התייקר אך אין לי מושג מה לתדלק ואני תקוע כאן.

יש מצב שהיבואן התבלבל ורשם דיזל על רכב בנזין? ואיך האוטו סחב 2800 ק"מ עד עכשיו?

בעצם, אם זה באמת סולר ואני אתדלק בנזין זה יזיק למנוע? כי אין מצב שהמחשב השתגע ומבקש פתאום בנזין. 

עדכון: המתדלק קרא למתדלק ערבי מבוגר שקבע לפי רעש המנוע שזה סולר, אבל גם הוא לא יודע להסביר מה ההודעה הזו.

בבקשה מי שיכול לתת תשובה מוסמכת כי המוסכניק שלי לא עונה ואני די תקוע כאן ללילה.

20211219_080744.jpg

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • מצחיק 5

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

אם תביט בסקלת המחוונים שלך בצד שמאל למטה , מתחת למד הסל"ד, תראה חיוויי של מחוג על המספר 50. 

זה אומר שאתה צריך לתדלק כרגע אוקטן 50. 

אם תתקשה למצוא בבית חורון אוקטן כזה - יש פתרון פשוט - תדלק אוקטן 98 (שזה כמעט 100) ותמהל את זה ביחס ל 1:1 למים מהברז , כך שתקבל בדיוק את האוקטן שהרכב דורש. .

ודרך אגב ההמלצה המקצועית שלי מנטרלת את העוקץ ממכת הייקור החדה של מחירי הדלקים - יש לך כמעט 50% הנחה !

עריכה אחרונה על ידי orankohn
  • אהבתי 1
  • משעמם 1
  • מצחיק 1
פורסם

בארץ לא משווקים קרוול עם מנוע בנזין ה-מ-ו-ן שנים.

וה-95 שמופיע לך בלוח השעונים זה המרחק עד לריקון המיכל.

חוץ מזה שכבר ה-1 באפריל...😜

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 דקות, orankohn כתב:

אם תתקשה למצוא בבית חורון אוקטן כזה - יש פתרון פשוט - תדלק אוקטן 98 (שזה כמעט 100) ותמהל את זה ביחס ל 1:1 למים מהברז , כך שתקבל בדיוק את האוקטן שהרכב דורש.

מים? אתה רציני? ייצא לי עשן לבן.

לפני 2 דקות, zvit כתב:

בארץ לא משווקים קרוול עם מנוע בנזין ה-מ-ו-ן שנים.

בטוח? יכול לסמוך על זה?

עדיף למלא מעט ולבדוק מחר או שיכול למלא פול טנק סולר כרגיל?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 19 דקות, tza כתב:

אם חשבת שהרכב לוגם סולר למה הלכת למלא לפני עליית מחירי הבנזין?

נראה שהבחור משופשף ורצה לשפשף גם אותנו, 

הכל טוב... 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מי לא שם לב שעם החלפת התראיך משתנה גם סוג הדלק, בחצות יחזור לנורמה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...