Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, RADIOMAN כתב:

שיגיע המוצרים ,  אין לי בעיה לשלם יותר , אין לי סבלנות לחכות למשלוחים מחו"ל .

בינתיים " השכלתי " והחלפתי את השמפו של CM CITRUS  לשמפו אחר שלהם , הבנתי שזה שמפו חזק מאוד , ושיכול להוריד את הווקס של הרכב , 

ואני חיפשתי שמפו לבסיס שבועי . 

שאלה נוספת למומחים פה , אם אני רוכש 2 דליים של צבע  , נדמה לי זה 18 ליטר , ומזמין את הרשת למניעת חול  , מאלי אקספרס , לדעתי הרשת לא נכנס 

לדלי 18 ליטר ? מישהו יודע  , לפני שמזמין 

תודה

תסתכל מה הקוטר של הרשת למניעת חול, באופן אישי הרשת מהדור הישן עם החורים הגדולים לא עוזרת בכלום, המטרה היא לגרד את הכפפה ברשת וככה הכפפה מתנקה אבל הרשת הזאת לא מונעת מהלכלוך לעלות

אני אישית קניתי את הדור החדש שעושה עבודה הרבה יותר טובה

https://www.amazon.com/-/he/dp/B07CKC4M9D/ref=twister_B088PZXQY1?_encoding=UTF8&psc=1

לפני כשעה, ezuf כתב:

אמזון כבר פחות רלבנטי לצערנו,הרבה דברים נשלחים בתשלום גבוה (לפני כן נשלח בחינם מעל 49$) או לא נשלחים בכלל,או בכלל לא במלאי

הזמנות מעלי צריך לבדוק כמה פעמים לפני ההזמנה (לדעתי) - בכל זאת סינים,לא כל דבר שווה גם אם זול.

אמזון תמיד רלוונטית, לפעמים יש מוצרים לא במלאי אבל תמיד זה מתחדש

עריכה אחרונה על ידי Krip
פורסם

מי שאומר שמוצרים של cg קצת לא מבין. מוצרים שלהם אומנם משווקים באגרסיביות ומושקעים המון בפרסום אבל לומר שהם באיכות ירודה זו הגזמה פראית. סיטרוס שלהם נהדר לחורף ,האנידו לקיץ. דיטיילר פנימי גם מצויין וכך גם חומר לצמיגים. על ווקס וסילנטים באמת אפשר לוותר ולקחת חברה אחרת . יש פחות מוצלחים ויש עדיפים. אוטופינס לא הייתי מגדיר בעדיפים חד משמעית , ממש לא. בעולם דיטיילינג לכל חברה יש שחקן חזק משלה אבל לא קיימת  חברה שמסוגלת לשפוך ארגזים בפיתוח של כל ליין המוצרים שלה לרמה הכי גבוהה בשוק.

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני גם קצת הופתעתי משתי תגובות שליליות פה לגבי cg. אם כבר אז סונקס ומגווירס מוצרים באיכות בינונית. CG אחלה מוצרים באיכות מספיק גבוהה. כמובן שיש תמיד יותר טוב ויותר יקר אבל לטעמי אפשר להסתפק לגמרי בכל מה שיש לחברה הזו להציע. 

אני אישית אגב, אוהב קצת יותר את חברת Gyeon שכנראה ממוצבת מעליהם אבל CG מבחינתי הם מקום 2 וליין המוצרים שלהם מאד מגוון ונוח לשימוש. 

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Krip כתב:

תסתכל מה הקוטר של הרשת למניעת חול, באופן אישי הרשת מהדור הישן עם החורים הגדולים לא עוזרת בכלום, המטרה היא לגרד את הכפפה ברשת וככה הכפפה מתנקה אבל הרשת הזאת לא מונעת מהלכלוך לעלות

אני אישית קניתי את הדור החדש שעושה עבודה הרבה יותר טובה

https://www.amazon.com/-/he/dp/B07CKC4M9D/ref=twister_B088PZXQY1?_encoding=UTF8&psc=1

אמזון תמיד רלוונטית, לפעמים יש מוצרים לא במלאי אבל תמיד זה מתחדש

אכן אתה צודק

ואם לא אמזון ארה"ב אזי גם גרמניה ואנדליה שולחים ומאד מהר.

עוד אתר שמצאתי שמוכר בארץ 

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

לרטון מותג רוסי ברמה באמת נמוכה.נורא בסיסי לא משתלם

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש גם חנות שנמצאת בכפר טורעאן שנקראת המרכז למכונות ניקוי - א.ע ג'נירל טרייד, לפי מה שרואים בפייסבוק שלהם יש להם המון סחורה, בקרוב אמור להיות גם אתר אינטרנט

פורסם

היום הגיע החבילה , הכל מצוין , חייב לציין שרכשתי  מטהר אויר לרכב NEW CAR  של CEMICAL GUYS   , רכשתי את הבקבוק הקטן 29 ש"ח לא סיפור 

זוועה !!!!!!!  עוד בקרטון הרחתי ,  וברור לי שזה מרוכז , זוועה  ואכזבה , ברור שלא יכנס לרכב .

מה אתם שמים ברכב , ולא פחיות CALIFORNIA, קראתי ארוכות וממושכות אליהם . 

פורסם

היה לי גם את הריח הזה ואני אהבתי אותו, הריח שלו בבקבוק לא כזה נחמד אבל שמשפריצים פעם או פעמיים ומחכים קצת אז הריח ממש נעים

פורסם
בתאריך 27.3.2022 בשעה 00:35, BRAVO30 כתב:

אני גם קצת הופתעתי משתי תגובות שליליות פה לגבי cg. אם כבר אז סונקס ומגווירס מוצרים באיכות בינונית. CG אחלה מוצרים באיכות מספיק גבוהה. כמובן שיש תמיד יותר טוב ויותר יקר אבל לטעמי אפשר להסתפק לגמרי בכל מה שיש לחברה הזו להציע. 

אני אישית אגב, אוהב קצת יותר את חברת Gyeon שכנראה ממוצבת מעליהם אבל CG מבחינתי הם מקום 2 וליין המוצרים שלהם מאד מגוון ונוח לשימוש. 

מי שרושם את זה ככל הנראה לא השתמש הרבה בחומרים של CG.

אגב לכל חברה יש את החומרים הטובים והחומרים הטובים פחות,למגווירס לצורך העניין יש ליין מעולה לדיטיילרים,למגזר הפרטי המוצרים שלהם סבירים תו לא,אני משתמש בליין של הדיטיילרים שלהם,ובחומר לצמיגים הידוע שלהם,זה החומר הכי טוב שיש נכון להיום לצמיגים.

לCG יש ליין מעולה של שמפואים,אני משתמש בהאנידו כבר שנים,זה שמפו פשוט מעולה,יש להם את הסילק שיין שהוא גם חומר מצויין.

לסונקס יש את הסונקס אקסטרים ,החומר לג'אנטים,שזה גם חומר מעולה.

מה שאני בא להגיד שלכל חברה יש מוצרים טובים ומוצרים פחות טובים,אין דבר כזה חברה שעדיפה על השניה בכל הדברים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

CG אפילו לא בטופ 10 של החברות הטובות, השתמשתי בהמון מוצרים שלהם והם סבירים ולא יותר.

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, ArikC כתב:

מי שרושם את זה ככל הנראה לא השתמש הרבה בחומרים של CG.

אגב לכל חברה יש את החומרים הטובים והחומרים הטובים פחות,למגווירס לצורך העניין יש ליין מעולה לדיטיילרים,למגזר הפרטי המוצרים שלהם סבירים תו לא,אני משתמש בליין של הדיטיילרים שלהם,ובחומר לצמיגים הידוע שלהם,זה החומר הכי טוב שיש נכון להיום לצמיגים.

לCG יש ליין מעולה של שמפואים,אני משתמש בהאנידו כבר שנים,זה שמפו פשוט מעולה,יש להם את הסילק שיין שהוא גם חומר מצויין.

לסונקס יש את הסונקס אקסטרים ,החומר לג'אנטים,שזה גם חומר מעולה.

מה שאני בא להגיד שלכל חברה יש מוצרים טובים ומוצרים פחות טובים,אין דבר כזה חברה שעדיפה על השניה בכל הדברים.

מאד נכון.

אני את Mr Pink ואת הסיטרוס לא מחליף - שניהם עושים עבודה נהדרת

לפני 15 שעות, Krip כתב:

CG אפילו לא בטופ 10 של החברות הטובות, השתמשתי בהמון מוצרים שלהם והם סבירים ולא יותר.

זה ממש לא נכון

שמתי לינק מעל שמראה אחרת והנה עוד לינק ועוד אחד ועוד אחד

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

הכל בסדר חברים זה בסדר לאהוב חומרים בינוניים, היה לי מוצרים של החברה הזאת, מגבות כפפות אין מה לדבר זבל של מוצרים שעושים עבודה גרועה ונהרסים מהר, לגבי החומרים שלהם, הם סבבה ולא יותר

carpro/ gyeon/ koch/ gtechniq/ angelwax/ P&S/ Griot's garage ועוד המון חברות שהרבה יותר טובות, נכון, קצר יותר יקרות אבל חומרים הרבה יותר טובים

פורסם
בתאריך 26.3.2022 בשעה 22:41, ezuf כתב:

אמזון כבר פחות רלבנטי לצערנו,הרבה דברים נשלחים בתשלום גבוה (לפני כן נשלח בחינם מעל 49$) או לא נשלחים בכלל,או בכלל לא במלאי

הזמנות מעלי צריך לבדוק כמה פעמים לפני ההזמנה (לדעתי) - בכל זאת סינים,לא כל דבר שווה גם אם זול.

אחרי כמה נסיונות, מסתבר שאמזון לא שולח ארצה אריזות נוזל של גלון ( 4ליטר) משום מה, רק את המוצרים שבמיכלים קטנים (750 מ"ל) . לא ברור מה הסיבה.

עליאקספרס לא מצטיינים בדיוק. ה grit guards שקניתי מהם היו קטנים ממה שחשבתי, הם אמנם נכנסים לדלי 18 ליטר (שהיה דלי צבע שניקיתי ביסודיות) אבל הם לא צמודים לדפנות.  בדלי 10 ליטר ביתי הם מצויינים. נתתי לאישתי שתשתמש בזמו שטיפת רצפות 😉

בסופו של דבר יצרתי קיט כזה (אצלי חומרים של טרטלווקס וזונקס) עם הדלי הממוחזר של טמבור. 

image.thumb.png.73a23f3fe197cb889faa109afd83a2f0.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, zaf כתב:

אחרי כמה נסיונות, מסתבר שאמזון לא שולח ארצה אריזות נוזל של גלון ( 4ליטר) משום מה, רק את המוצרים שבמיכלים קטנים (750 מ"ל) . לא ברור מה הסיבה.

עליאקספרס לא מצטיינים בדיוק. ה grit guards שקניתי מהם היו קטנים ממה שחשבתי, הם אמנם נכנסים לדלי 18 ליטר (שהיה דלי צבע שניקיתי ביסודיות) אבל הם לא צמודים לדפנות.  בדלי 10 ליטר ביתי הם מצויינים. נתתי לאישתי שתשתמש בזמו שטיפת רצפות 😉

בסופו של דבר יצרתי קיט כזה (אצלי חומרים של טרטלווקס וזונקס) עם הדלי הממוחזר של טמבור. 

image.thumb.png.73a23f3fe197cb889faa109afd83a2f0.png

כל פעם זה משתנה באמזון, אין משהו קבוע אצלהם לצערי

אני הזמנתי את הדבר הזה לדלי https://he.aliexpress.com/item/1005003831086244.html?gatewayAdapt=glo2isr&spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef586avznaDe

עריכה אחרונה על ידי Krip
  • תוכן חדש...