Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקונים רכב צריך לא לקנות בכל התקציב עד השקל האחרון אלא להשאיר לפחות כמה אלפים בצד. וחוץ מזה לדעתי צריך לקנות את הרכב שאוהבים ולתחזק אותו כמו שצריך ולא לסבול עם איזה פחנוע. רכב זו הוצאה, לא איזה נכס.

האתר שלי: long.co.il

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 31.3.2022 בשעה 18:34, Basko כתב:

סטטיסטית, רכבים צרפתים פחות אמינים ביחס ליפניים וקוריאניים.

גם נסיוני האישי ונסיון חברים, תומך בנתון זה. תגובות הגולשים כאן, גם תומכים בנתון זה. 

אם עושים ניהול סיכונים, אז רכב צרפתי בסיכון גבוה. 

מקווה מאוד שפות"ש זה, תנהל את הסיכונים באופן מושכל.

בבקשה תראה לי את הסטטיסטיקה הזו. אבל שיהיה מתוך המחשבים של היצרנים, שיראו לנו איפה ומתי התקלקל כל דבר. ולא שמועותצ של מר ישראלי.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מה הייתם עושים במצב הבא:

פיז'ו 208 ידנית Active מודל 2015, מחירון 27 אלף. שמורה ומשודרגת (מובילאיי, מסך אנדרואיד גדול, מערכת סאונד after market עם מגבר וסאב), אבל... אוכלת שמן בצורה מוגזמת, ליטר ל 1500 קילומטר, פרט לכך נוסעת בסדר גמור. אני רוצה למכור אותה כי עברתי לחשמלית. עם זאת, מעדיף שלא למכור חתול בשק לאדם תמים, ולכן השאלה היא כזו: האם שווה להשקיע בהחלפת מנוע ואז למכור? אחרת מה כבר אפשר לעשות, למכור לפירוק ב 3000 ש"ח? מה הייתם עושים?

עריכה אחרונה על ידי ddaniel123
פורסם

בוא..

הרוב פה היו מעיפים את הרכב לכל הרוחות מבלי לדאוג מי הבא ״שיהנה״ ממנו, הם רק לא היו אומרים או רושמים את זה.

מה שתבחר לעשות זו החלטה שלך, אני אישית לא הייתי משקיע בהחלפת המנוע.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, roy007 כתב:

בוא..

הרוב פה היו מעיפים את הרכב לכל הרוחות מבלי לדאוג מי הבא ״שיהנה״ ממנו, הם רק לא היו אומרים או רושמים את זה.

מה שתבחר לעשות זו החלטה שלך, אני אישית לא הייתי משקיע בהחלפת המנוע.

אני לא הולך למכור אותו כחתול בשק לבא בתור. אם האלטרנטיבות שלי זה למכור לפירוק (3000 ש"ח) או לבצע החלפת מנוע (6000 ש"ח נגיד למנוע עם קילומטראז' נמוך ביבוא) אז בהנחה שאחרי החלפת המנוע אצליח למכור ב 19 אלף (8 מתחת למחירון), עדיין אני ברווח של 16,000 ש"ח בהשוואה לאופציה של מכירה לפירוק...

תיקון: סליחה, ברווח של 10,000 ש"ח בהשוואה לפירוק (שכחתי להוריד את מחיר החלפת המנוע)

עריכה אחרונה על ידי ddaniel123
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 6 דקות, roy007 כתב:

אתה יכול גם למכור אותו כמובן תוך מתן גילוי מצבו הטכני של הרכב כAs is ולהוריד מהמחיר, אם יימצא קונה שמעוניין בכך

צודק...

פורסם
לפני 50 דקות, roy007 כתב:

אתה יכול גם למכור אותו כמובן תוך מתן גילוי מצבו הטכני של הרכב כAs is ולהוריד מהמחיר, אם יימצא קונה שמעוניין בכך

לדעתי זו האפשרות הטובה ביותר.

פורסם

הייתי גם מנסה למכור כמו שהוא תוך שאני מתריע על צריכת שמן.

החלפת מנוע עולה בערך 7-10 אלף, אולי תצליח לצמצם נזקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כאשר מדובר על הרכבים הללו ספציפית,[ 208 או מהמשפחה הזו, עם המנוע הנ"ל], ואם מוכרחים לקנות אחד מהם, החלפת המנוע מגובה באחריות יבואן, יכולה להיות בעיקר יתרון או ברכה לקונה.

כמובן יש להקפיד על שגרת טיפולים, הרבה לפני המועד הרשום בחוברת היצרן.

פורסם

יכולה להיות ברכה או כאב ראש רציני.

אחריות זה דבר נחמד, אך זה לא פותר אותך מהטרטור של להיתקע עם הרכב, לרוץ למוסכים ולאבד זמן יקר.

פורסם (נערך)

אם אכילת שמן זו הבעיה היחידה לא ברור למה צריך להחליף מנוע בעלויות כאלה ועוד למנוע לא חדש.

עריכה אחרונה על ידי edward

פורסם
לפני 2 דקות, edward כתב:

אם אכילת שמן זו הבעיה היחידה לא ברור למה צריך להחליף מנוע בעלויות כאלה ועוד למנוע לא חדש.

אז מה אתה מציע לעשות? ליטר שמן ל 1500 ק"מ זה למלא שמן פעם-פעמיים בחודש... וזה גם מעיד שמשהו לא בסדר

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, ddaniel123 כתב:

אז מה אתה מציע לעשות? ליטר שמן ל 1500 ק"מ זה למלא שמן פעם-פעמיים בחודש... וזה גם מעיד שמשהו לא בסדר

הייתי בודק קודם כל במוסך אם יש תקלה ברורה. אם לא מוצאים כלום הכי כלכלי להמשיך לנסוע ולמלא שמן. צריכה של ליטר ל1500 קמ זה משהו שיכול תיאורטית לקרות במנוע טורבו גם בלי תקלות מיוחדות. 

למשל בוואג הם כותבים שצריכה של עד ליטר ל1000 קמ זה "בטווח הנורמה".

עריכה אחרונה על ידי edward

• תוכן חדש...